-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Nem hiszem el, hogy a WG nem bírja helyrerakni ezt a xar Fisherman's bay pályát. Kétszer fagyasztotta le a gépet egymás után
-
mcwolf79
veterán
Ma meglett az ST-I.
Bűdületes miket le nem lehet fogni lánccal -
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
válasz
superfly2 #41704 üzenetére
Próbáltál mostanában arty-zni?
Ugyanolyan lutri,mint ezelőtt volt. A csapatonkénti arty létszámot lehetne maximalizálni, de magával az arty-vel semmi baj nincs. 3-4 mellére jut 1-2 sebző is. Tudom (tapasztalat) ,hogy keservesen tud esni, ha valakit 1hit-el egy arty, de ugyanolyan rng kell ahhoz, hogy sebezzen vele az ember. -
mcwolf79
veterán
Egy gyöngyszem reggelre:
Amúgy nem tudom honnan vette,hogy prémmel játszok. Nincs ráírva a tankra.
-
-
mcwolf79
veterán
Na egy könnyűnek induló, de aztán kicsit nyögvenyelős tank ász a CDC-vel:
[replay akit érdekel] -
mcwolf79
veterán
Valami többsoros garázsmod van már 9.14-re? Az kellene, mást nem is raknék fel.
-
mcwolf79
veterán
Arty-k közül francia ki van húzva T10-ig.
Német T8-ig, de nem tetszik hogy csigalassú.
El akarok kezdeni egy másik arty ágat, melyik legyen az? Én az amcsi arty-k felé kacsintgatok.
Valami javaslat? -
mcwolf79
veterán
Napi tank ász a T-10-zel:
[replay] -
mcwolf79
veterán
Rothadjon ki a bele az összes mocskos artistának (is) akik utolsóként vízbe fojtják magukat
Inkább megölte magát, de nem lett a 3. arty akit kilövök. Meg persze az RNG is kellően keveset dobott,hogy a reteknek maradjon még épp annyi HP-ja ,hogy eliszkoljon vízbe fulladni.+SoulRiever-
csak az utolsó replay-t menti el, úgyhogy vagy elhiszed, vagy nem -
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #40601 üzenetére
Egyébként már E5-ről is pattant rólam arty Airfield-en,miközben délről indulva araszoltam a középső dombra felfelé. Kongott akkorát, hogy majd berepedt a fejem, de nem sebzett meg a HE lővedék.
-
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #40601 üzenetére
Ez jó kérdés, mert a splash damage-nek mindenképp sebeznie kellene valamennyit.
Most ez nem történt meg. Lehet megfogta a repeszpáncsél -
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #40598 üzenetére
HE volt, ez benne a poén
Ennél már csak az volt durvább,mikor a Cromwell-ről pattant mines-on az arty arany lőszere -
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #40596 üzenetére
-
mcwolf79
veterán
Másnál is csinálja ezt, hogy percekre felugrik 200-300-ra a ping?
Már másodjára szopat meg ez a rakás xar. -
mcwolf79
veterán
És persze a legkritikusabb helyzetben kezd el 300 ping mellett laggolni ez a fostalicska, pedig sztem lehoztam volna
Megnéztem a netemmel nem volt gond, csak a WOT szerver gondolta úgy,hogy "fiacskám, most te nem fogsz nyerni"
Ezután még 300-as ping mellett sikerült kilöni a Foch-t, de utána már telibevert az arty.
-
mcwolf79
veterán
Egy "átlagos" kör a szupertankkal:
[replay akit érdekel] -
mcwolf79
veterán
válasz
mcwolf79 #40562 üzenetére
Letelt a szerk. idő:
amúgy tényleg jól megy vele (ha esetleg a hsz-ed valami burkolt oltás akart lenni). Jelenleg 2100 az átlagsebzésem vele, de valszeg csak azért, mert anno az IS-8 lehúzta (azóta picit tapasztaltabb lettem, mert az első ágak közt volt ami végigtoltam). Az a 2100 nem lehet olyan rossz,mert múltkor a 2500-as T10-es sebzésemet fikázta linkin, úgyhogy T9-ben ez elmegy. Mint írtam tegnap is 2700-as átlag-damage lett nap végére, ma igaz csak egyet játszottam, de ott 5000 felett sebeztem. Szóval jó lesz ez. -
mcwolf79
veterán
Ezzel a T-10-zel ennyire nem tudnak játszani?
Ma 24 meccsből 13 nyert és 2700-as átlagsebzésre 3761 a WN8 érték.
Amúgy nem bántam meg hogy visszavettem, és az IS-7 legényeit átraktam bele. Nagyon tetszik maga a tank és élvezem vele a játékot. Anno az IS-8 mintha gyakrabban kapott volna ammo rack sérülést, most annyira ezzel nem vészes. -
mcwolf79
veterán
válasz
virkir #40455 üzenetére
Nem tudom miért köpködi mindenki.
Nekem még mondhatni stock, csak az 50100 ágyúja van rajta, de nincs bajom vele.
Úgy is hogy jelen állapotában (stock motor és felfüggesztés) a mobilitása is enyhén szólva nem az igazi.
Szóval szerintem használható, csak mint minden autoloader tanknál nagyon észnél kell elnni, hogy mikor tárazhatsz ki. -
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #40349 üzenetére
Ez nem igazi klán, inkább amolyan "baráti társaság".
Nincs CW vagy SH. Csak együtt szoktunk szakaszozni. -
mcwolf79
veterán
Más: akkor most hogy is van ez: a repszpáncél a repesz lövedékek ellen is véd, vagy csak a splash damage és ütközés ellen?
Mert a Wotwiki-n azt írja hogy repesz ellen nem véd, viszont valamelyik tankelemzésbe azt írták érdemes feltenni, mert repesz ellen is véd -
mcwolf79
veterán
Azta hogy röhögtem a végén. Az enemy-nek már csak pár másodperce volt a cap-ből, erre valamelyik idióta kiment a cap-körből. Szerintem volt odaát anyázás rendesen. Szerintem resetelni akartak, csak nem jött össze ,mert a Chinu pattant rólam.így tudtam döntetlenre lehozni
[replay] -
mcwolf79
veterán
Gyors review erről a csodatankról (FV):
Oké, ajándék lónak ne nézd a fogát, DE ebben a formában ez a tank mint med mondhatni használhatatlan. Tényleg egyedül az átütés és csőlehajlás ami jónak mondható, de ez a célzásirőTe atyaúristen, kb. T49 feeling-em volt vele.
Mozogni úgy mozog mint egy bálna, ennél már tényleg csak a SP érződik lomhábbnak.
Szóval ha nagyon meg kellett volna erőltetnem magam érte azt mondanám ,hogy qrvára nem érte meg. De mivel mondhatni "lazán" össze lehetett hozni így egy tanknak elmegy a garázsban, de hogy biztos nem ezzel fogok kreditet farmolni az tuti. Akkor ha már a brit med legényeket akarom dolgoztatni ott a Cromwell B, azt legalább élvezem is és használható.Várom szeretettel a buffot,mert nagyon-nagyon ráfér (még ha prémtankról is van szó).
Ja és top tier-ben voltam, sztem T10-ben sírógörcsöt kaptam volna vele. -
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #39706 üzenetére
Én annyira nem tapasztaltam hogy pukkan. Néha kapok lőszer rekesz sérülést, bár van biztonságos elhelyezés skill (mondjuk orosz tankban T10-ben sztem alap).
Azért ruszki lánctalp ide vagy oda a JGPZE100 normál lőszerét csak szerencsével fogja meg. -
mcwolf79
veterán
válasz
jozefgucci1 #39648 üzenetére
Engem is kibannolt a chat-jéről.
Azóta tudom, hogy a T10 cseh tank penje faxra sem elég. Elvégre kipumpál 6 mp alatt 1200 sebzést ,de az is kellene hogy sima lőszerrel átszakítsa az E100 frontját
Jó volt látni a HEAT és a lánctalp kapcsolatátTanulságos volt.
-
mcwolf79
veterán
válasz
csapee #39635 üzenetére
Sztem a cseh tankok jobban üthetők.
Meglátok egy cseh tankot T9-T10-ben és már töltöm is a HE lőszert.
Tegnap este a JGPZe100-zal 1400-at vertem a 10-es csehbe.
T9 francia arty-val is egylövéseztem már T9 cseh masinát.
De nálam egyébként még mindig a CDC a favorit. Ha T49-cel megyek ez az elsődleges célpontom. -
mcwolf79
veterán
válasz
zsolthee #39541 üzenetére
Igaz én csak a francia és német ágat próbáltam (németet T8-ig, franciát T10-ig), de a francia nekem nagyon adja.
Igaz nem csap akkorát, de sztem az RNG-nek hála több haszna van gyakrabban lőni "kevesebbet" mint egyszer nagyot. Hiába csap nagyot, ha 5 méterrel a célpont mellé csapódik be. A franciával hamarabb lehet próbálkozni.
Arról nem is beszélve, hogy ha az egyik oldal elbukott esetleg nem kell tétlenül várni a halált, hanem el lehet iszkolni oda, ahol még van esély a túlélésre, vagy a sebzésre. -
mcwolf79
veterán
Tyűűű
Nagyon dolgozik a cenzúra, bár nem tudom miért, mert bántó dolgot sztem senki nem írt. -
mcwolf79
veterán
válasz
#84221696 #39072 üzenetére
Hát ha még a papíron überpontos ágyú nem lenne olyan pontatlan...
Én alig vártam hogy túllegyek rajta (JPII), mert a célkörön belül mindenhova megy a lövedék, csak oda nem ahova szánja az ember. Lehet hogy a pontosság nerf miatt, de mikor az első accomon kihúztam nem emlékeztem, hogy ilyen xar lett volna. Ennek valszeg nagyon odatett a célkörön belüli szórás nerfelése.
A JT ahhez képest sebészi pontosságú. -
mcwolf79
veterán
válasz
mcwolf79 #38691 üzenetére
Hát ahogy olvasgatom 3 Mbps-et ajánlanak, akkor ma itt nem lesz stream.
Napközben nem is néztem, mert ugye a HUD betakarta a bal felső sarkot, játék közben meg nem nagyon éreztem,hogy nagy lenne a ping. Most viszont 150-200 körül ugrál.
Ez így ma kuka
Csak magamnak játszom akkor -
mcwolf79
veterán
Mekkora sávszél kell amúgy a stream-eléshez általában?
Mert most a legalacsonyabb minőség is úgy hazavágja a ping-emet, hogy játszhatatlan
Speedtest szerint 1 Mb körül van a feltöltésem jelenleg. -
mcwolf79
veterán
Nem is baj ,hogy délután dolgozok
Az az agyhalott játékosállomány ami van most (IS)Minden majmot vonz a 2X XP.
odrif:
Igen, a buff a használható kategóriából előrerepítette a BRUTÁLÁLLATISTEN kategóriába. Jó ágyú, már majdhogynem OP páncél, viszonylag mobilis. Egyszóval JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ -
mcwolf79
veterán
válasz
jozefgucci1 #38218 üzenetére
Hát igen ,mindennek nagyon össze kell jönnie hozzá.
Ha túl erős a csapat valamelyik biztos kilő egy arty-t, ha gyenge esély sincs eljutni hozzájuk.
Arról nem is beszélve, hogy mikor az ember ilyen küldetésen van tuti ritkán ad be 3-at egy meccsbe. Bezzeg ha heavy-ben ül az ember... -
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
válasz
Linkin #38157 üzenetére
Értsd már meg (bármennyire is nehéz) ,hogy most nem a tudásról van szó. A stílus ami nem ugyanaz: QB nem szitkozódik, ócsárolja mindenféle jelzővel az ellenfelet,stb.
Látod ez pont minket igazol: hiába "gyengébb játékos" (amúgy nem, és legalább ő nem spammeli a gold-ot), ezek szerint van igény normális stílusú stream-re. Ő szitkozódás helyett a tankokról beszél, hogy a csatában mit miért csinál, egyszóval hasznos a stream. Egy jó játékos stream-je hasznosabb tud lenni, mint egy superunicum játékosé,amelyik infó helyett csak bunkózik. -
mcwolf79
veterán
válasz
Linkin #38144 üzenetére
Lehet én már túl öreg vagyok az ilyen "hülyeségekhez", de kB. 1 hete néztem egy "híres" hazai klán tagjának stream-jét, de kB. 5 percig bírtam. Ott mindenki becézgetett ondó volt, meg autista, stb.
Ez egy nagy baromság hogy ez kell a népnek. Biztos megvan ennek is a közönsége, de hogy ez az általános elvárás az szerintem nagyon erős túlzás. Lehet normális stílusban is stream-elni, mint pl. Az emlegetett Quickbaby. Nem kell feltétlen tapló parasztnak lenni hogy nézzék az emberek. -
mcwolf79
veterán
válasz
Linkin #38132 üzenetére
Ezt te sem gondolod komolyan, hogy a gold spam nem emeli a WR8-at
Esetemben legjobb példa erre a 1390. Nem tudom számadatokkal igazolni, de mióta a T10-esekkel tömött csatákban már azonnal töltöm a gold-ot érezhetően sokkal hatékonyabb vagyok vele.
De én nem töltöm azonnal a goldot pl. T10 medekkel, heavy-kkel vagy TD-kkel ,mert általában ott a 260-300 pennel azért tudok boldogulni. -
mcwolf79
veterán
válasz
Kakumix #38108 üzenetére
Engem sajnos továbbra is szopat ez a mahinált MM. Nem hiszek alapból az ilyen összeesküvés elméletekben, de az felettébb gyanús, hogy light tankkal már idejét sem tudom mikor voltam Malinovkán vagy Prokhorovkán, ahol esetleg tudnám teljesíteni a spot-olós küldetéseket. A többi tanknemmel gyakran vagyok ezeken (főleg Prokhorovkán), de light-tal még véletlenül sem adja be.
-
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
Az elmúlt 2 napban legalább 5-ször lőttek ki, mert az idióta csapattárs beállt közvetlen mögém, és nem tudtam fedezékbe húzódni. Aztán meg csodálkozik, hogy elküldöm az édes anyukájába.
Ebben a játékban az elmúlt fél évben nem javult a színvonal sajnos
-
mcwolf79
veterán
válasz
Tarill #33295 üzenetére
Én [Aslain mod-pakkot] használom ,abban benne van minden.
Drenadar:
Nekem eddig sem volt vele különösebb bajom, de most mintha strapabíróbb lenne. Eddig a kupolát azért belőtték, most már azért az sem olyan szivacs.
A jó tankból még jobb lett -
mcwolf79
veterán
Sajna az RNG a végén cserben hagyott, de azt hiszem ebből a meccsből kihoztam amit lehetett. HE ammo jobb lett volna, de sajna akkor még hamarabb behúzzák hárman. Nem győztem olyan gyakran sebezni, hogy időben elfogyjon az ellenfél. Ha az utolsó lövés bemegy a Ferdibe sztem lehozom, akkor asszem Battle of the Month lett volna
[E5 Tank ász, Top gun, Acélfal, Nagy kaliber, Spártai (7600 sebzés és 7000 blokkolt találat] -
mcwolf79
veterán
Biztos jó stream-et néztél?
Mert a Cromwell B minden csak nem pontos és gyorsan szűkülő tank.
Nagyon jó tank, de kell bele egy nagyon jó legénység. Nekem már majdnem fullos a 4. skill (ugye az a legénység van benne amivel végigtoltam az alap brit med ágat + 1 rádiós), de így nagyon brutál. Full álcás legénységgel sokszor azt sem tudja szerencsétlen ellen hogy honnan lövök. Ha meg rárontok valakire (nehéz tankra) az biztos hamarosan garázsmenetet tart.Picit lehetne a csőlehajlása jobb, de ezt leszámítva király gép. Viszont mint a legtöbb papír med nem nagyon elnéző ha hibázol, ezért taktikus játékot kíván, és nagyon észnél kell lenni, hogy mi történik a térképen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest