- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Netfone
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Lacuss20
üzenetére
Olyat kérdeznék még, ha most költözök Panzer Jägerből Marder II-be viszem a legénységem is, úgy tudom lehet, de eladom a PJ I-et attól mehetek tovább nem?
Lehetni lehet, de T5 alatt nem erdemes tovabbvinni a korabbi legenyseget, mert az atkepzesnel tobb tudast bukik, mint amennyit az aktualis tankkal fejlodni tudott.
Ugyhogy T5-ig celszeru inkabb uj legenyseget venni.Mivel most kezdted, valoszinuleg meg nem jatszik nalad a 20000 credit/fos 75%-os legenyseg vetel/atkepzes, igy total ujoncokkal kell joideig szivni.
Illetve, hogy nekem mutat a jobb felő sarokba 1200 ezüst csillagot akkor, hogy hogy kifejleszthetem az 1600-ba kerülő tankot? Ezt nem vágom

Csak akkor tudsz kifejleszteni egy modult/tankot, ha az adott tankon van eleg felhalmozott XPd (ezust csillag), vagy ha nincs eleg, akkor szabad XPvel ki tudod egesziteni. (eggyel feljebb, arany csillag)
Meccs vegen szerzett XPt egyszer jovairjak a tankon (ezt lehet a napi elso gyozelemmel duplazni vagy neha akciosan triplazni/otszorozni), legenyseg kepzesere is ennyi megy, illetve 5% megy a barmely tankon elkoltheto szabad XPbe.
De celszerubb inkabb menni meg par kort, hogy uj tank kifejlesztesehez ne kelljen hozzanyulni a szabad XPhez, azt inkabb megtartani az uj tank tuningolasara. (pl. uj lanctalp, hogy fel tudd tenni a nagyobb agyut...)
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hobby elektronika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Blabok nyakrögzítő M méret
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest