- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #38868 üzenetére
Pattanj be a DeLoreanba és menj vissza 1 évet.
Egyébként tavaly jan. 25. óta ha minden igaz 4448 csatát mentél.
-
kchryss
veterán
válasz
munnergep #38859 üzenetére
Én 12 ezer spotra kaptam 300 alatt szóval hozzá kell szokni. Egyébként szúrja az ember szemét, de azt meg nem vagyunk hajlamosak észrevenni amikor lighttal pár sebző találatra kapjuk az 5000 feletti wn8-at. A gond akkor kezdődik amikor valaki csak a wn8-cal foglalkozik és akkor is a sebzésre megy ha a spot hasznosabb lenne a csapatnak, ezért kéne a wn számításba belerakni az asszisztot.
-
kchryss
veterán
Nyertem 250 goldot az End of Year Contestsen. Legközelebb a Type 59 is meglesz remélem.
Van medálgyűjtő nyereményjáték prém tankokért ha érdekel vkit: [link]
-
kchryss
veterán
válasz
lacibacsi #38351 üzenetére
A lövegpajzs nem lőhető prém ammoval sem. A lövegpajzs mellett van egy vékony sáv ahol löhető, ott viszont alap lőszerrel is.
Itt (katt) ha a Live modellt kiválasztod a bal oldalon, akkor láthatod, hogy hol milyen eséllyel lőhető a Löwe a JT88 ágyújával az adott szögben. JT88-ra ha kattintasz választhatsz a lőszertípusai között is.
-
kchryss
veterán
Már megint lemaradtam minden veszekedésről.
Valaki ha elmentette az on topikban történteket elküldhetné nekem privátban. -
kchryss
veterán
válasz
lacibacsi #38326 üzenetére
Én WZ-111-gyel csináltam meg ami rosszabb, mint az IS-3 szóval meg lehet, de tényleg kell hozzá szerencse. T29-cel is próbálkoztam és 2x nagyon közel voltam hozzá, ha kilőttem volna a maradék csapattársat meg is lett volna, de így lelopták előlem a végét.
Ezek közül amúgy nyilván a T-10-zel próbálkoznék. -
-
kchryss
veterán
válasz
diegho #38095 üzenetére
Igen előrébb jöttek és akkor spotoltam őket, de ha nem jönnek akkor a bokorból sem feltétlenül spotolod őket. Mozgás közbeni camo kb annyi mint ha bokor mögött 15m-re lövöldöz.
Egyébként szoktam ott bokorba menni, de a Chaffeen nem volt 6. érzékem úgy meg elég necces passzív spotra beállni. -
kchryss
veterán
Tiger hajlamos eldobni a fejét. Egyszer ugyanitt Siegfried Lineon voltam Challengerrel csak a támadó oldalon, a TD dombon meg felvillant egy Tigris. Már nem volt spoton, láttam arrafelé csapódni arty lövést is, 2-t lőttem vakon és a Tigris eltűnt én meg kaptam 1 killt. Gondoltam az artynk lehápézta én meg vakon leloptam. Aztán csataösszesítőn néztem, hogy én szedtem ki full hp-ről 2 lövéssel. Sosem sebeztem még ekkorát azzal a fos Challenger ágyúval.
(#38077) @diegho: Kb 4 ezret spotoltam ott középen rohangálva Chaffeeval 3-4 napja a déli oldalon és nem volt artynk. F3 környékére ha értem villantottam a 1-es 2-es soron kempelőket a mieink meg F5 környékérő lőtték őket.
-
kchryss
veterán
válasz
nyunyu #38017 üzenetére
Ahhh régi Murovanka a mágikus erdővel, kedvencem volt. Mindig beírtam chatre, hogy "I spot the forest, are you ready?" és ha yes volt a válasz rongyoltam be. Olyan sűrű volt ott a növényzet, hogy ők is csak akkor láttak meg ha már mellettük mentem el. A dombról meg az egész erdőt szitává lehetett lőni.
-
kchryss
veterán
válasz
kicsitrash #37921 üzenetére
Ha megnézed az Efficiency trend-nél van pár időszak amihez ez van írva:
This stats snapshot is eventually incorrect due to inconsistent data sent from WG API. Possible suspect vehicles: Aufklärungspanzer PantherNekem nincs ilyen aufizébigyóm és tökéletesen azt a statot mutatja amit mentem, de sokaknál látni ilyen hibajelenséget.
-
kchryss
veterán
válasz
rlazol #37880 üzenetére
Már többször leírta, hogy nem szeret moddolni csak felrakja a legújabb Jacktor packot. Szóval az van nála amit Jacktor éppen belepakol a packjába.
(#37876) @diegho: A bekapott találatok felett a töltésvisszaszámlálót viszont lehet ki kéne kapcsoli ha videót raksz fel. Nem tudom mi a jelenlegi álláspont, de régebben tiltott modnak minősült.
Grat a szép csatákért, mindig örülök ha raksz fel replay-eket, legalább van miből okosodni. -
kchryss
veterán
válasz
diegho #37716 üzenetére
Statisztika a tier5-ös átlag netto credithez: [link]
Ez alapján a Bishop a legjobban kereső tank.
Persze ez csalóka, mert ha belegondol az emeber akkor könnyen rájön miért vezeti a listát. A Bishop azon kevés tankok egyike aminek nincs prém lőszere így a full golddal lövöldözők nem tudják lehúzni az átlagát, mint a többi tanknál.
Minden esetre így a listát elnézve a Stug G és a az ELC az én emlékeimben is jó kredittermelőként maradt meg. Oi expet nem próbáltam, de nem meglepő hogy ilyen jól termel, majd ha jön a japán leárazás kifejlesztem azokat a monstrumokat is. -
kchryss
veterán
Ha már akciósak a német tankok, gondoltam elindulok a Nashorn, Rhm felé, hogy legyen mibe ültetni a Dicker Max és Stug IV legényeit.
Ez a Marder 38T olyan op mint emlékeztem rá. Elképesztő milyen vadállat. 1000 sebzéssel és majdnem 4000 wn8-cal átlagoltam ma.Utolsó csatában megajándékozott egy Kolobanovval. Kár, hogy tier 4-es tankkal nem lehet Pool medált szerezni, mert a 10 killel az is meglett volna.
-
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #37639 üzenetére
Pont fordítva kell. A sima Cromwellre képzett legényeket teheted be büntetlenül a B-be. Szóval ha a sima legényeivel akarod használni mindkettőt akkor nem kell csinálnod semmit, nem kell átképezni, csak beülteted a prémbe.
Ha a B-hez kapott legényekkel akarod használni mindkettőt, akkor azokat a simára kell átképezni. -
kchryss
veterán
válasz
csapee #37538 üzenetére
Nem noobmeteren kell nézni.
Itt meg lehet nézni mikkel ment az utóbbi napokban.Efficiency trend-nél lehet megnézni az elmúlt napok bizonyos időszakának statjait. Az adott időszakod belül ha a Vehicles-re kattintasz kiadja abban az időszakban mikkel ment.
(#37535) @diegho: Szóval tudunk irigykedni ha belinkeled ha nem.
Napi stat moddal viszont meg lehet nézni járműre lebontva a sebzést, wn8-at és wr-et.
Egyébként inkább replay-t tölts fel ezekből a csatákból, hogy tudjunk tanulni belőle. -
kchryss
veterán
válasz
Tarill #37420 üzenetére
Régen használtam már jacktor packot. Most nézem egy xvm fájlba rakta az összes konfigurációt így sokkal macerásabb ha valamit változtatni kéne.
xvm.xc fájlban keresd meg ezt a részt és töröld vagy a visible-t állítsd false-ra:
{
"alpha": 100,
"color": "{{c:rating}}",
"font": { "align": "center", "bold": false, "italic": false, "name": "$FieldFont", "size": 12 },
"format": "{{rating%2d~%|--%}}",
"name": "OTM Win rate",
"shadow": { "alpha": 100, "angle": 90, "color": "0x000000", "distance": 0, "size": 6, "strength": 200 },
"visible": true,
"x": -55,
"y": -20
}Több helyen is szerepelnie kell mert külön van a saját csapaté és az ellenfeleké.
-
kchryss
veterán
válasz
Kakumix #37415 üzenetére
Amit linkeltél oldalt ott meg lehet nézni konkrétan az IS-6 ágyújával lőszert kiválasztva mennyi az esély adott pontokon: [link]
A Collisont váltsd át Live-ra a Comparenél pedig válaszd ki az IS-6-ot. Alapból az AP lőszerével mutatja de aki akarja megnézheti prém lőszerrel is. Így forgatva a tankot szépen jelzi színekkel hogy adott szögben hol mennyire belőhető a tank az adott ágyú adott lőszerével.
Mint látható a bal oldali géppuskafészek belövésére 15-20% esély van. Nem egy nagy esély, de ha fortuna kegyeltje az illető, nem lehetetlen hogy van egy csata ahol valakinek sikerül 4-ből 3x belőni. -
kchryss
veterán
válasz
#84221696 #37401 üzenetére
Centurion 7/1 jól tette ha golddal lőtt. 7/1-nek tudniillik HESH a prémium lőszere és APCR a normál. A HESH-nek pedig kisebb az átütése, de nagyobbat sebez. Vagyis a 7/1-gyel nem akkor tölt az ember goldot ha kemény páncéllal találkozik és azt akarja átütni, hanem ha puhával (mint például a P8.8) és abba akar nagyobb sebzést bevinni.
Illetve remélem nem az APCR-t nézted el gold ammonak, mert többször előfordult már velem, hogy 7/1-gyel vagy Charioteerrel amikor az alap lőszert használtam (ami ezeknél APCR), legoldnooboztak a chaten.
Egyébként szerintem taktikusabb lenne a játék ha minden tanknál így működne a prémium lőszer, hogy kisebb az átütése, de nagyobbat sebez. Így többet kéne gondolkodni mikor melyiket érdemes használni és az lenne előnyben aki tudja a gyenge pontokat és oda vinne be nagyobb sebzést. Nem pedig az lenne mint most, hogy semmi gondolkodás, ha nem tudsz valamit beütni alap lőszerrel, mert nem tudod hol kéne lőni, akkor töltesz goldot és belövöd bárhol. -
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz
Tarill #37294 üzenetére
A szokásos akciók szoktak lenni. Tier5-ig max 50%, tier 6-7 max 30%, tier 8-9-10 max 15%.
Ezen kívül szokott még lenni mindenféle akció. A tavalyi ilyen volt: [link]
Aztán januárban jött a 8 bites játékmód ami elképesztő mértékben ontotta a legénységi xp-t. Jó lenne ha most is csinálnának valami hasonló mókás játékmódot. -
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz
kicsitrash #37215 üzenetére
A vizuális model (amit látsz a játékban) és a hitbox model (amivel a játék valójában számol) gyakran eltér egymástól. Super Pershing esetében a jobb oldali kupola vizuálisan látszik, de nem része a hitbox modellnek. A kupola alatti csíknál egyébként belőhető, a replayben ott sikerült egyszer belőnöd. A kedvencem ilyen szempontból egyébként az OI aminek meg a vizuális modelljén nem látszik (vagy nem úgy látszik) 2 gyenge pont ami a hitbox modellen meg ott van.
Ezen az oldalon megnézheted minden tank vizuális és hitbox modelljét is: [link]
-
kchryss
veterán
válasz
MinionFlasH #37205 üzenetére
Grat, Siegfried Line nem az a tipikus spotter pálya, végre nem egy Malinovka-Prokhorovka LT-15.
-
kchryss
veterán
Meguntam hogy nem jött össze a T28HTC HT-15 küldetés kitüntetéssel. WZ111-gyel és T29-cel próbálkoztam, 300-400 csata alatt 1x sikerült, de akkor a csapat bukta a meccset így a másodlagos nem lett meg. Szóval úgy döntöttem inkább megcsinálom az arty küldetéssorozatot. Előbb kellett volna meglépnem ezt, mert az arty küldetések marha könnyűek. Kb 1 hét alatt végeztem vele.
Így végre én is megszereztem a T28HTC-t. Továbbra sincs még 8-as szintűnél nagyobb heavy, td és spg a garázsomban, lightból ugye senkinek sincs 8-asnál nagyobbja, a med küldetések meg annyira könnyűek voltak, hogy ahhoz felesleges a 8-asnál nagyobb. Szóval kijelenthető hogy a T28HTC is megszerezhető max 8-as tankokkal egy átlagos képességű játékos számára. Jöhet a T55A remélem hamar összejön.
-
kchryss
veterán
Ha a motort lövöd akkor tényleg rng, mert az meg van szabva hogy hány % eséllyel gyullad. Az üzemanyagtartály viszont mindig gyullad ha meglövöd a hp-jának megfelelő sebzést. Szóval rakj fel valamilyen hit-zone modot amivel látod hol van a tartály és azt lőtt, így kisebb szerepe van az rng-nek.
-
kchryss
veterán
Profilképedhez ez való: The Good, The Bad and The Metallica
-
kchryss
veterán
Már el is felejtettem milyen jól lehet szórakozni ELC-vel. Most elővettem hátha összejön egy epic kör a tier5-ös nyereményjátékhoz. Ha epic kör nem is sikerült azért jól szórakozom, kisimulnak a ráncaim ha ezzel a tankkal megyek.
Először egy stuggal kergetőztem aztán beálltam egy tog oldalába aki így nem tudott lőni és lebontottam full HP-ról.REPLAY ha valakit érdekel.
(#36887) @akosf: Próbáld másik böngészővel.
-
kchryss
veterán
A legnagyobb hangtompító a világon. Formatervezésből jeles.
-
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #36804 üzenetére
Grat!
Én tegnap ünnepeltem az 10 ezrediket.
Bár nekem volt pár ezer vadhajtásom. -
kchryss
veterán
válasz
Bingisz #36769 üzenetére
Ha kevesen szerzik csak meg a t22-t akkor nyilván csökkenteték volna a küldetések nehézségét, mint ahogy a sima személyes küldetésekét is csökkentették többször is. Ezzel hogy csalással szerzitek meg azoknak tettetek volna keresztbe akik nem csalnak, mert mondhatta volna a wg, hogy ha ennyi embernek sikerült megcsinálni akkor minek könnyíteni.
Így viszont hogy lebuktatok és mindenki panaszkodik a küldetések nehézségére biztos vagyok benne, hogy komoly könnyítések lesznek. A mód népszerűsítéséhez meg majd emelik a kredit és xp hozamát. -
kchryss
veterán
Végre! -
kchryss
veterán
Ha O-I-d lenne akkor meg azt írnád hogy nem is op mert olyan lassú hogy sehova nem ér oda időben, mert minden arty téged lő és akkora vagy hogy el sem tudsz bújni előlük, hogy pontatlan ágyúd van amivel 4-ből 1x találsz el valamit, hogy a cromwellt nem mindig 1 hiteled, hogy olyan lassan száll a lövedéked ha valaki látja szállni a levegőben simán odébbsétál mire odaér, hogy nincs gundeped és ha beáll az oldaladba egy alacsonyabb tank rá sem tudsz lőni, hogy olyan lassan töltesz hogy 2 lövés között megesznek, hogy hiába van jó páncélod arannyal mégis belőnek a legtöbben ...
Nem rossz tank az O-I, de annyira nem op. -
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #36633 üzenetére
7/1-en a kis ágyúk nagyon op-k tudnak lenni. Teljesen más játékstílust igényel a tank a nagy és a kis ágyúkkal. A kicsiknek sokkal jobb dpm-je van (majdnem 500 a különbség), a 2. ágyú emelett elképesztően pontos és kevesebb mint 5mp alatt tölt. Ha rádront egy ruszki med akkor a nagy ágyúval halott vagy a kicsivel viszont nagyon meg lehet lepni őket. Ismerek olyanokat akik inkább a 2. ágyút használják rajta és nem a 3-at.
Agresszív medes stílushoz a kicsi, távolabbról lövöldözni a nagy ideálisabb.
Az már más kérdés hogy én túl béna voltam a kicsi ágyúkhoz, vagy nem feküdt annyira az a stílus amit igényeltek volna és a nagy ágyúval sokkal jobb statom lett.
Én későbbre hagytam az ágyú fejlesztését, a motort fontosabbnak tartottam, túl lassúnak éreztem az alap motorral. -
kchryss
veterán
zozyknál left-bottom az align nálad meg right-top, azokat is átírtad?
Minimap: Ha xvm minimapot használsz akkor a játékban mindig ki kell kapcsolni a bővített minimap funkciót és mindent xvm-ben állítani amit akarsz. Tulajdonképpen a bővített beállítás helyett van az xvm csak részletesebben be lehet állítani.
-
kchryss
veterán
Melyik nem sikerül?
Ha a pajzs és a kard jel, blokkolás és sebzésszámoló, akkor azok a configs/damagelog-ban vannak.
Blocked.cfg a blokkolt és Damaged.cfg az összes lőtt. Legegyszerűbb ha a J1mb0 xvm configban lévő damageloggal felülírod a mostanit. Nála a bal alsó sarokban a bekapott találatokat jelző panel alatt vannak. Szerintem ott van a legkevésbé zavaró helyen. De olyat is láttam, hogy a panel fölött van, egyébként a koordinátákkal oda rakod ahova akarod csak figyelni kell merre van igazítva, mert van ami bottomra vagy rightra van állítva top és left helyett. -
kchryss
veterán
válasz
jr1994 #36525 üzenetére
Rampage mód: Mindenkitől azt hallottam, hogy maszívan veszteséges a dolog szóval nem vagy vele egyedül.
Én a Dominationt próbáltam ki, artyval próbáltam, 3-ból 3x Kareliára rakott. Felmentem oda ahol randomban a bázisok vannak és egész csata alatt senki sem jött oda, még csak fel sem spotoltak a 3-ból egyik csatában sem. Elég jó móka folyamatosan lövöldözni hol az arty ágyújával, hol légicsapással hol arty csapással felváltva
Mivel nem lőttek meg és gyakorlatilag folyamatosan van célpont amit lehet lőni, így a nyertes körökből plusszban jöttem ki, a vesztes is majdnem 0 lett.
Viszont a küldetés rendszerrel lehet valami gubanc. D5 küldetést aktiváltam, lőttem egy rakás lánctalpat, voltak killjeim is és a sima arty lövéssel, spoton nem voltam mégsem adta meg egyszer sem ... -
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #36403 üzenetére
Korrekt akció, legénység át/kiképzés, tank és felszerelés leárazás is jól jött.
De egyszer élném már meg, hogy fogyócikk helyett garázshelyet áraznak le, ez kb a 6. fogyócikk akció az utóbbi hónapokban. -
kchryss
veterán
A legmagasabb szintű heavy tankom a WZ-111 ezért régóta küszködök a T28HTC HT-15 küldetésével. Ma végre kifutott egy jobb kör vele. Az érzés amikor szembesülsz vele, hogy azért nem lett meg a T28HTC, mert hiába sebeztél majdnem 6000-et tier8-ban, a csatát mégis buktad a retard csapattársak miatt, felbecsülhetetlen ...
-
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
Ha kedvező pályára kerül a Dicker nagyon jó tud lenni. De én aranyat biztos nem adnék érte, tudni kell vele játszani és még így is sokszor kiborító. Nagyon lassú, papír és kreditet farmolni is jobban lehet más prém tankokkal szerintem.
Type 64 jó tank, szerintem megéri az árát. Farmolásra is jó, sh-ra is sokszor viszik, de azért ha a farmolás a fő cél akkor inkább 8-as prém. -
kchryss
veterán
válasz
Kakumix #35952 üzenetére
Teszt szerver-hez ezt írták:
Added a mission for obtaining the Tier VIII Premium FV4202**The mission will be available exclusively to Centurion X owners. The exact details about this mission and its final requirements and conditions will be provided at a later date.
A later date nem tudom mennyire later, de a következő fejlesztői hírcsokorban elvileg rákérdez erre Rita.
-
kchryss
veterán
Ha behozzák az új fizikát, sokaknak vezetés leckéket kell majd venniük: [link]
-
kchryss
veterán
Életem legrosszabb wot-os napja volt a mai. 16 csata 4 győzelem. Próbáltam letriplázni a stock 110-et, de 8 csata kellett hozzá. Folyamatosan tier 10-be dobált 20% alatti csapatokkal és csak olyan tank jött velem szemben akit nem tudtam átlőni sehogy. Folyamatosan pattogtam, engem mindenki mindenhonnan belőtt. Artik mindig engem szedtek ki elsőnek akármilyen típusú tankkal mentem.
De a nap fénypontja ez volt. IS3 szedett ki full hp-ről egy kapáslövéssel: -
kchryss
veterán
válasz
zsolthee #35838 üzenetére
Akkor bele kell húznom. Bár amilyen játékosállomány van az őszi szünetben sok türelemre lesz szükséged a light küldetésekhez
Napokban próbálkoztam az lt-15-tel, a stugos követelményt 6x is elértem a kb 30 csatámból, nem sok hiányzik. MT-15-ös küldetést szintén fv4202-vel próbálgatom, de állandóan a csapatomban vannak a td-k nem az ellenfélnél. Ráadásul még nem igazán érzem az fv-t, pocsék a statom vele, pedig jó lenne egy ászt összehozni vele mielőtt kiszedik.
TD-15 meglett a Charioterrel, a HT15 meg majdnem a wz-111-gyel, de ahhoz már nagy mák kéne. Talán most hogy a T29, T32-t fogom húzni az akció miatt meglesz az is.(#35840) @galervin93: Heavynél is sikerest ír mégis megadta pedig mint láthatod a képen nem bázisfoglalás van odaírva hanem "Összes ellenséges jármű kilőve".
-
kchryss
veterán
Egyébként nem azok a hülyék akik foglalni mennek, hanem a másik csapatból azok akik ezt nem akadályozzák meg. A foglalók legalább a győzelemre játszanak. Taktikailag nekik van igazuk még ha kevés xp és wn8 is jár érte. Ha 30% alatti csapatba kerülök én is mindig beírom, hogy "cap all".
Nekem az ellentétes oldalról volt elegem belőle, ellenfél foglalt nekem meg nem segített senki resetelni. Ezért kivettem az ütközet módot a játékból. Ha lesz foglalós küldetésem majd visszakapcsolom.
Egyébként jobb lenne ha megcsinálnák, hogy például az első 5 percben ne lehessen foglalni csak utána. -
kchryss
veterán
Nem kell ehhez semmilyen összeesküvés elmélet. Az mm most egy ilyen sorozatba rakott bele ezzel a tankkal. 100 csatánál azért előfordulhat az ilyen. Ha jó teljesítménnyel is ennyi a bukó pedig csak azt jelenti, hogy a 1390 a legtöbb esetben nem csatát eldöntő tank.
Szerintem ne görcsölj rá úgyanígy jöhet egy jó széria is vele és akkor megint megszereted. Nálam csak az utolsó csata visszajátszását menti a játék így replay analyzerrel nem tudom megnézni, de érzésre az utóbbi napokban én 60% felett nyerhetek a 1390-nel pedig igen messze vagyok az unikum szinttől(#35794) @Mogyesz75: Az igen. Gondolom ütközet mód, beállt a csapat foglalni közben az ellenfél a pálya másik oldalára ment és bambán nézett, hogy mi lehet az a számláló a képernyő közepén. Az utóbbi napokban 5 ilyen csatám volt ezért úgy döntöttem, hogy kiveszem az ütközet csaták elől a pipát a beállításoknál. Elegem lett abból, hogy egy nyamvadt bázis van a pályán és mindenki a másik oldalra megy én megy egyedül maradok resetelni.
Annyi agya nincs a játékosok többségének, hogy az egyes játékmódok szabályait felfogják. -
kchryss
veterán
Én sosem szoktam nézni a wr-et, azt tudod a legkevésbé befolyásolni. 100 csata noha nem kevés, de azért nem is sok ahhoz hogy minden esetben valós képet mutasson.
Másrészt mint írtad ha nem csinálsz semmit is 40% feletti wr szokott kijönni. Nem tudom mennyire megbízható ez a Replay Analyzer, de én nem hinnék neki ilyen statnál. Nézd meg másik programmal is. Például dossier cache alapján. -
kchryss
veterán
A 13 és 14-es missziók szakaszos küldetések. Egyedül is meg lehet csinálni őket, de szakaszban sokkal könnyebb. A dinamikus szakasz meghívók egy része ennek köszönhető. Ha jól szemeled ki a szakasztársat előfordulhat hogy megcsinálják helyetted az egész küldetést anélkül, hogy bármit csinálnod kéne. Sőt meg is várhatod, hogy teljesítsék a feltételeket és utána hívod meg őket, bár a csata későbbi felében ritkábban szokták elfogadni a meghívót.
Múltkor egy honfitársunktól kaptam meghívot mikor már 5 killnél jártam. Épp olyan kedvemben voltam, hogy nem fogadtam el.Aztán mikor már az utolsó életben maradt ellenségért mentem, beírta hogy küldetéshez kéne neki, így 3 mp-cel a vége előtt elfogadtam és meglett neki a küldetés.
-
kchryss
veterán
válasz
szbalogh #35742 üzenetére
"kchryss és egy másik srác segítettek az lt14-ben"
Első csatánkban egész jó köröm volt 2k spot 2k sebzés, csodálkoztam is hogy nem jött össze. Talán ha a végén nem lövöm ki az artyt és a dombon álló medet hanem csak spotolom akkor meglett volna.
Viszont abban a csatában amelyikben megcsináltad nem sikerült spotolnom semmit, beleszaladtam a késbe és fókuszt kaptam az elején. Aztán kiléptem garázsba mondván, hogy Sand Riveren ütközet módban védekező oldalon úgy sem lehet megcsinálni. Erre csata összesítőn látom, hogy több mint 5 ezret spotoltál.
Nincs meg véletlenül a replay? Megnézném hogyan sikerült összehozni ezt az igen impresszív eredménytMás téma: Safari kampányon 7223. helyen végeztem 899 fame ponttal, de valami csoda folytán ott virít a T23E3 nyereménytank a garázsomban
Innen is köszönöm a klánomnak [-HSC-] a nagy hajrát, szépen belehúztunk a végén és valahogy csak összejött nekem is -
kchryss
veterán
válasz
rlazol #35663 üzenetére
Ütközet mód, erről beszéltem.
Valaki mondja már meg, hogy ennek mi értelme, hogy mindenki bemegy az erdőbe Murovankán mikor a bázis a másik oldalon van. Ez rendszeresen előfordul, pedig nem is tomatookkal volt tele a csapat.
A poén az, hogy 3-an foglaltak és a heavyk az erdőben még csak meg sem próbáltak a bázis felé orientálódni. Inkább nem is próbáltam meg resetelni tanuljanak a saját kárukon. -
kchryss
veterán
válasz
fradi81 #35681 üzenetére
Nálam i3-2120 van és v-syncnél stabil 59 nélküle pedig 40 és 100 között ugrál, de alacsonyabb grafikai beállításokkal játszom, mert nem a proci a szűk keresztmetszet hanem a vga-m (Sapphire HD 7770 vapor-x).
Amíg nem hajtja 100%-on egyik cpu magodat sem addig inkább a vga határozza meg az fps-t nem a proci. -
kchryss
veterán
válasz
fradi81 #35677 üzenetére
Egyik cpu magod sem megy 100%-on szóval nem hiszem, hogy azzal lenne a gond. HDD elvileg szintén nem lehet, a csata elején betölti a pályát a HDD-ről a memóriába onnantól nem számít a HDD.
Próbáld ki, hogy bekapcsolod a vertikális szinkronizálást, nekem mióta bekapcsoltan nem ugrál az fps hanem fix 59.
A 46 fps egyébként bőven a játszható kategória még. -
kchryss
veterán
válasz
#84221696 #35670 üzenetére
Tudom, hogy az M103 sokszor medes játékstílust igényel. Ha tier10-es ellenfelek lettek volna akkor lehet én is a dombon maradtam volna és az biztos, hogy akkor nem mentem volna F6-7-be. De ebben az mm-ben az egyik legjobban páncélozott tank voltál. Annyira azért nem rossz az M103 páncélja, alacsonyabb szintű tankok nehezen szokták belőni és bajban szoktak lenni ellene.
Amúgy az hogy pittyegnek ösze-vissza és nooboznak még nem jelenti azt hogy biztos rosszul csináltál valamit. Múltkor Ruinbergen Centurion 7/1-gyel beálltam A7-ben az arty mellé egy bokor elé sniperkedni. Az arty tiszta ideg volt tőle végig pittyegett és írta a többieknek, hogy jelentsenek. Az ellenfélnél volt egy rakás tier 10-es med nálunk meg az összes med rajtam kívül full piros bot stattal. Tudom, hogy meddel a mezőn a kisvárosba szokás menni, de hülye lettem volna odamenni mikor tudtam hogy az ellenfél simán le fog ott nyomni mindenkit. 4000-ret lőttem össze ami kétszer annyi volt mint a 2-nak a csapatban. Így is vereség lett, mert tök reménytelen volt a csapat, de ha a helyemre megyek még jobban kikaptunk volna. -
kchryss
veterán
válasz
#84221696 #35630 üzenetére
Megnéztem. Nem vagyok unikum játékos, de leírom én hogy látom aztán majd kjavítanak a jobbak ha hülyeséget írok.
Top tier heavy voltál. Csak 3-3 tier9-es volt mindkét oldalon ráadásul az ellenfélnél ebből csak 1 heavy nálatok meg te és az ST-I. Top tier heavyként az első sorokban kell harcolnod, neked kell törni az utat. Alap taktika az lenne ilyen összeállításban, hogy az ST-I-gyel lenyomjátok az egyik oldalt. Akik beszóltak azoknak az volt a problémájuk, hogy már eltelt 3 perc a csatából és te még mindig hátul a kemper dombon csücsülsz ahol a TD-knek van a helye. Egyébként szépen snipereztél csak nem ott lett volna a helyed
A HT-ok a csapatodból a partot nyomták meg. Mehettél volna velük. Bár én a partot nem szoktam szeretni, mert sokkal könnyebben tud ott védekezni az ellenfél, főleg hogy volt egy Jagdtigerük és egy Ferdijük akik a feljárót igen hatékonyan tudják védeni és ott is szoktak lenni.
Én a 0-ás soron nyomultam volna a többiekkel azt az oldalt jobban szeretem. Vagy pedig középről lementem volna F6-7-be, beálltam volna a hegy alá és onnan lövöm oldalba a 0-ás soron lévőket majd nyomulok előre a 8-as soron. -
kchryss
veterán
válasz
zsolthee #35619 üzenetére
xvm-ben markersAliveNormal.xc illetve értelemszerűen ha az altost is meg akarod változtatni az a markersAliveExtendedben van ha a halottakat is azok a két markesrDeadizében vannak
Nem tudom te milyen konfigot használsz, ha asslaint az eléggé kiheréli az xc fájlokat formázást tekintve így nehezebben igazodom el bennük.
Nálam így néz ki, ez a aktuális hp per max hp kiírás, a lényeg a format után van:// Text field with the remaining / maximum health.
// Текстовое поле с оставшимся / максимальным здоровьем
{
"name": "Tank HP",
"visible": true,
"x": 0,
"y": -20,
"color": "0xFCFCFC",
"font": {
"name": "$FieldFont",
"size": 11,
"align": "center",
"bold": true,
"italic": false
},
"shadow": {
"color": "0x000000",
"angle": 45,
"distance": 0,
"size": 4,
"strength": 100
},
"format": "{{hp}} / {{hp-max}}"
}
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- eBay
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Medence topik
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RC modell földön, vízen, levegőben
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest