-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Én sem ugrándozom addig míg nem jelzik felém....de öröm és bódóttá az az érzés, hogy valaki azért otthon van a játékban, és figyel a kisebb vasakra is, számol velük, és mikor eljön az ideje hogy spot-olni kell, akkor ott a kis gyors vas. Ezek azok a csaták, amiért játszom, nem pedig a magányos hódítót tolom tekintet nélkül a többiekre.....
Az Arty-kat már az elején érdemes tudatosítani....kérj tőlük támogatást, de ne csak általánosságban, én előre szoktam üzengetni nekik......pláne akkor ha látom hogy arty-party van kialakulóban az MM mókás kedve miatt mondjuk 5-5 artyval az adott pályán.....
Bosszantó tud lenni hogy a saját arty nem adja a támogatást, hanem ágyúját égbe emelve csak azt kémleli melyik ellenséges arty-t tudná megsemmisíteni....
Aktív témák
- E-roller topik
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest