Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    Grillét behozták t10-es csatába szakasszal. Elején anyázták, baromarc ki akarta lőni, de aztán hagyták.
    Csata végére neki volt a legtöbb sebzése 4,6K . Ilyet még nem láttam grilenél 8/10 lövésből átlag 460 sebzés lővésenként.

    A másik eset még délután volt.
    A fórumok pusztitó butsága és a szajkózó népek túltengése miatt elterjedt nézet lett, hogy nem foglalunk, mert az jobb ha mindenkit kilövünk.

    10:2-re vezettünk 7 (hét!!!!) killem volt hetzerrel.
    Egyik tankunk el kezdet foglalni, de az ellenfél 2 játékosa is foglalásba kezdett, miután bázisunk környékén maradt 1 védőt kinyírták. Nálunk kezdetben csak 1 foglalt, de aztán vagy 4-en foglaltak így utolérték az ellenfelet.
    Kb 60-60% volt a cap állás, mikor az okoskodó fórumon edzett baromarcok noobozták a foglalókat és mondták hogy jöjjenek ki.
    Közben én már a bázisunk felé tartottam.... a pálya túlsó feléről.
    Hárman ki is jöttek, így 100-85-re meg is nyerte a totál vesztésben lévő ellenfél a csatát.
    A nem túl gyors hetzeremmel értem elsőként a bázisunk közelébe, de takarásban volt a két foglaló. Esély sem volt resetelni a vonatos pályán.

    El nem tudom képzelni mit gondoltak ezek a fórumhúszár barmok.
    Nem nézték a minimappot? Vagy annyi eszük sincs, hogy kiszámolják 2 ellenfél mennyi idő alatt foglal be?

    Nos ennyit arról milyen amikor valakik eszetlenül átveszik a fórumokon terjedő baromságokat.
    A valóságban kinek jó ha nincs foglalás? Annak aki nem foglal és kilövi az utolsó tankokat, amik már általában lesebződtek azoktól akik addig az első vonalban nyomultak.
    Mindig a low effesek mondják a szlogeneket. ez szinte 100%-ban így van. Azok nyögik be a csata elején hogy again noob team, fail mm, és ezek mondják hogy ne foglalj mert noob vagy, vagy loloznak és lenooboznak amikor közelharcban JagpZ-vel leküzdök 1v1-ben egy maust és 5-ből 2 lövésem lepattan, mert azért ö is küzd rendesen, és forgatja magát ide oda.

    Ezentúl direkt bennmaradok ha szólnak, pedig már nincs szükségem foglalópontokra.
    Én a winrátám akarom növelni (ma 71%) és nagyívben teszek az okoskodókra.

    A LOW effes "noobtimezőket" meg legszívesebben az elején egylővésezném: nesze őcsém azt noobozd amit beléd küldtem, de ettől még visszatart valami csipetnyi józan ész még azután is hogy tucatjával látom az öntelt barmokat kommentezni aztán párszáz dmg-vel elhullani.

    1500 eff/WN6 felett miért nem okoskodnak a játékosok?
    Nézzétek meg, ezek 90%-a csak megy és teszi a dolgát, nem pingelnek 28x, nem szidják a másikat, nem játszanak botcsinálta FieldCommandert, stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák