- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Szeretem a hétvégéket. Panther II csapattárs a panther "szívószál' ágyújával 10 méterről lövi az ellen VK3001P-jét (60% HP) ,
30-as-ával sebzi minden második lövésre(gondolom HE-vel lő a véglény), a VK 3001P pedig szépen felgyújtja és 40% HP-vel túléli a találkozást. Tűzoltó készülék természetesen nem kell egy 8-as német med-re.Tévedtem, összesen 64-et sikerült sebeznie 8 találattal. GJ! GG!
-
Dobi 562
addikt
Gratula a Tank Ászokhoz!
Nekem tegnap nyögve nyelősen sikerült 50%-os győzelmi arányt produkálnom, 2700 átlag effel:
Annyira hülye csapattársak voltak, hogy csak kinevettem őket. Tegnapi tapasztalatok:
-az ellenfél T29-ese bedarálja az egyik oldalt (köztük több 8-as nehéztankkal), mert nem tudják hová lőjenek neki.
-csapattárs úgy támad az ellenfélre, hogy a seggét mutatja feléjük, lett volna ideje megfordulni, de direkt figyeltem, előtte is rák járásban közlekedett
-Malinovkán tier 7-8 csatában 9-en kempeltek a bázisunknál és onnan núboztak 4-ünket akik elmentünk a domb felé (ahol mindenki legalább 2000 sebzésig jutott, hátba támadtuk az ellent és hoztuk a csatát), a kemperek közül 3 élte túl...
-2* is saját tankba lőttem véletlenül, mert a low hp ellenfelet akit lesebeztem mindenáron ki akarta lőni és befúrodott elém
-báziskemper nehéztankok (elvileg védekezni maradnak ott) ha jön az ellenfél, elszaladtak onnan
Egy kis személyes megjegyzés: még 4-5 hónapja csak azon bosszankodott az ember, hogy néha-néha hülye csapatba kerül, meg előferdül egy-két 4-500 effes véglény, most már a csaták döntő többsége ilyen lesz. A játékosállomány hígul, ahogy a WG reklámoz. Random csatákban lassan teljesen megszűnik az együttműködés (az a kevés is, ami eddig megvolt), úgy veszem észre, most már csak 3-4 tank az ami tudja hol a helye a pályán, tudja a weak spotokat, tudja forgatni a tankját. Tier 2-3 csata taktikailag nem sokban különbözik tier 7-8 csatáktól.
XVM-met már nem használok, ezt a tapasztalat mondatja velem. Kíváncsi leszek lesz-e még ennél is lejjebb. Mostanság visszasírom a régi időket, mikor még a néhány 700 effes játékos miatt vertem a nyálamat.
-
Dobi 562
addikt
Aztán lett egy győzelem is, bár nagy szerencse kellett hozzá. A Black Prince szakasz szerint különben mindenki núb aki Malinovkán elmegy a domb felé. Ők a csata végén, mikor már csak egy félhülye Löwe (HE-vel lődözött, 140 körülieket sebzett) meg egy kemper Tigris élt az ellentől bátran megindultak a mezőn át és szétszedték a Tigrist ketten. Ment is szépen a "gj" meg "gg".
Gondoltam én kis naiv, akkor maradjunk a nagyobbik Párducnál, hátha... Hát nem. Bár itt az döntötte el a csatát, hogy nem az én oldalamon jött a T29, mert rajtam kívül senki sem tudta hol lehet sebezni. Bár sok ész nem kell hozzá...
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Ez csak a random faktor, meg a nem létező szopóág. Szerintem ne add el az IS-4-et mert jó kis gép az! Én az IS-7-el az első 100 csatámban voltam így, hogy mellémentek a lövéseim, ha meg találtak akkor 0 sebzéses kritikus... Akkor majdnem eladtam, de lebeszéltek róla és a második 100 csatámban már remekül muzsikált. Bár pont az előbb volt egy csata, ahol sikerült 0 sebzéses kritikusokat lőnöm arty-ba, 5% HP-s IS-7-be, Mausba, így aztán kreditügyileg kissé bukó lett a csata. Következőben viszont 12 lövésből 12 átment, ebből 10 sebzett is, 45K bevétel.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Flatron710 #776 üzenetére
És nem mondasz hülyeséget! Számtalanszor láttam már olyat, hogy a csapattárs forgatja a tornyát (végig sznájper nézetben tolja, gondolom) és nem látja honnan lövik, holott a térképen látszik a piros pötty...
-
Dobi 562
addikt
Csak mára?
2 hetet hagytam ki, mikor zsinórban volt vagy 10 olyan csatám ahol én kaptam a legtöbb xp-t, többet sebeztem mint a magasabb szintű tankok... Sőt az verte ki a biztosítékot, mikor többet sebeztem egyedül, mint a maradék 14 véglény együtt...
Tegnap 3-as szakasz 5 bukó zsinórban (1 döntetlen is volt)... Volt olyan csata, ahol 3-unkon kívül MINDENKI kempelt... A többiben lemmingezés ment...
Ma eddig 8-ból 6 bukó, ebből 1 csata szakaszban, ahol 10-esek között mi kaptuk a legtöbb xp-t Panther II-kel...
Inkább nem is részletezem mi megy a csatákban, gondolom mindenki tapasztalja...
Az xvm-met már nem merem használni...
-
Dobi 562
addikt
Az új szovjet TD ágat nagyon szidja eddig mindenki... A SU-152 viszont elég brutális jószág tud lenni értő kezekben.
Na most nem mondtam valami sokat, mert értő kezekben minden tank nagyon jó.
A rendes wot topikban tedd fel a kérdést, mert ott sok olyan ember van aki próbálgatja mindkét TD ágat.
-
-
Dobi 562
addikt
Rózsaszín IS-2M:
-
Dobi 562
addikt
Van még egy új játékostípus.
Foglalásfetisiszta: könnyen felismerhetőek 40-45% közötti győzelmi arányukról és 600 körüli eff értékükről.
Jellemzően 7-8 nehéztankokkal játszanak, mert ezek már kis szerencsével több lövést is kibírnak.
Őket nem érdekli ha valaki egyedül tart fel egy oldalt és szükség lenne rájuk, esetleg egy scout viharzik el mellettük kilőni az artykat. Simán nyomulnak előre a végcéljuk, az ellen bázisa felé.
A térképet valószínűleg kikapcsolják, legalábbis erre enged következtetni hogy nem zavarja őket ha ellenséget hagynak a hátuk mögött. Ha oldalról, hátulról lövést kapnak akkor toronykörbe-körbeforgatással próbálják a további lövedékeket elhessegetni maguk körül.
Az első lövéseket az ellen bázisa közelében ejtik, addig takarékoskodnak a lőszerrel. A célzókör beszűkülést mint a sikeres lövés alapfeltételét, elutasítják. Ők egyből lőnek, amint betölt az ágyú. Néha-néha sikerül kilőniük egy-egy ellenséges arty-t, ilyenkor ha túlélik, beállnak foglalni. Ha mondjuk egyedül van 5 ellenfél ellen, akkor is beáll foglalni, hiszen neki az okoz örömet, ha látja a monitoron a zöld csík töltődését. Ha ilyenkor kilövik vagy resetelik, akkor bőszen núbozza a csapatát közös cseten. Ha esetleg alacsonyabb szintű tank lövi ki, akkor a "gold ammo noob!" csatakiáltással lép ki a csatából. -
-
Dobi 562
addikt
Pár érdekes WoT taktika az elmúlt pár nap tapasztalatai alapján, valamint új játékostípusok feltűnése:
"Egységben az erő taktika" - lehetőleg minél több saját tankot összpontosítsunk egy helyre (tank típus nem számít, de lehetőleg legyen benne light-tól heavy-ig minden)
Használható:
Erlenberg - a várrom és környéke (profi játékosok a vár udvarán összpontosulnak)
Fisherman's Bay - a malom és környéke (az öbölbe vagy középre a dombra szigorúan TILOS menni)
Karelia - E0 négyzet - itt szigorúan meg kell állni! Akkor sem megyünk tovább ha egy-két núb a saját csapatból harcol a dombnál a túlerővel! Meg is érdemlik ha kilövik őket!
Prokhorovka - a bal oldali út mentén, lehetőleg "tintafolt" (v.ö.: hányás) alakzatban, a vonal alakzat már évek óta nem menő
Westfield - északi átjáró - a legjobb ha a völgyből a lightok és medek is idejönnek, a köcsög arty majd megvédi magát
Cliff - halálvölgy - szerintem ez adja magát, fölösleges is magyarázni
Lakeville - lásd Cliff (hol is lehetne jobban kihasználni a medek és lightok mozgékonyságát mint egy szűk, mocsaras völgyben?)"Utolsó védővonal": szigorúan a kezdőkör melletti báziskempelés! A harcban csak legvégső esetben szabad részt venni, a döntetlen már siker! A legjobb ha top heavy tank vagy a csatában, mert mire a lesebzett ellenség áttör a használhatatlan csapatodon, te ott vagy full élettel hogy kilődözd őket. Hát igen, a hősök élete nem fenékig tejfel.
"Lemming vonat": egy irányba indított koncentrált támadás, minél több tankkal. A legjobb szűk helyeken alkalmazni, ahol esély sincs koncentrált tüzet vezetni az ellenségre ("az meg mi, te núb???") vagy vonalba fejlődni. Legjobb helyek a használatára: Cliff halálvölgy, Lakeville mocsaras völgy, de lényegében bárhol felhasználható.
"Megtévesztő báziskemp": legjobban top heavy-vel alkalmazható (8-as prém heavykkel ajánlott!) vagy scout tankokkal. Lényegük: kempeljünk a saját bázisunknál amíg a többiek harcolnak. Persze az ellenfél fel fogja morzsolni csapatunkat, mivel mi kivontuk magunkat (mint legnagyobb tűzerőt) a harcból. Amint meglátjuk a piros pöttyöket közeledni a bázisunkhoz, PADLÓGÁZ! Irány az ellenséges bázis, milyen jól néz már ki mikor a képernyőn egyszerre töltődik a piros és zöld foglalás csík. Persze a pirosak nyerik a csatát, mert ők öten foglalnak, mi meg csak egyedül, de ismét sikerült megúszni egy karcolás nélkül a csatát! Az igazi vérprofik úgy hajtják ezt végre, hogy a TD-ktől veszik el a helyet ahol aztán nem adnak le egyetlen lövés sem az ellenfélre.
-
Dobi 562
addikt
Nem így van! Te is tudod, hogy lemming taktika mindig sikerre visz! Azért bukták el, mert mindig volt köztük egy-két núb akik nem álltak be a lemming vonatba hanem elmentek egy másik irányt levédeni.
De nem mindegy, hogy mondjuk sorban mennek a tankok egymás után mint a mi lemmingjeink, vagy ahogy a németek csináltak, ékben vagy vonalban. A németek megoldásával jobban lehetett koncentrálni a tűzerőt.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tomi0703 #598 üzenetére
A VK4502 B(élát) nem ismerem csak ellenfélként. Hátul van szegénynek a tornya, tehát speciális játékmódot igényel.
Azért azt is vedd figyelembe, hogy amiket én leírtam a tankokról az az én saját véleményem, nem vállalok felelősséget azért ha neked nem fog tetszeni valamelyik általam favorizált tank.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dr_Syrex #582 üzenetére
Áh, már másnap játszottam csak akkor kicsit nyugodtabb idegállapotban, kipihentebben. Az volt a baj, hogy sokszor hullafáradt vagyok meló után és nem tudok kikapcsolódni a WoT-tal mert a núbozók, TK-zók, afk-zók, meg a szimpla hülyék felidegesítenek. De próbálok máshogy hozzáállni a dolgokhoz, így már nem idegesítem fel magam (annyira) viszont kevesebbet is játszok vele.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Flatron710 #576 üzenetére
Én pár nap kihagyás után ma elővettem újra a játékot.
Az első két csatámban IS-3-mal 9-esek között én kaptam a legtöbb xp-t, mindkettő bukta.
Harmadik csatámban KV-1S 8-as tankok között, már nem is emlékszem melyik pálya volt, de tudom hogy itt már elkezdtem felkúrni az agyam, hogy a medek meg 2 scout kempelnek a bázisunkon.
Negyedik csatámban IS-3-mal, két 6-os arty behozott egy Matilda Black Prince-t szakaszban majd kilőtték a csata elején.
Ötödik csatámban IS-7-el: T34-T-50-2 szakasz tevékenysége, a T-50-2- a szakasztársa körül cikázik és lövöldözi a seggét.
Hatodik csata: VK2801 Serene Coast. T110E5 player már a csata elején oktat, hogy én hova menjek. Mondom neki, hogy tudom én irányítani a tankom, erre ő : "idiot noob". Természetesen. Megyek statikus spottolásra, villantom az ellent. A T110E5 a dombokon megindul előre egyedül, gyorsan meghal majd a csata hátralevő részében engem szid. Szerinte nekem frontálisan kellett volna megindulnom arty-ra vadászni (igaz a csata elején ő is a dombot pingelte nekem.Ezek után még elővettem a Panther II-t, amivel mentem 2 nagyon jó kört, majd egy harmadikat sebzés nélkül.
És úgy döntöttem, szarom le a 8 nap hátralevő prémiumomat, mert nekem erre nincs szükségem, sajnos már nem okoz örömet a játék, csaj idegeskedek miatta. Innentől kezdve nem szórakoztató. Talán majd előveszem még 1-2 hét múlva, de jelenleg még az is kérdéses. Csak azért nem töröltem magam, mert sajnálnám kidobni az balakon azt a rengeteg beleölt időt a játékba... Meg reménykedem hogy javul majd a játékosállomány... Hátha...
-
Dobi 562
addikt
Hosszú időn keresztül nagyon szerencsésnek éreztem magam, hiszen nem osztott az MM csapatomba TURK (vagy hasonló nevű jó képességű török klánból) klántagot, de ma utolért a végzet...
Játékosunk TD-ként használta a játék egyik legmozgékonyabb tankját a betcsetet, kevés sikerrel. Majd gondolt egyet és frontálisan nekiment egy IS-7, T110E5, ST-I triónak.
-
Dobi 562
addikt
Kaptam egy kis oktatást ettől a remek játékostól: felmenni a dombra Himmelsdorf Encounter Battle módban szerinte időpazarlás. Ezért a zászló mellett meghalt. Ő volt az első halottja a csapatnak, kilőtte az arty... E-75-el volt.
Persze, elbuktuk. Mivel a túlerő a dombon elsöpört minket, ő meg a többi kemperrel egymás után halt meg a bal oldalon. Még csak kísérletet sem tettek különben a zászló húzására. Szépen egyenként felderítették és kilőtték őket. Azért 60000 kredit összejött a 4500 sebzésért, legalább kreditbevételem volt.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #497 üzenetére
A _TURK és TURKS mellém most felvettem a feketelistámra a TURKK klánt is. Egy 2 fős szakaszukhoz volt (bal)szerencsém a csapatomban. Végigpofázták a közös csatát a közös cseten a kezdőkörünk mellett, nehéz tankokban. Miért nem lehetett a garázsban csetelgetni, el sem tudom képzelni.
Múltkor egyébként ügyesen megoldotta egy másik játékos a törökök jelentette problémát. Csata elején kilőtte a TURKS klántagot esélyt sem hagyva neki, hogy baromságot csináljon. Valami extrém gyenge win rátás/eff értékes TURKS klántag volt egyébként (akivel eddig találkoztam mind az volt). A csatát nyertük is szépen, ahogy kell.
-
Dobi 562
addikt
A küldetés: foglald el az ellenséges bázist vagy lődd ki az összes tankot. Apró betüs rész: vagy védd meg az arty-t.
Ha kapok egy kis segítséget, nyerünk. Az M103-at majdnem kilőttem 100%-ról sebesülés nélkül de az utolsó lövésem 0 sebzéses volt. Aztán rám zúdultak, mivel egyedül voltam ott... 2100 sebzést sikerült kiosztanom, kilőttem a tüzérüket (GW panther - mit keresett ott?!), E-100 oldalába sikerült 2db 0 sebzésest lőni. De az arty-k nem voltak veszélyben, ez a lényeg!
-
Dobi 562
addikt
válasz
Flatron710 #478 üzenetére
11 kill Tigrissel nagyon szép! Gratulálok! Ahogy nézem a felállást eszményi csata lehetett. 1-1 tier 7 csapatonként és a te párod egy közepes tank volt.
-
Dobi 562
addikt
Leóval vagyok, becserkésztem az ellen arty-ját egy Hummelt, hogy mozdulni nem tudott. Sebzem a seggét egyfolytában. 20% életen van, mikor meghalok. Szerintetek ki lőtt ki?
A válasz: a saját artynk. Egy rohadt jó játékos, akinek sikerült 8000 csata alatt 800-as eff értéke mellé 45% győzelmi arányt is csinálnia...
Odalő mikor látja, hogy esélye sincs a másik artynak, ergo fölösleges beleavatkoznia, de ugye a frag vadászat az akkor is fontos ha mellé becsúszik egy kis TK is...
-
Dobi 562
addikt
Elnézve a ma reggeli játékosfelhozatalt, egyáltalán nem bánom, hogy bevállaltam mára munkát.
Ez egy vicc. Ezekkel a piroskákkal nem lehet mit kezdni. Vagy lemming vonat van vagy báziskemp... És nem tudnak eltalálni senkit... A pályákat nem ismerik. A saját tankjukat sem... És ezek több ezer csatán túl vannak...
Viszlát, hétfőn! Remélem a hétvége elteltével ezek a játékosok is felszívódnak.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Atlantis #453 üzenetére
Papíron pontatlanok az orosz ágyúk, mégis lehet simán lövöldözni BL-9-el 4-500m-re is. És ugye ott van a brutális sebzésük. Ezért ha a szovjet nehéz tank ágat viszed, akkor nincs is szükség prémium tankra, mert az aktuális tank mindig kifarmolja a következő árát. A német oldalon ezt nehéz megoldani a kisebb sebzések miatt. Az E-75-nél fordul a kocka, ott meg megint csak könnyű kifarmolni az E-100-at, de az meg kinek kell?
-
Dobi 562
addikt
válasz
Atlantis #451 üzenetére
Nekem is a mumusom... Egyszerűen nem tudok ráérezni... Olyan lassan céloz és pontatlan az ágyúja... Messziről mozgó célpontra nincs sok értelme lőni, mert a lövedék nagyon lassan mozog a levegőben... Ráadásképpen dobálja a 0 sebzéses kritikusokat... Nagy ritkán elkapom vele a fonalat, akkor nagyon jó, máskor meg 20-30 méterről mellé lövök. Ugyanez van a páncéljával is. Egyszer a seggéről is pattintja a lövéseket, aztán meg bekap mindent...
Nekem az IS-8 top ágyúja annyira tetszett, arra ráéreztem. Csak ugye azt az ágyút az IS-4 örökli, nem az IS-7. Ezért kifejlesztem az IS-4-et is és összehasonlítom az IS-7-el. Amelyik tetszik azt megtartom, fölösleges nekem mindkettő.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Atlantis #449 üzenetére
Úgy emlékszem még csak nem is mozgott. És telibe lőttem az oldalát: "didn't penetrate their armor"... De még ha félre megy a lövés, a tornya oldalát is át kellett volna vinnie. Én is eléggé szégyelltem magam, de nem rajtam múlott a dolog... Ha random isten nem kedvel, akkor nem tudsz mit tenni.
Tegnap vagy tegnap előtt az IS-7-el volt hasonló élményem, az első 5 lövésem mind 0 sebzéses kritikus találat volt Batchat oldalába/hátuljába (nem láttam pontosan), IS-7 lőszerrekeszébe, orrába, IS-4 tornyába oldalról. Mondjuk ez utóbbi szerencsétlen választás volt, a tornya keményebb mint a páncéltest.
Kicsit használhatatlannak éreztem magam abban a csatában.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Királyság! Vesztes csatáért 1000xp, 4000 sebzéssel.
4 db tanunk elhullott az első percben...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #402 üzenetére
Az átlag kill és felderítés lehetne több. Ez megnyomná az eff értékedet. Valamint törekedj a minél több sebzésre, igazából ez utóbbi hoz magával mindent: több kill, több nyerés, eff növekedés.
Nézz meg pár weak spot videót jutyúbon, mit hol érdemes lőni, stb. Nézz mwreplay.com-on eredményes visszajátszásokat, ezekből szintén lehet tanulni.
Már azzal is felette vagytok az átlag játékosnak, hogy fórumoztok a témában. Legtöbbet a fórumtársak tapasztalataiból lehet tanulni, szerintem.
-
Dobi 562
addikt
Nekem ne mondja senki, hogy nem nyúl bele a WG az MM rendszerbe. Napok óta képtelen vagyok 50% fölé menni a napi győzelmi arányomban, pedig a csatánkénti átlagsebzésem növekszik (tegnap például 2100 volt) és ugyanazokkal a tankokkal játszok hetek óta.
És hogy lehetséges, hogy mindig az én csapatomba kerülnek az ilyen játékosok? És sokszor a 10-es top tankok is piroskák...
Ha szét akarja cseszni a WG a statomat, akkor kíméletesebben is megoldhatná. Ír egy levelet, hogy ez az 54% győzelmi arány ez túl sok, átírják 48%-ra és cserébe kiegyenlített (+,-10% győzelmi esély) csatákba sorsol, ahol nem találkozok sunnyogókkal, kemperekkel, afk-zókkal, TK-zókkal, valamint funny srácokkal. Én meg válaszolnék nekik, hogy oké, köszi fiúk. Ez így fasza lesz.
De mikor sorozatosan 4000 körüli sebzéseket osztok és bukunk a picsába, mert a piroskák a játék alapjaival sincsenek tisztában, az úgy érzem igazságtalan...
Most pedig elmegyek edzeni, mert zsinórban 5 vereség:1 győzelem kezdésnek kicsit sok...
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Most ilyen event van, a Pz IV kredit hozama 200%.
Most Atlantis nyert! De figyelek!
-
Dobi 562
addikt
Ha arra akar terelni a WG, hogy a győzelmi arányom 48-50% közé essen, akkor befejezheti a kínzásomat. Ezennel ünnepélyesen beleegyezek, hogy átírják a statomat 48%-ra, cserébe nem szeretnék mostanában olyan csatákba kerülni ahol 20% a győzelmi esélyünk, a mi 10-es tankjaink "piroskák", az ellenfélnél meg 55-60%-os csodajátékosok irányítják a top tankokat. Legyen 50% körüli győzelmi esély (+,-10%) és akkor soha többet nem nyitom ki a pofámat.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Az előbb Tiger II 5000 csatás játékos, Lakeville pálya. A csata egy részében kempel a bázisunknál, majd amikor az ellen IS-4-e és Obj. 704-ese átjött a mocsár-völgyön, ott hagyta a Tigrisünket és két tüzérünket magára. Megindult a faluba, amit akkorra már kitakarítottunk.
Pingeli mindenki hogy menjen vissza védekezni, jó két perc után visszafordul. Mi már addigra ott voltunk, elintéztük az Objektet meg IS-4-et. Engem kilőnek, ő meg ott szerencsétlenkedik a egy Tiger P ellen, nem tudja átlőni. Semmi gond arty kilövi. Már csak ő van életben meg az arty-nk. Az ellennél 2 arty meg egy Patton.
Hősünk megindul keresztül a mocsáron, hiába kérjük, hogy segítsen az arty-nak. Ő, nem. Itt kezdődik a kabaré.
1. felvonás: szembe jön egy S-51. Tigrisünk első két lövése lepattan, a löveget lövi. Harmadik lövése mellémegy (10m-ről), majd rammolgatni kezdi és az 5. lövése végre betalál! A röpke perc alatt miközben ő gigászi küzdelmet vívott, a Patton kilőtte a tüzérünket és foglalja a bázisunkat.
2. felvonás: kérjük hősünket, menjen vissza resetelni, de hiába, ő rendületlenül megy tovább az ellen bázisa és végzete felé. Itt ugyanis szembe találkozik egy Obj 212-vel aki első lövésével felgyújtja Tigrisünket akinél természetesen nincsen poroltó. Leég 30%-ra, majd mellélő közvetlen közelről és rammolgatni próbál. Miközben újra mellélődöz az Obj.betölt és kilövi...
Előadás vége. Én még ilyet nem láttam.
-
-
Dobi 562
addikt
Na akkor szemezgetek, az elmúlt pár hét terméséből!
Különben ilyet még most láttam először, hogy valaki lőszer nélkül jön csatába... E-100-al nagyon ütős volt.
Itt a top TD-ink azt mondták, ők a sarokból nyerik meg a csatát, miközben minket ledarál a túlerő a városban (természetesen buktuk a csatát):
A tökéletes védelem (mielőtt valaki meggyanúsítana, ez nem pillanatkép, ők így tolták amíg ki nem lőtték őket):
Itt nem engedtek ki a fiúk a kör közepéből:
Itt egyik honfitársunk a csata 10. mp-ercében kilőtte másik honfitársunkat, mert azt gondolta afk, aztán minősíthetetlenül szidták egymást a csata végéig, a közös cseten:
Ez egy igazi epikus küzdelem volt! A jagdpanther nem tudta eltalálni közvetlen közelről a jagdpanzert, ezért folyamatos rammolgatással intézte el:
-
Dobi 562
addikt
Tök jó! Ma a csaták jó része teljesítménytől függetlenül elúszik a piroskák teljesítményétől. A SU-152-esünk nem tartotta fontosnak visszamenni resetelni a bázisfoglalókat. Mondjuk a többi TD-t sem értem. Amíg harcoltam addig hátul kempeltek, mikor már csak egy lesebzett T34 meg egy Hummel maradt, akkor hirtelen odajöttek segíteni, onnét ahol a SU-152 is maradt.. Ahelyett hogy mentek volna restelni... Most tényleg ennyire nehéz és bonyolult ez a játék?
-
Dobi 562
addikt
válasz
Plasticbomb #260 üzenetére
Csak neked, csak most.
Íme.
-
Dobi 562
addikt
Ezzel a tankkal nehéz veszíteni.
Raktam fel én is replay-eket, bár ezek inkább csak számomra érdekesek, nincs közöttük kiugróan nagy teljesítmény.
-
Dobi 562
addikt
IS 3-mal meglett a Tank Ász, még a BL-9 kifejlesztése előtt.
-
Dobi 562
addikt
Ma ért utol az MM bosszúja az előző 3 napos nyerő szériáért. Ma már volt pár meccsem ahol több kill mellett 2-3000 sebzést osztottam, de minden hiába.
A piroskákkal nem tudok mit kezdeni. Eddig kétszer kaptam csapatsebzést, mentem JT-vel, felderíteni egy Lórinak, a Hummelünk felderítősdit játszott, egy OBj. 704 végignézte egy közeli bokorból, hogy IS-3-mal blokkolom a T95-öt és nem jött segíteni, utcasarkokra már be sem merek állni mert tutira mögém áll valamelyik csapattárs, tier 9 tankok a hátsó sorban harcolnak, nekem kell tier 8-cal előre mennem, hogy meginduljanak.
Ez utóbbi mondjuk jó csata volt, 15/15 találattal, 16 bekapott találattal és 3200 kiosztott sebzéssel. Persze ez nem volt elég a győzelemhez!
-
Dobi 562
addikt
A tegnapi napon még kitartott a nyerő szériám, de félek az egyre aktuálisabbá váló szópóágtól.
-
Dobi 562
addikt
Figyelem, figyelem! Szopóágra felkészülni!
-
Dobi 562
addikt
Szidjuk itt a piroskákat... Előző csatámban, tier 10 top tankokkal, teli zöld effes playerekkel és lemming vonatoztak Abbey mapon... Egyedül én mentem a jobb oldali útra, döntetlen lett. A játékot szétpingelték, a közös cseten ment az értelmetlen szájkarate... Már annyira zavart az állandó pingelés, hogy majdnem nyomtam egy alt+f4-et. Múltkor úgyis azt írta valaki, az aktiválja az örök élet kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest