Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BigBear

senior tag

válasz Dobi 562 #53864 üzenetére

Nagyon szépen leírtad, hogy adott helyezkedés - szerinted - mennyit jelent egy-egy csata kimenetelében. Kár, hogy a gyakorlat nem ez. :P
    Helyezkedhetsz te akárhogy, ha az ellenfél tankján a tumort lőve 10-ből 10x mellémegy a lövés, bármeddig is célozgatsz, vagy éppen a dombon kilátszó fél tankot se bírod eltalálni fél órás célzás után se, ugyanakkor az ellen 300m-ről, gyakorlatilag snapshotokat eregetve 10-ből 9x beveri a tankodon azt a légypiszoknyi pontot ahol be tud menni a lövés. Mert ezt NEM te döntöd el, ez ellen konkrétan semmit nem tudsz tenni.

Konkrétan emlékszem egy régebbi játékomra (visszanéztem anno, mert "khm... érdekes volt"), ahol 103B-vel - miután kiszedtem az ellen 3 light tankját - egy IS7 varázslatos módon kispotolt ~200 m-ről. (A lámpa felvillanását követően gyakorlatilag azonnal, (de legyen 1-2) másodpercen belül kaptam 5(!) tökéletes találatot. Alapvetően ezzel nincs probléma, kiszedtek (ja de, a pontozás, de azt tudjuk, hogy vicc. 5 kill, ~4800dmg nem ért 400 pontot. Az ellen 3 sebzés nélküli utolsó játékosa is 600 felett kapott... no mindegy.)
    De! Hogyan spotolt ki az IS7? Ő volt a legközelebb, csak heavy és TD maradt náluk. Ha feltételezzük, hogy a lámpa 3mp-et késik (elvileg ugye ennyi), akkor max. 4-5 másodpercre volt szüksége 5 ellennek is, hogy tökéletesen becélozzon és ledurrantson. Tehát forgás, tumor megkeres, céloz és talál is. Miközben ahogy kell, mozogtam vissza és eleve nem egy bozótban ücsörögtem végig. Aha... :U az a fránya valószínűség...

Új hozzászólás Aktív témák