- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luperator
tag
válasz
NooBiA #50202 üzenetére
Szia! De, észrevettem én is, nem egy vitát olvastam már végig, ki mit kapott és miért. Ezért nem is ragoztam túl utána, felesleges és sehova se vezet. Amúgy se volt vitaindító téma mert csak azt írtam le, amit mindenki tapasztal. Érdekes, nem sokan jelentkeztek, hogy ja, így van. De ez sem érdekel. Kiadtam a mérget, ennyivel jobb lett.
Az meg a nap vicce, hogy a banda nagy része nem a wn8-ra izgul. Ha nem így lenne nem itt tartana a wot közösség ahol most. Ja meg a kulturált fogalmazást se kutya, mert én se tegnap kezdtem olvasni a fórumot. Ez persze nem neked szól, később jött ez a reakció.
Na mindegy, Peace és jó játékot mindenkinek.
-
Papooo
senior tag
válasz
NooBiA #50202 üzenetére
Az itt lévők többsége nem a winnyócra izgul, tud kulturáltan fogalmazni (nem kell kimoderálni), és felfogta az mm működését.
Mellesleg, "a találok jó helyet" nem vall igazán aktív játékosra, mert az esetek többségében nincs olyan hogy "jó hely egy pályán", mert ami egyszer jó lehet, az más helyzetben öngyilkosság vagy éppen kiesik a csata menetéből. Szituációfüggő.
Azt még nem is említettem, hogy ha valaki kisebb trierű tankkal sebez (vagy épp hozzájárul) egy nagyobb tankot, az lényegesen több XP-t kap, mintha egy magasabb szintűvel pusztítja az aprónépet...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest