Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
fsb1000 #3579 üzenetére
Ezzel egyetertek, valoban 2% korul mozog a dontetlen.
En is jelenleg 50%-on allok, gondolom azonban elerem az 51%-ot.
A 45%-os dologgal kapcsolatban : igy vagyok en a Ferdivel meg a JT-vel,mindent csinalok veluk, csak epp nem kempelek (kivetel 1-2 palya ahol nekem az elejen elonyos).
En sem tudom megmagyarazni, hogy miert ilyen szar veluk a statom, pl az SU85-el 58%.
Nagyjabol az lehet, hogy nem vedunk minden fontos pontot, es valahol attornek es a seggembe kerulnek, vagy siman a tuzerseg nyir ki, de ra lehet fogni a csapattarsakra is, hogy pl nem tudtak kinyirni egy ellenseges neheztankot, mert epp nem volt szerencsejuk, igy az nyirta ki oket.Es akkor az ellenseg letszamfolenybe kerul, es akkor a TD-k mar ashatjak is el magukat, mert ahogy en latom, nagyjabol 2-3 olyan palya van, ahol egy TD meg tudna forditani a csata menetet.Akinek van kedvenc tankja, az mennyire hatekony vele ? Ugy ertem a nyeres-vesztes arany.
A kedvencemmel a KV-13-al leesett 56%-ra, aztan valahogy jo csapatba kerultem es neha en is hozzajarultam picitt a dolgokhoz, igy visszatornasztam 58%-ra, de remelem majd a 60%-ot is elerem, mar csak azert hogy bizonygassam magamnak, hogy milyen fasza csavo vagyok azzal a jargannyal
Amugy neha megesik olyan is, hogy mar az elejen kilonek, igy csak a szerencsen/tudason mulik hogy a mi csapatunk nyer.
Aktív témák
- Motoros topic
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest