- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Tavaly december óta milyen változások voltak a játékban?
Dióhéjban valaki össze tudná foglalni a legfontosabbakat? (új térkép, új jármű, tank és lövedék fizikája változott-e stb)
9.3 vagy 9.4 óta nem játszottam. Csak a single módhoz kapcsolódó dolgok érdekelnek.i5-3470 (3,2Ghz) + HD7850 2GB + 8GB RAM gondolom még elegendő a fullHD játékélményhez...
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Le vagyok maradva pár hónappal a WoT fejlesztéseket illetően, ezért pár kérdésben kérném a tanácsotokat
a.)
E8400 alap órajelen + R7 250 1GB LowProfile!!! egy Full HD-s monitor jelenleg milyen beállításokkal tudna szépen futni (~30fps). Milyen kompromisszumokat kell kötni nagyjából egy ilyen konfig esetén?b.)
Ugyan ez a kártya egy i5-3470-nel mire lenne képes sacc / kb?c.)
i5-3470 mellé milyen VGA-t érdemes venni a WoT-hoz? Nem kell, hogy LowProfile legyen. 30k elég rá?
Nvidia vagy ATI ami jobban fekszik a grafikus motornak?Nagyon köszi!
-
zsolthee
senior tag
válasz
dfsz34 #20733 üzenetére
Benéztem a Batman Origins-nak fórumára, mondom a srácoknak:
Challange mode-ban ez egyik verekedős pályát (a legkönnyebbet) csak éppen meg tudtam 3 csillagosra csinálni. (ez a max amit kaphatsz) A többit max 1-2-re sikerült. Nektek hogy megy?
Ők: Másodjára ülsz le vele játszani, beleöltél már X órát és nem tudsz megcsinálni egy 12 variation bonus-t és 80X comboval végverni flawless az egész bandát? Mekkora noob vagy! Szánalmas.
Kinek mi a szint. Egyszerűen elég az is ha kiosztok néhány sallert a denevéremberrel, nem érdekel, hogy hány pontot húzok be egy-egy alkalommal.A fenti eset nem történt meg természetesen, csak a szemléltetés kedvéért írtam.
Mind2 a játék, ezt kell felfogni. Csak a WOT-nál jobban berágnak a játékosok (pláne már a "profik"), mert a béna elrontja az Ő játékélményét, nem tesz hozzá semmit a csapat teljesítményéhez. Bár, az igazat megvallva én egyre jobban azt érzem, hogy csak Te számítasz. Nincs csapat. Nagyon ritkán éri meg megmenteni a társat, és ritkán segítenek Neked a bajban. Úgy állok hozzá, hogy a helyzetet egyedül kell megoldanom. Utólag örülök, ha valaki veszi közelemben a lapot és besegít. Fáj, de a győzelem érdekében néha a platoon társ is veszhet ha az érdek úgy kívánja.
Bennem ez a hiba sokszor előjön: odamegyek, segítek valakinek, de aztán rájövök, hogy nincs értelme. Nem kellett volna. Rövid idő alatt kell gyorsan jó döntést hozni, mérlegelni, figyelni a térképre és közben biztonságosan helyezkedni.
Valakinek ez tök evidens, valaki tanulja és valaki képtelen rá. Tudom magamról, hogy 13k csata után max halvány kanna-kék lehetek mert többre nem futja. Ott is bebukom a dolgot olykor, hogy ráfókuszálok az adott szitura és nem veszem észre a másik oldalhanyatlását, nem fordulok vissza időben vagy későn jövök rá, hogy mögém kerültek stb.
Na most ezeket egy nagyon átlag nem fogja erőltetni, Ő csak játszik, ennyi.
Az e-penist meg tartsa mindenki a gatyájában ha nincs helyette más! -
zsolthee
senior tag
válasz
bigobert #20351 üzenetére
Bocs, a W/L arányuk durva. Annyira lilák, hogy az már fekete.
Profik, ennyi.
Valaki emlékszik arra a fiatal, szőke srácra (YT-ról lett belinkelve ide a játéka) aki félhomályos szobában full lazán tolta a WOT-ot miközben Ebba Grön-t hallgatott és dobozos sörrel öblögetett? Ki volt Ő?
Comet használatát mutatta be Random-ban alap lőszerrel, nulla gold. Mindig a topban volt.
Nála is a W/L kb 74%. Látszott rajta, hogy nagyon vágja a témát. -
zsolthee
senior tag
válasz
Angel1981 #20350 üzenetére
Mit kéne rajta nerfelni?
Az ágyú mozgás közben jóval pontatlanabb mint korábban, közepes távolságban is meggondolandó a kapás lövés hiába szűkül 1.7 mp alatt. Páncélja nulla, ezért a jó camo szerintem kijár neki. Így gyakorlatilag egy jó TD, de semmiképp nem OP. Inkább a 4 skill-es legénység az ami veszélyessé teszi. Na meg a jó GD!(#20351) bigobert
Ennyi kiosztott sebzést nem tudok úgy elképzelni, hogy közben folyamatosan helyezkednek. Gondolom az arany lőszer az alap mert a ~200-as pen F2F nem sokra elég tier 10-ben.
Vagy az is lehet amit mondasz: jól összeszokott platoonban tolják -
zsolthee
senior tag
válasz
jozefgucci1 #20341 üzenetére
Röhögni fogsz, de pont ma rendeltem meg. Logitech lett végül...
-
zsolthee
senior tag
válasz
jozefgucci1 #20328 üzenetére
Szerdán voltam Gyömrőn Dumaszínházban, ahol Aranyosi Péter volt a fellépő.
Kiderült, nagy WOT rajongó. Beszélt is 2-3 percet a tankozásról, tankokról.
A szövegelés jobban megy neki mint a játék, de szakaszba lehet én hullanék el előbb a röhögés miatt.Nagy arc
-
zsolthee
senior tag
válasz
Szepi1979 #20284 üzenetére
+1
Jó kis gép, én is azt mondom. Imádtam a fürgesége, mobilitása miatt. Oldalról könnyen és sajnos gyakran belövik az ammo racket (lásd h1mpi előző videoját), ezért a "Safe stowage" kötelező!
(#20283) h1mpi
1 hete volt, hogy T30-cal szakaszban mentünk és jobbra tőlem felbukkant a ház sarkánál egy T54.
Kapott oldalról egy nagy puszit és Full HP-ról Ő is gyorsan ledobta a baseball sapkát!Egyébént a T62/O140-nek is ennyire sérülékeny a lőszerrekesze?
-
zsolthee
senior tag
válasz
fsb1000 #20222 üzenetére
+1
Viszont akik kicsit gyengébben teljesítenek a játékban ne azért szégyelljék magukat mert csak adott WN-jük van pro játékosokkal szemben, hanem az átgondolatlan ostobaságaik miatt ami egy idő után bosszantóvá válik és érdektelen szeméttel lesz tele így a topik.
Észérvekkel soha sem alátámasztott "manipulált MM" kijelentésektől és az ehhez kapcsolódó screenshotoktól már nekem is borsózik a hátam. A görcsösen statisztikájukhoz ragaszkodókról akik rinyálnak 1-2 vesztes sorozat miatt, már nem is beszélek.
Tudom tolerancia, de mi a szint? Szerintem ez itt már túlcsordult. Mondom ezt úgy, hogy messze vagyok a profi játékosoktól.
Farkasos példa helyett nekem más szokott eszembe jutni: ha 1000 ember hülyeséget állít, az még hülyeség marad. -
zsolthee
senior tag
Létezik olyan stat jelző mod ami az illető átlag DMG-ét jelzi az adott tanknál?
-
zsolthee
senior tag
válasz
jozefgucci1 #19978 üzenetére
T34
Én most egyre többet tolom vele.Egyrészt kell a kredit, másrészt kezdek ráérezni.
Nagyon nem szabad vele előre menni, ezért vagyok óvatos a T30-al is. (Lásd legutóbbi T30 csatánkat, ahol az O704 kiszedett)
Vigyázni kell rá, rejteni az alját és fedezékben maradni.
Most így sikerült a T34-el egy bukásra ítélt csatát visszahoznom. Ha jobban arcoskodok az elején, nem marad a végére HP-mAz IS3-tól kicsit többet vártam, ezért írtam E/1 személyben a győzelmet.
Pedig nagyjából a T30&T34 ugyan az a stílus, csak előbbinek nagyobb a visszatartó ereje,
8-asok között azért a 400-as alfa és 248-as pen nem rossz.Ha nem mész előre, nem vagy szem ellőtt, akkor van idő újratölteni és célozni.
Pontossága nem csak papíron jó: 500 csata után 80% a találati arányom -
zsolthee
senior tag
-
zsolthee
senior tag
válasz
Szepi1979 #19826 üzenetére
Nekem nincs - és nem is lesz - fent XVM. Noobmeter szerint jó vagyok. Ez zöldet jelent?
Lehet én is bekékültem az új számítások szerint?Nem egyszer van az, hogy a tüzér engem céloz az egy szinttel magasabb helyett. A kék már potenciális célpont, vagy mi?
-
zsolthee
senior tag
Azt ne mondja senki, hogy ezek a nagy akciók nem vonzák a hülyéket:
Tegnap gondoltam letolom az 5x szorzót a SU-100, ráfér az XP.
El Haluf, délről indulunk. 20mp-el az indulás után (nem messze a bázisunktól) felrobban a tankom.
Mi van????
Akkor látom, hogy az egyik csapattársam Kv2-vel kiszedett. Nincs rá miért, nincs magyarázat!
Egyszerűen ostoba volt. Olyan anyázás is ritkán hagyta el a számat, mint akkor.
Ennek tetejében még meg is nyertük a csatát!
Komolyan mondom: ha odaléphettem volna a széke mellé miközben játszik, úgy vertem volna fejét a klaviatúrába, hogy a fogai helyet cserélnek a billentyűkkel.
Hirtelen felindulásból még 1000gold vérdíjat is kitűztem a fejére -
zsolthee
senior tag
Van már működő többsoros garázsmod 9.4-re? Nem XVM-es kellene...
-
zsolthee
senior tag
Nagy arccal betámadt az ellenség, aztán sorban elhullottak:
WT E100 - TankÁsz, 8.2k dmg -
zsolthee
senior tag
válasz
diegho #19155 üzenetére
113-at kihúztad az IS7-re azt mondtad, hogy szar.
Pedig az orosznak nagyobb az alfája, mozgékony és az ágyú is használható.
A negatív kitéríthetőség mindkettőnél siralmas, ez tény. -150 HP-val indul az orosz, de mondjuk ez a képességeit nem befolyásolja.
Tapasztalatodra/véleményedre voltam csak kíváncsi, mert 4-5 X-es tank kivételével felsoroltad az összes többit, hogy miért nem fejleszted ki. Holott az gondolná az ember, hogy egy hozzád hasonló kaliberű játékosnak mindegy mit adsz a keze közé... -
zsolthee
senior tag
pörgős kis Comet csata...
-
zsolthee
senior tag
válasz
diegho #18939 üzenetére
Ezután a replay után nem tűnik annyira pontatlannak a STB ágyúja...
De az, hogy az IS7 alját olyan közelről nem lőtte át, az valóban hajmeresztő
-
zsolthee
senior tag
válasz
Patrick76496 #18563 üzenetére
NFS témában egyetértek.
Nagyon hiányolom az UG stílust, nem is értem miért nem támasztják fel újból.
A RUN tetszett, mert volt egy viszonylag jó sztori, de már tényleg unalmas az a sok egzotikus autó.
Az utolsó néhány ellenfélnél beadott pályák gyönyörűek voltak, a 3. részt idézte fel bennem. A Rivals story-ját 2 kocsival (az elsőként megvehető Mustanggal aztán egy Lambo-val...talán Aventadorral ) vittem végig. Most már csak a kis Ford-dal tolom , annak még "autó szaga" van. -
zsolthee
senior tag
válasz
Szasinka #18554 üzenetére
No offense:
Minek görcsölsz ennyit a statisztikán?
Romlik a WR. Na, bumm! Mi van akkor?Beázik a tető?
Semmi hasznod abból ha lila játékos vagy/lennél. Kivéve ha óriási e-penis-re van szükséged.
Valakinek zsigerből megy az egész, valaki pedig akkor sem lesz kék ha a szeme kiugrik a helyéről.Tényleg nem trollkodásból, de érthetetlen számomra, hogy lehet ilyenen kiakadni? Pláne sírás szélére kerülni.
Nincs másik tankod? Esetleg egy másik game a PC-den? Ha nagyon nem megy én leszoktam nyomni néhány kör NFS Rivals aztán megnézem megint a csatamezőt..ha nagyon játszani akarok. Ha nem, akkor meg kimegyek a szabadba, 'oszt csá!Nálunk a melóhelyen most nagy divat, hogy a dolgozók teljesítményét mérik mindenféle statisztikai módon.
Mondanom sem kell, hogy a kialakított kép a munkavállalóról sok esetben hamis. Többet tesz le az egyén az asztalra, mint ami kimutatható.Ismétlem: nem akarlak megbántani vagy kötekedni. A WOT állománynak szüksége van az ügyesebb játékosokra mert sok a tomato. Remélem ha legközelebb higgadtan, tiszta fejjel leülsz tankozni sokkal jobban teljesítesz a csata során. Én bízok benned!
-
zsolthee
senior tag
Ha valaki kíváncsi rá, itt egy izgalmas ST-I meccs.
-
zsolthee
senior tag
válasz
diegho #18246 üzenetére
Én már úgy vagyok vele, hogy az olyan tankokra, amiknek az ágyújuk pontos és gyorsan céloz (E5, Conqueror) már nem is teszek BIA-t. Med tankokhoz hasonlóan kezelem őket: Javítást, mozgást, célzást és látótávolságot buffolok először. 4. skillnél ráérek újragondolni az egészet...akkor már befigyelhet a BIA
-
zsolthee
senior tag
válasz
jozefgucci1 #18244 üzenetére
Nem akarok beleokoskodni, de ha full álcát tennél a BIA helyett szerintem jobban járnál.
Ezekre a vasakra nem megy fel a venti, önmagában pedig nem segít annyit az "ököl".
Javítást is azért hanyagolom, mert ha meglátnak nem lánctalpat fogják lőni hanem a löveget. Ha meg az artynak szúrsz szemet, egy lövéssel kipukkant.
Én így osztottam ki a skilleket:A tegnapi IS3+RHM szakasz király volt
-
zsolthee
senior tag
válasz
#21346560 #18240 üzenetére
Bezzeg az ellenfélnél a SU...Ő volt az egyetlen aki hozzátett a játékhoz valamit.
Tegnap az új Murovanka-n mentünk Tier8-as tankokkal. Délről indultunk, én az erdő felé vettem az irányt.
A lényeg, hogy a végén én maradtam ott egy IS3+T32 szakasszal szemben. A túloldalon a mieink (Hellcat+KV85+Tigris) nem mertek rámenni az egyetlne RHM-re.
Kérdem: Mit csináltok? Nem megyünk mert sniperkedik és kiszed minket.
Mondom ha netán egyszerre indulnátok el akkor max 1 tankot veszítünk, lemorzsoljátok az RHM-et, utána tudnátok spotolni az IS3+T32-t. Véletlenül sem. Végig ott álltak és bámultak.
Én mire helyezkedtem volna, rámjött a két heavy. Várható volt. Hiába klick-eltem az erdő szélére, hogy figyeljék, mert ott végigmennek és behúzzák a zászlót...A csapattárs sebzésénél/lökdösődésnél sokkal jobban idegesítenek a tátott szájú marhák, akiknek a logikus gondolkodás halvány szikrája sem jeleneik meg az üreges koponyájukban.
-
zsolthee
senior tag
válasz
jozefgucci1 #18205 üzenetére
A tegnapi tier8-as T34 szakasz is durva volt. A végén én szúrtam el. A bázisunkat foglaló arty ellen nem töltöttem be a repeszt.
... a kis 6-os francia arty pattintotta a lövésemet
Balszerencsésen a lövegét találtam el... -
zsolthee
senior tag
A visszavett IS-3-mal végre sikerült egy ÁSZ kört futnom a 2 tierrel magasabb besorolásnak köszönhetően.
Szakasztársaimnak ezúton is köszönöm! -
zsolthee
senior tag
válasz
diegho #18105 üzenetére
De, előfordul.
Viszont nem fűnyíró szimulátornak nézem a játékot.
A pálya live oaks volt. C4-nél voltam a meccs végénél és 2 med bekerített. A szerencsétlen végignézte (kb A4-nél állhatott) a halálomat. Pedig a város környéke üres volt. Ketten lett volna esélyünk ellenük, de nem csinált semmit. Ezért kaphatta a megjegyzést. Ha már úgy is bukta, beviszek még annyi sebzést/kill-t amennyit csak tudok, nem? Számomra ez a logikus.Egyébként nagyon könnyű megszokni a jót. Ha nincs fent zoom + térkép mod, lényegesen romik részemről a játszhatóság. Ezekben semmi cheat, simán alkalmazhatná már a WG őket...célkeresztekről már nem is beszélve. Bár 9.2 óta nekem jó a gyári is.
-
zsolthee
senior tag
Általában a patch napján meg az azt követő napon vannak érdekes játékosok a pályán.
Tegnap tier9-es csatában t44-el ~2400 damaget hoztam össze ami a 3. helyre volt elég. Természetesen kikaptunk, mert a fullos E75-ünk ennek felét sem tudta meglőni.
Kérdezték a végén, hogy bot? Mondták nem, csak nincs fent neki a minimap mod. LOLPlecsnik:
Az újak között talán 1 van, ami értelmes: Lődd meg a saját HP-dat.
A többi: gyújtsd ki, ammo rack...Jó hogy nem vezetik be a "Menj 500m-t a csata alatt és maradj életben" kitüntetést is...
-
zsolthee
senior tag
válasz
#40993792 #18019 üzenetére
Így leszel a T44-el is hidd el...
Ahogy az IS3-ról is mondtad: egy jó legénység kell bele. Én már a 3. skillt gyúrom BIA nélkül és nagyon fun...
De húzzál bele, mert ha nekem előbb meg lesz a T54, akkor csak azzal gurulok éjjel-nappal.
Free XP félre van téve a nagy lövegre.Egyébként azon gondolkoztam, hogy el se adom később se a kis 8-ast, meghagyom legénységet képezni...
-
zsolthee
senior tag
válasz
#40993792 #18006 üzenetére
Ne aggódj, először én is szenvedtem a T44-el de nem rég visszavettem és szeretek vele játszani. A pen elég karcsú, viszont 3 skill-es legénységgel nagyon baba, fürge kis jószág.
Ha van kedved szakaszozhatunk valamelyik este. Még nekem is kell 45-50k XP a T54-hez.
Ugyan ez a nevem a WOT-ban is.A free Xp-t hagyd meg a T54-re. Kb 80k kell a lövegre+toronyra.
-
zsolthee
senior tag
válasz
Flayer #17803 üzenetére
A lila is külön faj - tisztelet a kivételnek, vannak azért tényleg csapatjátékosok.
Tegnap UNICA szakasz volt tier 9-.es csatában (E50 meg egy másik med), én ST-I-vel Swamp pályán.
Is6-tal és 2 másik med-del tartottuk a frontot C2-B2 környékén. A páncélomnak köszönhetően sokáig bírtam és arty sem volt. De sajnos győzött a túlerő velünk szemben. De hiába hívtam segítségt a másik oldalról, senki nem mozdult meg. Pedig velem szemben jött az STA, E75 és M103.
A profi lila szakasz a túloldalon csipegette a kicsiket és az E50 olyan amatőr módon halt meg H4-nél egy Tiger 2 lövésétől, hogy
Mondom nekik, hogy ez az unicum csapat? Persze villogott a lila statjával, de fedezékbe - a szikla takarásába - nem tudott húzódni. Kint állt a nyílt terepen. Én meg szégyelljem magam, hogy csak zöld vagyok a 11k csatámmal. Bírom, hogy mentegeti magát a számokkal, mert Ő profi és nem hibázik. Na de nem is segít ha baj van. Csak a szakasz, a többiek le vannak sz@rva...
Azt mondanom sem kell, hogy 2700 dmg kiosztása után első voltam a listán. Nem vertem ezért a mellem, mert ha ezek a kutyámajmok is figyelték volna térképet, lett volna esélyünk nyerni. Az ellenség M103-a egyébként is gyenge játékos volt. -
zsolthee
senior tag
Ha valaki esetleg kíváncsi egy ST-I Ász-ra tier10-ben...
-
zsolthee
senior tag
Mindig annak a legnagyobb a szája aki halott.
Puncizni tud, de játszani már nem a "kedves" kolléga ebben a csatában.
Tényleg kell egy bizonyos kor és némi tapasztalat, hogy az ember jól és higgadtan döntsön bizonyos helyzetekben. Ha arra a félnótásra hallgattam volna, biztos reszelnek nekünk. Így megnyertük...egy pussy T44 segítségével.
Építő jellegű kritikát szívesen fogadok ha nagy hülyeséget csináltam valahol. Most minden infot magamba szívok, nem rég kezdtem csak meddel játszani. -
zsolthee
senior tag
Az artyknál ez valami bevett szokás, hogy ha valaki a végjátékban nem azt csinálja amit Ő mond, akkor kilövi a csapattársát?
Ez már rövid időn belül a második.E5-tel én maradtam a végén, spotolnám az utolsó artyt. Megkerülök egy kis sziklát hogy jobban lássam - persze már jön a noobozás mert nem vetettem magam rögtön egy 9-es BC elé - 2 lövéssel kiszedem, majd az utolsó másodpercben az egyik artynk kiszed engem.
Egy ellenséges E100 van a végén a mi túlerőnkkel szemben és az egyik artynk mondja, hogy hagyjuk meg őt egy 5 killes társunknak a top gun miatt. Én csak csipegetem, nem is sebzem szinte....valamilyen kisebb tankkal voltam. Erre megint a vége előtt kiszed a saját artynk.
Nem a splash dmg, mert az E100 közelében sem voltam.
Most rá is nyomtam mind a 10 feljelentést.
Hihetetlen mekkora türelmetlen balf@..ok vannak! -
zsolthee
senior tag
válasz
Stigma.HC #17621 üzenetére
Ha még a lőszerrel nem lennének tisztába...
Kedves cimborámnak amikor mesélek/mutatok egy szitut úgy rácsodálkozik 1-2 dologra. Weak spot, átütési értékek stb. Mondom előbb kezdted a WOT-ot és neked is már közel 10k csatád van. Óóó, hát ő ilyenekkel nem foglalkozik.
Szóval valamelyest értem az ekkora csataszámmal rendelkező játékosokat...csak akkor könyörgöm tier 6 felett ne is játsszon.De jó fej Ő, csak annyira nem érdeklik a részletek mint itt a többségünket.
Viszont ha nem akar/tud fejlődni, akkor mit élvez benne?Na ezt nem értem...
Fúú, ezt a SP-t mennyire utálom. Ha nem tudom eltalálni a géppuskát a tetején akkor szemből hol máshol érdemes lőni ~200 pennel? Hasa is kb ~220, nem?
-
zsolthee
senior tag
Hopszika, befigyelt az első lopakodó medálom.
2 tierrel magasabb tankok között ráadásul. -
zsolthee
senior tag
T30-ra vert.stab vagy célzásgyorsító?
Nem TD-ként használom ha lehet, hanem megyek vele a heavyk mögé inkább.. -
zsolthee
senior tag
válasz
rlazol #17437 üzenetére
Úgy ahogy leírtam
Hogy nem vettem eddig észre? Kb ennyire hasznos. Lehet le is dobom...Ez jó:
Storm a botokról: „Ha a botok elkezdenek jobban játszani a játékosoknál, akkor lehetséges
hogy együtt kell játszanunk velük.”Komoly?
VK4502B hátsó toronnyal valószínű le lesz cserélve a Maus Prototype-ra.
[link] -
zsolthee
senior tag
A "Sas szem" hogyan műkődik a parancsnoknál?
Feltettem már egy ideje, de nem jelez semmit.
Igen, 100%-os...
Elméletileg a célkereszt alsó részében kellene látni a sérült modulokat. -
zsolthee
senior tag
válasz
rlazol #17391 üzenetére
Nincs harag. Nem azon lepődtem meg, hogy kék lettem, hanem azon, hogy mennyi ideig tart.
Ha emlékeim nem csalnak, régebben időhöz volt kötve. Azt hittem 4-5 nap kihagyás után egyből visszaállok normális színre.
Most nézem megint az utolsó mondatodat:
amikor a saját tigrisünk bukkant fel abban a bokorban, ahol az imént az ellenség tigris lapult, gondolkodás nélkül beleeresztettem a tárat. Ott kaptam 1 óra bant is...
Csak jól emlékszem akkor... -
zsolthee
senior tag
-
zsolthee
senior tag
Múlt hét szerdán bekékültem egy szánalmas IS miatt, aki a pálya végéről visszafordult és elkezdett b@sztatni (T49-el voltam). Mertem szólni, hogy nem sniper pozíciókba kéne mennie a többi top heavyvel együtt.
A lényeg az, hogy próbáltam láncolni, hogy nem tudjon nekem jönniEzért kaptam egy szép kék fényt a nevemre.
Ma leülök játszani és még mindig kék vagyok.Miért?
-
zsolthee
senior tag
Tegnap az ellenségtől beírja egy magyar srác - aki a hozzászólásából ítélve 10 évesnél nem lehetett több -, hogy ne lőjünk egymásra.
Mondom: Nem fogok! Erre Ő: De tényleg. Részemről OK
Végén elpicsáztuk őket és beszól nekem: Még jó, hogy állod a szavad.
Megkérdeztem: Te voltál aki a T34-ben ülve jött velem szemben és 5m-ről inkább a hátam mögött lévőt puffogtatta?
Nagyon hazafias érzés táplálhatta, mert abban bízott, hogy mi magyarok legalább összetartunk.
Az ilyen minek játszik? Teljesen komolyan gondolta amit írt, tényleg nem sebzett belém egyet sem... -
zsolthee
senior tag
Végre a sok eszement között találkoztam egy remek játékossal.
Ketten összesen több mint 10k sebzést osztottunk ki.
Érdemes megnézni.
Fogadni mertem volna, hogy a "gj WZ" üzenetem után kifiléznek minket... -
zsolthee
senior tag
Nem csak a magasban van élet.
168/65
Ha 18 évesen is ennyire szerettem volna a tankokat, akkor most nem informatikus lennék.
Bár annyi idősen még rám fért volna egy olyan injekció mint amit az Amerika Kapitány kapott.Különben lehet, hogy engem használtak volna lövedéknek.
-
zsolthee
senior tag
válasz
jozefgucci1 #16822 üzenetére
Én is elővettem a T30-at. A napokban egyre több amúgy is az olyan helyzet, hogy az egyik oldalt szabadon hagyja a csapatunk, elhúznak simán az egyik irányba. Ilyenkor segítek - ha van a védésre esély - a csonka szárnyon a heavyknek, medeknek. Amíg van melletted valaki, addig nem rontanak rád...a nagy alfától meg fosnak legtöbben.
Tegnap két ilyen csatát is lenyomtam győzelemmel. Arty egyszer sem volt.
-
zsolthee
senior tag
Hétvégén vettem meg, ma pedig kicsit bemelegítettem az IS-7-tel.
Replay
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- IPhone 13 Pro 128GB zöld 100% hibátlan új 100% akku!
- Fehér S22+ 8/128GB szép állapotban
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, Számla, 1 év
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest