- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Dourgen
csendes tag
A wow hivatalos levelében volt:
Druids: Unleashed feral abilities!
Those playing the Druid class may have noticed some intriguing new gifts from the Emerald Dream. The power of the wild flows through the Druid, and new tweaks to the Feral power set illustrate the untamed ferocity that has lain dormant within Nature's greatest allies. Also added to the Druid's bag of tricks is an entirely new shapeshift form called the Moonkin. Taking the form of raging Owl-beasts, Druids are now able to cast spells from the Balance talent set while in this shape and can draw directly on the powers of the forest to fell their enemies. Look for further improvements to each of World of Warcraft's classes in future patch releases!
Ez zsírkirály! De én még nemvettem észre semmi változást, vagy ez csak a kövi pachel lesz? -
Dourgen
csendes tag
Helló!
új vagyok, 2és fél hete jáccom a wow-al. 23as hordás druida, ragnaroson. Egy kis segitséget kérnék, tudja valaki hogy hogyan lehetne egy macska small petem? Ha jól tudom csak alianc-os vehet NPC-től, de már láttam hordás melett is. Help plíííz!
Aktív témák
- Wuthering Waves
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest