- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
hát figyelj, mikor az ellen 3 top tankja engem próbál kilőni nagy serényen forogva össze vissza, persze nem lőnek ki, meg ha esetleg ki is lőnek, addig a társak jó eséllyel kilövik őket, vagy legalábbis lesebzik. lényegében így a 3 top tank minusz. sztem ez elég jó esély így pluszban a csapatomnak. de ha szerinted nem akkor te biztos egymagad is kinyírod a 3 top tankot.
nem érdekel amúgy az eff, nem azért játszok, persze én is szeretném ha minél több lenne, de sztem nem az mutatja meg ki mennyire hasznos tagja a csapatnak. játék közben lehet igazán rájönni. aki nem képes magát feláldozni a csapatért, ha úgy győzhet a csapat, az nem jó csapatjátékos, ennyi. én szívesen beáldozom magam, ha ezzel győzünk. persze csak ha tényleg van értelme.Scheffer: mit gondoljak ezen át? ha megnyerem a csatát a csapatnak, akkor az a legjobb. ez sztem triviális. főleg ha már csak 1-2-en vagyunk a csapatból, az ellen meg 5-6-an. érdekes mégis mindig jön a gj a társaktól mikor befoglalom
Aktív témák
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest