- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Patrick76496 #7308 üzenetére
T110E5 szakaszra majd jössz?
-
válasz
Patrick76496 #7272 üzenetére
Az iszonyat magas DPM miatt hiába kaptam arcomba a lövéseket a magányosabb T7-T8-(T9) tankoktól, én gyorsabban csaptam. Ha többen voltak, akkor pedig hulldown vagy valami lassabb értelemszerűen, nem szabad fejjel a falba rohanni.
Az étlag dmg-m 2400 körül van, de majd délután megnézem. Nem valami kiemelkedő, de a saját HP-jához nézve sok.Szerk.: Engem a folytonos ammo rack és a periszkóp sérülés zavart, meg az, hogy egyszer harcolok egy T30-cal, kapok egyet a pofámba, és a két töltő és az ammo rack besárgult. Persze, ezért van kettő töltő, hogy egyszerre essenek ki...
-
válasz
Patrick76496 #7201 üzenetére
Frontvonalon küzdöttem vele, eredményesen.
-
válasz
Patrick76496 #7140 üzenetére
Igen, az M103 k*rvanagy. Én nagyon szerettem, az E5 is nagyon jó tank ideáig, mentem vele eddig kb. 10 kört. 8,53 sec az újratöltés, BIA+Venti+90-es legények. Nagyon brutál.
-
válasz
Patrick76496 #6891 üzenetére
Az első fogaskeréknél nem sebeznek?
-
Végre, 1500 WN6.
-
válasz
Patrick76496 #5553 üzenetére
A csudálatos M103 csudálatos. Mikor mire kell. Tud elégszer pattintani, jó a ROF-ja. Ha nagyon unatkozok, akkor pedig arty martaléknak használom. Egyedül a kicsi gun depression zavar, azért viszont kár.
-
válasz
nemethpityu #4152 üzenetére
Ha már toborzószöveget írsz/írtok, akkor figyelni kéne a helyesírásra, de tényleg. Így még véletlenül sem fognak titeket komolyan venni.
Vesszőket nem ártana használni, és meg kéne tanulni a leírását az efficiency szónak. Meg kevesebb felkiáltójelet kéne használni. -
válasz
Patrick76496 #3941 üzenetére
~1,5 évvel ezelőtt 0.37 volt a pontossága.
-
válasz
Patrick76496 #3266 üzenetére
Az ékezet a másik irányba dől.
fsb1000: Az SPG és a TD fa utolsója a táras, lightok az amx 12t-től, heavyk pedig az 50 100-tól.
-
Ezt a kredites goldammot drágítani kéne. SP-vel nyugodtan megyek egy másik SP ellen, erre golddal kilyuggatta az orromat.
-
válasz
fsb1000 #2868 üzenetére
Érdekes volt olvasni.
Amúgy csupán azért esett vissza az átlag tierem, mert most kezdtem két új fát - francia heavyk és német Porsche cuccok.
Az álmom az UNICA klán, de az még rettentő messze van. Esetleg nem tudsz valami kisebb szűrésű, de azért még mindig értelmes klánt, ahol szeretik látni a fejlődőeket? Random csatából - 900 effis haverral nem nagyon lehet többet kihozni. -
Zsír, 1342 a WN6-om.
-
válasz
Steelheart2 #2187 üzenetére
A WoT wikit olvasgathatod.
-
T6 századba szerintem nagyon jó a KV2 derp gun + gold lőszer.
-
Valakinek van kedve szakaszozni?
Olyan tankjaim vannak, hogy:
Hummel, ELC AMX, T32, T28 (bár ez nem nagyon tetszik), T26E4, KV2, KV1S. -
válasz
Bingisz #1670 üzenetére
MI???
Ekkora hülyeséget el ne hiddj.
Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.
Tehát játszanak sokan egy héten minden egyes tankkal. A rendszer megnézi a játékosok legnagyobb XP-jét amit a héten elértek az adott tankkal. Aztán kiveszi a gyengébb 99%-ot, megnézi azok max XP-jének mekkora az átlaga, és ha te annál nagyobb XP-t kaptál, megkapod a tank ászt.
-
válasz
Steelheart2 #1611 üzenetére
Van egy sor hosszúságú képlet, abba beütöd amit akarsz, és megkapod.
ER=(frags/#battles)x(350-(tier x 20)) + ((damage done/#battles)x(0,2+(1,5/tier))) + (200 x spotted/#battles) + ((capture % + Defence %) x 150 / #battles) -
válasz
Steelheart2 #1458 üzenetére
Nem tudsz több álcahálót rakni egy tankra...
-
válasz
Plasticbomb #1319 üzenetére
Azok is csak négyesek. Én volt egyedül tier ötös.
-
Lol, az a meccsméking:
(jobb gomb, kép megnyitása) -
válasz
kicsitrash #1163 üzenetére
Bizony! Szeretem a francia nyelvet. Ki tudja mikor fog jól jönni, hogy tudom, hogy a chenille (f) a lánctalp, vagy a tourelle (f) a torony.
-
Azért vicces, hogy egy ölésem sem volt.
-
Hoppá, nem is tudtam hogy 1233 az effem. Az kurvajó, legutóbb alig 1000 volt.
-
Egy életcélom teljesült, amikor a tankomról, a T32-ről pattant a JgPz E100 lövése. Ha azt bekapom, akkor a MÉH-telepen kezdtem volna a csata után.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest