Hirdetés
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
q13579 #26622 üzenetére
Én nem költöttem egy fillért sem rá. Nyilván nem vagyok pro játékos, és T7-nél még nincs is nagyobb tankom. T6-ig simán el lehet lenni gold nélkül, egy kicsi tudással. Addig lenyomsz pár ezer csatát, és eldöntöd, kell-e neked ez a játék. Igazából pár T5-ös tankkal (T-34 szovjet, KV-1, M4 Sherman, PzIV) jó sok kreditet ki lehet termelni, és abból finanszírozhatod a magasabb szintű, esetleg veszteséges csatákat Ahogy az előttem szóló is írta: ha találsz olyan gépeket, amikkel szívesen játszol (ezek pl. olyanok sokaknak), akkor nem robot a farmolás. Élvezed velük a játékot, és közben gyűjtesz. Majd meglátod, ha ez nálad működik, akkor lehett free játszani. Főleg ha figyeled az eventeket, amikor pár tankra kiemelt szorzó van, és 2-3 nap alatt össze lehet szedni 1,5-2 milliót is - mondom, szigorúan átlagos körüli játéktudással. Ha jobb vagy, akkor simán többet is
Aktív témák
- Minecraft
- YouTube
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Hardcore café
- PlayStation 1 / 2
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Melyik tápegységet vegyem?
- Epson nyomtatók
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- További aktív témák...
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- IPhone 13 Pro 256GB gyári független ÚJ akku
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest