Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Én sem ugrándozom addig míg nem jelzik felém....de öröm és bódóttá az az érzés, hogy valaki azért otthon van a játékban, és figyel a kisebb vasakra is, számol velük, és mikor eljön az ideje hogy spot-olni kell, akkor ott a kis gyors vas. Ezek azok a csaták, amiért játszom, nem pedig a magányos hódítót tolom tekintet nélkül a többiekre.....
Az Arty-kat már az elején érdemes tudatosítani....kérj tőlük támogatást, de ne csak általánosságban, én előre szoktam üzengetni nekik......pláne akkor ha látom hogy arty-party van kialakulóban az MM mókás kedve miatt mondjuk 5-5 artyval az adott pályán.....
Bosszantó tud lenni hogy a saját arty nem adja a támogatást, hanem ágyúját égbe emelve csak azt kémleli melyik ellenséges arty-t tudná megsemmisíteni....
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest