- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
válasz
DEV_NULL #1203 üzenetére
Aaaa, 52 gyozelmet sikerult osszeszednem, annak is orultem.
Most a kovetkezok szerint jatszom, epp mikor melyik nemzettel / geppel van kedvem jatszogatni.
Nemetorszagnal a nehez vadaszokra alltam tegnap ra (ez eros volt), megvan a 2. szint, hajtok az Fw-re.
Szovjetunio: 4-es szintu csatarepulo, hajtok az IL2-re. Nagyon tetszik veluk a jatek, plane, ha a Spit-ek nem veszenk eszre es egy darabig beken hagynak. Az az igazsag, hogy ezt TENYLEG squad-ba erdemes jatszani, mert ha egy kiszur, vedelem nelkul kurva gyorsan leszednek. Szoval kikinlodom azt az IL-t es ha lesz majd parom, akkor jatszom vele.
USA: hajtok a P36-ra, itt a Mustang a cel
A japokkal es az angolokkal nem probaltam, de majd a japcsi vonalat kiprobalom a tancolas miatt, az angoloknal pedig a spiti a cel, ertelemszeruen.
Szoval minden nemzetbol tervezek 1 gepet egyidejuleg, nekem ez igy diszt eleg
-
anytime
őstag
-
anytime
őstag
Van valakinek tapasztalata az orosz csatarepulokkel?
Arra gondoltam, hogy az amcsi vadaszok mellett, nekiugrok kifejleszteni azt az agat, kivancsi vagyok rajuk -
anytime
őstag
Hali!
Az miért lehetett, hogy mai belépéskor 300arany fogadott, ja és nem vásároltam!
A -
anytime
őstag
válasz
Lavidaloka #1166 üzenetére
Szep kis aranymag, az hiszem Dev hasznat tudna venni
-
anytime
őstag
válasz
DEV_NULL #1148 üzenetére
Mennyi ido alatt toltad le ezt a mennyisegu meccset ?
Kerdes, ha nincs tobb ferohely a hangarban, akkor csak aranyert tudok venni, vsgy eladassal szabaditok fel helyet?
Ha megvan az amcsik- nal a III-as Hawk fullosan, azzal erdemes tolni, avagy vegyem meg a IV-es szintut es azzal toljam majd?
Tudom, hulye kerdes, de csak azert ment, mert ha jol tudom, a III-as es IV-es osztaly egyutt van, na mar most a Hawk akkor az alja es gyenge leszek vele?
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Azt szeretnem megkerdezni, hogy ha a kimaxolt F2F-en van egy full-os pilota (100% + 3 egyeni kepesseg) es ot atrakom egy masik gepre, pl. Hawk, akkor ugye ~ ott 80%-os lesz. Ha az uj gepen eleri a 100%-ot, akkor a korabban megszerzett egyeni kepessegei meglsznek, vagy azt elvesztette a masik gepre valo atuleskor?
Egyebkent nalatok mi a legenyseg fejlesztesi policy?
Koszi,
A -
anytime
őstag
Azt meg tudjatok nekem mondani:
- hogy ha van egy nem 100-as szemelyzetem, akkor neki, hogyan tudom penz NELKUL feljebb tolni a kepesseget?- latom, feljebb van ra magyarazat.
- ha valaki a csata kozben segitseget ker, hogyan tudok rakeresni, hogy melyik szektorban van?Koszi,
A -
anytime
őstag
Hali!
Olyat lehet, hogy haverokkal egyutt tudjak belepni, egy azonos csataba?
Az a tapasztalatom, hogy direkte egyuttmukodesre meg azokat sem tudom ravenni, akik szinten a mi kis hazankbol szarmaznak
Egyebkent a Ao-192 -es nehezvadasszal, onmagamhoz kepest, egesz sikeres vagyok
, felvaltva repulom a P23-al, mikozben kuporgatok es gyujtogetek, hogy legyen keret elobbre lepni.
Mi a tapasztalat, ha fullos a 192-es es megveszem hozza az egyedi extrakat (elsosorban a vedelem), akkor az sokat szamit?
Tudom, II-es szinttel ne vacakoljak, de egyenlore tanulni kell ezt a szakmat
Utolso kerdes. A premium repcsik ugye aranyert mennek. Megerik a penzuket, avagy "a fejlesztesi idot" roviditem le egy szimpla aranycsomag elkoltesevel?
Koszi,
A -
anytime
őstag
válasz
DEV_NULL #1107 üzenetére
Egyebkent egerrel tolod Te is?
Egyenlore gyakorlok vele egy kicsit egy 192-es nemettel, furcsa a joy utan, na de a celratartas, az egy egeszen uj vilag vele, az egyszer biztos.
Termeszetesen kiprobalom most az egerrel a P12-es es 23-as gepeimet. Azert a hires Mustang-ot semmikeppen nem hagynam ki, de azert ahhoz meg bizony, eleg sokat kell gyujtenemAz orosz csatarepulok, legalabbis info szerint, erosnek tunnek. Repultetek veluk? Na persze, aki konnyu vadasz, az nem biztos, hogy skar csatarepulozni, hisz mas mufaj
, en meg keresem a helyem a nap alatt.
-
anytime
őstag
Meg ket kerdes, ha lehet ...
1. Joystick vagy eger?
2. Nehez vadaszokkal erdemes lehet megprobalnom? Ugy tapasztaltam, hogy azert a foldi celpontok ellen talan konnyebben megy es ide gondolom vagy a nehez vadasz vagy a bombazok kellenek. Igaz, ha nem kapok fedezetet, akkor konnyen szet kaphatnak?
A konnyu vadaszokkal (joystick-al) eddig, nem sok sikerelmenyem volt ..., orulok, ha eletben maradok ...., ezert gondoltam, hogy megneznem a nehez vadaszokat vagy bombazokat, esetleg az olyan gepeket, amelyekben van faroklovesz, hatha segit a vedelemben
I-IV tier-ben mely nehezvadaszt es / vagy bombazot ajanljatok?
Tobbet nem kerdezek, megyek gyakorolni
Koszi,
A -
anytime
őstag
Sziasztok!
Az orosz agat valasztottam. Nehany mondatban ossze tudnatok foglalni, hogy mikent es hogyan erdemes fejlesztenem es esetleg egy-ket mondat a harci tktikara vonatkozoan?
Azt latom, hogy a csatak soran, nem sok szervezettseg van, mindenki repul a vakvilagba es csatazik vagy epp menti a boret.
Sok kotelekrepulest es egymast segitve torteno (nehezvadasz + 2 konnyuvadasz, stb ...) repulest nem lattam az elmult 50 csata alatt.
Koszi,
A
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest