Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Mobil flották
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Yettel topik
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
A T95 az egy kib@szott szörnyeteg.
Nekem az az egyetlen mumusom, amivel nem tudok mit kezdeni ha szembe találkozom vele.Múltkor Tiger P-vel sikerült beszorítanom egyet. Csővel a házfal felé állt kanyarodás közben, én meg beálltam a seggébe. Nem tudott kanyarodni, én meg lövöldözgettem az egyik kupoláját és arról is pattantam 3-szor! Végül kilőttem de beleizzadtam.
A legdurvább jelenet amit láttam az az volt (ha jól emlékszem Steppes mapon), 3 T95 szakaszban megindult egyenesen előre a mezőn. Arty nem volt a csatában, a jobb és bal szárnyuk csak őket támogatta, hogy ne tudjunk az oldalukba kerülni. Ledarálták az egész csapatot.
Csak jöttek és jöttek, mi meg pattogtunk róluk és egyesével elhullottunk, azóta is kínoz az a csata rémálmaimban!

Aktív témák
- Dell 27" 2K sok kis karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ONIKUMA vezeték nélküli gamer headset
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nekem az az egyetlen mumusom, amivel nem tudok mit kezdeni ha szembe találkozom vele.