Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
AlexWolf #44279 üzenetére
Igen, ez elég nagy trógerség. Nem is tudom, hogy engedheti meg magának a WG. Nem fogyasztóvédelmi kategória ez már? Nekem ugyan nincs prém tankom, és fiókra sem költök, de ahogy látom nagyon gondolkoznom sem érdemes benne.
Szerintem ez már simán a fogyasztó szándékos megtévesztésének esete lehetne. Akármilyen másik értelmes területen ezért már cserére vagy pénz vissza fizetésre lennének jogosultak az ügyfelek...Prémium tankoktól én mindtől félek. Ha velem van, akkor azért, mert többnyire elhullik az első 20 mp-ben dicstelenül, ha az ellenfélnél, akkor meg képes végig kempelni az egész game-t az utolsó kis pályaszéli bokorban kuksolva, én meg pont akkor futok bele, mikor már félig holtan rohannék elsőnek az artikat bónuszként leszedni...
Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest