- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Jólvan, akkor ha tier5 nél már így szívsz a játékkal, akkor majd megnézem hogy boldogulsz tier 7ban meg 8ban az alap tankokkal. Nekem mindegy, alap tankot nem nagyon ellenfél, de ezt te is tudod. Azért azt megnézem majd amikor bemész tier9-be alap E75-tel és te leszel a legjobb tank...illetve nem is legjobb...inkább úgy mondom, hogy te leszel legfelül. Ha meg gyűjteni kell free xp-t, akkor meg gyűjteni kell, nincs mese. Ez a játék nem egy Call of Duty, hogy kipörgetem 5-6 óra alatt. Sokan közülünk már lassan két éve tolja a bétát is beleszámítva. És nekik sincs még meg minden tank. Persze ez annak a vonzata, hogy mindíg jönek az új gépek is. De akkor is rá kell szánni az időt és gyújtögetni kell.
Ahogy én is teszem, mert nem őröltem meg, hogy alap ferdibe fogok beleülni a Tiger P után. Ugyanis a ferdi a játék egyik legszarabb tankja alapon.
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest