- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Az istenit a sok hülyének, akik azzal szórakoznak, hogy feltörik a wow.hu-t és nem engednek be senkit sem...
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #2903 üzenetére
[link]
Más. Nézem az új pala talenteket... Az ingyen crit healeket nerfelték erősen, úgy látom... -
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #2865 üzenetére
Ha yóóól tudom, sergeant rangnál kapsz 10% kedvezményt. Illetve van egy epic PvP hátas, amit a megfelelő rang elérése után (talán rank11? passz...) 100g-ért vehetsz meg.
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #2861 üzenetére
A WoW EU főoldalán van egy link az ilyen esetekre... Mailt kell küldeni a WoWAccountReviewEU(kukac)blizzard.com címre angolul.
-
Wolverine
félisten
Sőt, a Spirit Healeres reznél a tatyódban levő, durabilityvel rendelkező cuccaid (blacksmith hammer, fishing pole stb.) is elszenvedik a 25%-os romlást, szal nem éri meg igazán... A Release Spirit azt jelenti, hogy 6 perc után mindenképpen a Spirit Healer elé kerülsz.
Karikat nem törölnek elvileg, accokat pedig 6 hónap után törölhetnek - de nem biztos ekkor sem, hogy törlik... -
-
Wolverine
félisten
[link] - hümm. Mézpusztító postját olvassátok alul...
Érdekes.
-
Wolverine
félisten
Szerintem tegyél fel egy Titan Panelt ([link]), és hozzá pár plugint, pl. a Titan Questet ([link])...
Yahh, és van egy yóóó addon a koordinátákhoz, illetve az Instance mapekhez: [link]
Mondjuk én használok rengeteg addont, egy sem kasztspecifikus, és most épp 80 MB-ra van állítva az addonok által használt memória...Hamarosan majd postolok képet az UI-mról, és egy listát küldök szívesen az addonjaimról...
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Néhány francia szerver halott, a többi most már megy...
-
Wolverine
félisten
Ragna elindult, TN is stabilan megy, úgy látom
-
Wolverine
félisten
válasz
Realradical #2707 üzenetére
Eddig - ez volt a jelszó... (TN megint halott
Asszem, ma este, ha játszani akarok, megyek az Arathorra paladinozni...
)
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #2668 üzenetére
Ne keverjük a szezont a fazonnal. High level szett összesen 5 van tudtommal (jelenleg): kék tier 0, lila tier 1 és 2, valamint a PvP-s tier 1 és 2 lila. Utóbbi kettőt linkeltem a #2650-ben, a PvP-s tier 2-est a #2643-ban
Az 1.9-es patch után Ahn'Qirajból lehet majd kifarmolni a tier 3-as lila szetteket
mod: perpill. a Ragnaros halott, a TN megy, a BS szintén. (Radical, ne beszélj marhaságokat, eddig sem a Ragnán, sem a TN-en nem tapasztaltam lagot vagy hirtelen halált...)
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #2643 üzenetére
[link] - ez megfelel?
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #2640 üzenetére
[link] - nem Thottbot, hanem Allakhazam, de mindegy asszem
-
Wolverine
félisten
[link] - az Atlas helyett, ha valaki alternatívát keres...
A jelek szerint csak az egyik karimat érinti a restartos bug... :-/ Na mindegy. -
Wolverine
félisten
Az aoe a területre ható varázslatok neve (Blizzard, Hurricane, Hellfire stb.). Amúgy én is Petie-hez hasonlóan healelek: warrior az első, ha kell neki, akkor a pala a második, aztán a rugó/hunter (ha van priest is a partyban, akkor a warriorral egyenrangú a szerepe a heallistámon)...
faber, a főzés yóóó dolog - lvl35-ös Heavy Kodo Stew (ha yóóól emlékszem a nevére...) 15 percre 12sta/12spi buffot adAmi nem kellemetlen
-
Wolverine
félisten
válasz
LucifeI2 #2519 üzenetére
225+ herba tanulható BB-ben egy goblintól, én is ott tanultam
anulu - nézd az aláírásom, sztem előbb-utóbb találkozni fogunk mi még, és akkor le leszel verve
mobal: a Log mappát magábnak teszi ki, ha letörlöd, visszateszi - de ha elrejted, akkor nem zavarja
Mindenkinek: a wow.hu fórumán is sok kérdésre megtalálhatod a válaszokat, ráadásul én ott moder vagyok, és nem mellesleg a legtöbb posttal rendelkező user
Yahh: pár napja nem tudok játszani, elindítom, és karakterválasztás/belépés után restart...RAM-ot teszteltem, Memtestre hibátlan, bár korábban egyszer már hibázott - de ez elmúlt...
(így még gariztatni sem tudom) A gép ezt leszámítva stabil... lehet, hogy egyszerűen nem szereti a lapom a D43-at?
)
-
Wolverine
félisten
válasz
tjhooker464 #2353 üzenetére
Ahn'Qiraj kinyitásához world eventet kell csinálni, mégha ez csak tesztszerver, akkor is - éppen csak egyszerűbb lesz itt, mint élesben
-
Wolverine
félisten
Queue: 1130 - éjjel 3-kor
Érdeklődik a nép, úgy látom...
-
Wolverine
félisten
Épp szedem én is, patchlog a WoW EU-s oldalról elérhető - Ydrisselle NE druidahölgy már harcra kész
-
Wolverine
félisten
Rejtélyes okokból megjavult a RAM-om, szal vissza a farmoláshoz
-
Wolverine
félisten
Tényleg az utolsó szó: a goldvásárlást a Blizz acc-törléssel bünteti, így erről nem nagyon van értelme a továbbiakban beszélni... Az általad vázolt eset más - ott acc-ot veszel, ami nem igazán támogatott, de senki sem köthet bele.
Más. Meghalt az egyik RAM-om, és most nem tudok mit csinálni, mert szaggat, mint az állat...A TFT hátránya, hogy nem célszerű levenni a felbontást...
-
Wolverine
félisten
Azért szerencse, hogy ez nem a wow.hu-n hangzott el... Valsz. moderálnám, vagy még rövidebb úton rövidre zárnám a kérdést.
Mindenesetre nekem sem nagyon lesznek epic cuccaim, sőt, hli-be sosem fogok valsz. lejutni. Nem baj. Nevelgetek pár karit csendben, és ha elérik a 60-at, akkor pénzfarmolás lesz...
(és fabernek megjegyezném - igaz, költhetném ezt a zsét a Nőre is, de hadd legyen már valami hobbim, ugyan olvasni szoktam, de a sebességem miatt sosincs elég könyvem...ha olyan az írás, akkor kb. 300 oldal/óra tempóval haladok
)
-
Wolverine
félisten
Azért szerencse, hogy ez nem a wow.hu-n hangzott el... Valsz. moderálnám, vagy még rövidebb úton rövidre zárnám a kérdést.
Mindenesetre nekem sem nagyon lesznek epic cuccaim, sőt, hli-be sosem fogok valsz. lejutni. Nem baj. Nevelgetek pár karit csendben, és ha elérik a 60-at, akkor pénzfarmolás lesz...
(és fabernek megjegyezném - igaz, költhetném ezt a zsét a Nőre is, de hadd legyen már valami hobbim, ugyan olvasni szoktam, de a sebességem miatt sosincs elég könyvem...ha olyan az írás, akkor kb. 300 oldal/óra tempóval haladok
)
-
Wolverine
félisten
Friss patchlog:
--------------------------------------------------------------------------------
- World of Warcraft Client Patch 1.8.3 (2005-11-08)
--------------------------------------------------------------------------------
New Blizzard Launcher
A new launch utility has been created to enhance your entry into World
of Warcraft! The Blizzard Launcher will provide up-to-date news and
important event- and support-related updates. In some regions, the
Blizzard Launcher also scans for Trojan viruses and third party cheat
programs and notifies you if it has located any on your machine. In
addition to providing you with the benefits of additional anti-virus
protection, the scan that the launcher conducts represents another
security measure to protect your World of Warcraft account information
and gameplay experience. For further details, please go to
http://www.blizzard.com/support/wow/?id=aww01907p1.
General
- The AddOn button should now properly show on the character selection
screen for players using custom interfaces.
- World of Warcraft Client Patch 1.8.2 (2005-10-26)
Bugs
- Fixed a crash in the German client. -
Wolverine
félisten
Mondjuk eleve jobb szeretem a szóló játékot - olyan csapattal, ahol minden rendesen ment, eddig egyszer voltam csak, még BFD-ben... és az is pickup group volt. (bár két Gnomereganos csapat is eléggé yóóól pörgött, az egyik full guildes team, a másik meg az lett a végére - csak épp az egyikben volt egy 60-as segítség, a másik meg éjjel indult, és ne volt időnk végül végigmenni...)
Néha elgondolokodm, hogy kell-e nekem egyáltalán a guild - nem igazán használom ki az előnyeit... -
Wolverine
félisten
Wahh... A fél napot végigszenvedtem, mert #132-es errorral elszállt a WoW-om állandóan (esetleg Win restart), és most végre kiderítettem, hogy elszállt egy RAM-modul...
Amikor végre játszhattam volna napközben is.
-
Wolverine
félisten
Hungarian Crusaders, Order of Watchers, Elemental Gankery, Hungarian Knight, HUNters - róluk tudok, mint klánról. A Crusadersben vagyok yóóómagam... Nagy klán (~270 tag, online kb. 30-50 szokott lenni délután), viszont nem túlzottan összetartó, ahogy látom... (azt meg nem tudom, az OoW és az EG nyitott-e kisebb karik felé...)
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #1849 üzenetére
Deadmines, Duskwood, Redridge Mountains... Questelj vagy simán csak irtsd a mobokat.
-
Wolverine
félisten
válasz
LucifeI2 #1763 üzenetére
Ragnaros és Zenedar az, meg amiket utána írtam
Petie: a kulcsszó GathererAz kijelzi mindkettőt, ha yóóól vettem észre.
szerk: na igen, az alchemy yóóó dolog, de eleinte (ha pénzre mész rá...) célszerűbb két gyűjtőskillt felvenni, és csak később, az egyiket eldobva termelőt kezdeni.
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
LucifeI2 #1760 üzenetére
Vedd fel a mining/herbalism professionöket, és amit szedsz/bányászol, dobd be az AH-ba...
Szervert választottál már? Bloodscalpra inkább ne menj majd, Ragnaros vagy Zenedar tökéletes PvP-nek (esetleg Sylvanas, Twisting Nether, Vashj...), PvE-nek Arathor, RPPvP-nek a The Venture Co., sima RP-nek meg Argent Dawn... -
Wolverine
félisten
válasz
tjhooker464 #1683 üzenetére
Az sem kizárható. Bár most eszembe jutott a dragonkin
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #1681 üzenetére
Írd a chatbe, hogy /channelinfo 5 - ekkor kiírja, hogy hányan vannak fent az adott csatin
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #1679 üzenetére
Írd be, hogy /5 tudna valaki jönni deadmines-ba? (vagy valami hasonlót...
mellesleg sztem a Darksorrow-n nincs sok magyar, nem biztos, hogy fogsz csapatot találni.)
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #1676 üzenetére
Írd be a chatbe, hogy /join hun - ezután kiírja, hogy új channelhez csatlakoztál (beállítástól függően 5 vagy 6 lesz valsz). Ott keress társat
(melyik szerver?)
-
Wolverine
félisten
Na szal.
A kieg megjelenési időpontja nem ismert, de hajlok én is arra, hogy jövő karácsonyra fogom megvenni, ha addig meggyőz... (jelenleg nem győzött meg a megvételének a fontosságáról). Nem mehetsz be majd Outlandsbe, valsz. egy-két helyre szintén nem, és persze az új instákba sem, és nem lehetsz az új fajokkal. De: fejlődhetsz lvl70-reAz allys új faj még nem ismert, de biztosan nem pandaren lesz. (én a furbolgokra tippelek)
Van Cleef: Deadminesban van a legvégén. 18-24-es insta, sztem 20 alatt nem igazán érdemes lemenni... Minimum 5-ös csapat kell.
killerjohn, c***k verziókkal nem foglalkozunk, itt mindenkinek eredeti van...
wow.hu - ha nem megy, akkor nem tudom, miért, én csak moder vagyok ott, nem admin
Új karakter - healerre mindig szükség van, mint ahogy yóóó tankra is... Tehát priest/druida/warrior tutira kelleni fog mindig. Priest hátránya, hogy egyedül nem erős egy szint felett; a druida nem manahatékony a gyógyításban; a warriorral meg tudni kell játszani... -
Wolverine
félisten
válasz
Viktor77 #1574 üzenetére
Van egy teleport BB-ben, a párja Gadgetzanban, de nem tudom, hogy lehetne beizzítani...
Hajó BB-ből Steamwheedle Portba van, ha yóóól emlékszem
vagy tévedek?
mod: AH: ally IF-ben, hordás Orgriban, közös Gadgetzanban. Bizonyos cuccokért sokkal többet kaphatsz, mintha vendornak adnád el...Persze, ezek alapanyagok/potionök/minimum zöld cuccok, amik nem soulboundosak.
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Nyahh. Akkor pontosítok...
- megkezdett GC-t/befizetést nem tudsz felfüggeszteni.
- bankkártyás fizetésnél 1, 3 vagy 6 hónap lehetséges, sorrendben 13, 36 és 66 euróért (hacsak azóta nem emeltek...).
Professionök: ha pénzt akarsz gyűjteni, a herba/mining/skinning trióból válassz kettőt, és folyamatosan adj el aukciós házban. Később valamelyiket leadhatod, és jöhet az alchemy/leatherworking/engineering (blacksmithből asszem nem jön be annyi zsé...), esetleg a tailor/enchanter párosítás.
Stormwind - Darnassus: ha druida vagy, egyszerű: teleport Moonglade-be és két griffEgyébként SW -> IF -> Menethil Harbour -> Auberdine -> Ruth'eran Village, esetleg SW -> Booty Bay -> Steamwheedle Port -> Gadgetzan -> (griff, a franc tudja, hová visz... Astranaarba vagy Auberdine-be...) -> Ruth'eran Village
-
Wolverine
félisten
válasz
(Kolombusz) #1531 üzenetére
Azért ennél változatosabbak a questek egy kicsit... Igaz, hogy nagyon sok ilyen van, de nem csak erről szól a WoW.
Yahh, sztem sokat kérsz érte, de ezt most tényleg nem azért mondom, hogy szekáljalak... Nézz meg a Szoftver Piacon néhány korábbi ''WoW eladó'' topicot, esetleg a wow.hu hasonló topicját... -
Wolverine
félisten
válasz
tjhooker464 #1476 üzenetére
Dettó - a különbségek: nekem 9 karim van (37, 18, 13, 12, 10, 10, 9, 3 és 14), és nem szándékozom megvenni a kieget...
-
Wolverine
félisten
válasz
Apophis #1465 üzenetére
A jelek szerint a kieg megvásárlása a következőkhöz lesz szükséges:
- be tudj lépni Outlandsbe/néhány egyéb, még nem részletezett helyre
- BE karit tudj indítani
Viszont a dolgok egy része az alapgame-mel is elérhető lesz, nyilván adnak majd listát idővel.
(yahh, azért a Warcraft2-ben már voltak az allynak gnóm engineerei...)
-
Wolverine
félisten
A hivatalos FAQ szerint új talentek is jönnek - ergo vagy lesznek 36/41 talentpontos abilityk/spellek, vagy durva lesz a helyzet... (pl. druida egyszerre Heart of the Wild és Innervate birtokában...
)
Arról nem is beszélve, hogy a BE-k szövetsége a Hordával qrv@ra nem fér bele az eddigi történelembe. (BE - troll és BE - UD szövetség??? rossz vicc...) -
Wolverine
félisten
[link]
Egy világ dőlt össze bennem. -
Wolverine
félisten
válasz
#32070144 #1411 üzenetére
Egész pontosan a Goldshire-ből Stormwindbe vivő úttól északra, néhány Defiasos alak is őgyeleg arra, a macska ára 40 silver
mod: yahh, a mobok nem esnek neked, ha nem futsz egyenesen beléjükKicsit kerülgess, akkor az alacsony szintű szörnyek rád sem bagóznak.
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #1330 üzenetére
Bejelentkezés után, de előtte accountot kell majd csinálni. Csak az érvényes acc birtokában csinálhatsz karaktert egy szerveren.
Az elolvasandó részek pont az Alapok menü alatt vannak, de a wow.hu ezen a téren sajna cseppet sem naprakész... A wow-europe.com címen olvasgass a kezdőknek szóló részben, ott minden le van írva érthetően - persze kell hozzá angolul tudni
mod: Viktor, a kódokat nem nézted még meg?
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Nekem sincs gondom a Ragnarosszal - igaz, napközben kizárt, hogy bent legyek...
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #1295 üzenetére
Csakhogy ha yóóól tudom, a Ragnaros a német szerverparkban van... (na meg a Twisting Nether és az Arathor is, és természetesen ezen a hármon van karim, és mindre panaszkodik a nép, hogy lagol. Még yóóó, hogy éjjel nem, és én akkor tudok játszani...
)
mod: Viktor, a #1219-től hülyén néz ki a topic; nincs valahol lezáratlan bold és underline link?(FF 1.0.7.)
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Druida társaim, nézzétek meg a WoW EU-n a 23-i Tip of the Dayt... Quest a Dire Bearért? Ez volt eddig is, vagy én vagyok zizi?
-
Wolverine
félisten
Shapeshift - a healer druida is caster, ezt ne felejtsd el...
Regrowth - 1,8 sec se kevés, ha meg kell szakítani, pláne, ha ütésektől hosszabbodik.
Rejuv - a max. 12 sec alatt 756-ot gyógyít, így a plusz 3 sec 252 hp pluszt jelent. Akárhogy is nézem, ez nem sokkal hosszabíthatja meg az életem... (persze a regrowth; rejuv; HT sorrendben elnyomott gyógyításokkal simán maxra töltöm magam, már ha van alkalmam elnyomni mindhármat...) -
Wolverine
félisten
Nézd meg a druida bónuszokat akár a Cenarion, akár a Stormrage szettre...
Cenarion:
Set Bonuses:
3 pieces: Damage dealt by Thorns increased by 4. - vicc.
5 pieces: Improves your chance to get a critical strike with Nature spells by 2%. - a legtöbb Nature spellünk gyógyítás, és talentből nagyobb crit chance érhető el...
8 pieces: Reduces the cooldown of your Tranquility spell by 2.5 min. - a mostani 5 percre csökkentett cd mellett ez yóóó is lehetne, de ki használ Tranquilityt?
Stormrage:
Set Bonuses:
3 pieces: Reduces the Mana cost of your shapeshifting spells by 150. - ha valaki elsősorban caster, sokat fog shapeshiftelni...
5 pieces: Reduces the casting time of your Regrowth spell by 0.2 sec. - argh. 10%-os csökkentés. Minek?
8 pieces: Increases the duration of your Rejuvenation spell by 3 sec. - na, ez aztán az übertáp effektus... -
Wolverine
félisten
válasz
tjhooker464 #1059 üzenetére
Inkább tarts egy 40 fős pure druida raidtől
-
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine #1017 üzenetére
Kettőt kihagytam: Silithus... Bővebben: link és a Caverns of Time... Bővebben: link
-
Wolverine
félisten
Az Exploration: The Movie című aranyosság a Filefronton érhető el...
(bár most nem találom... de nekem megvan
)
De van pár újabb, szintén nem rossz movie - yóóópárban még a bejutás módja is klátszik
Exploration: Uncut - Bővebben: link
Hyjal: Bővebben: link
még egy exploration: Bővebben: link
és egy harmadik: Bővebben: link
Beyond WoW: Bővebben: link
Egészségetekre...
mod: F-ECT$, aligha leszek azon a test realmen... Kb. januárig nincs zsé WoW-ra, és nem fájdítom a szívem akkor már holmi test realmekkel...
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Az Allakhazam egy reklámja csinált ilyet - az oldal tulaja el is ismerte, és rendőrségi ügy lett belőle... Bővebben: link
-
Wolverine
félisten
válasz
(Kolombusz) #822 üzenetére
Na yahh, egyetértek F-ECT$-szel... Írd be a chatbe, hogy /join hun, és a magyar csatin már kereshetsz is társat
-
Wolverine
félisten
Én tegnap a teszt szerveren a Caverns of Time környékére néztem el... Hümm. Addig oké, hogy lvl52+, lvl55+ és lvl61+ sárkányok őrzik (az első kettőt szólóban le is vertem a druidával...), na de a zárásként megjelenő boss??? Yáháyááyyy. Oda sem lesz egyszerű bejutni majd...
Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest