Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
Ezt írtad
A problema az az - legalabbis ahogy eszrevettem - h a jatek nem ad sokkal tobbet annak a scoutnak aki vegig jatssza ertelmesen a meccset
Erre mutattam példákat.
Az meg, hogy az "átlag" mit csinál teljesen más kérdés.
Az "átlag" agyatlan, megdöglik az első 30 másodpercben úgy, hogy legfeljebb kap egy scout plecsnit meg 100 xp-t.
Jellemző az "átlag" scout tankosra a "miért rakja a szegény kis tankomat a nagyok közé" kérdés.De az átlag tankos se jobb főleg magasabb tier-ben.
Mai példák, ST1 bejön d-25T-vel tier9-be kioszt mindöszesen 600 hp-t de ezzel a bázison kempelve kilő 3 tankot és ő a faszagyerek.
A másik kör, T110E5 és 2db E75 nem képes végigmenni Himmelsdorfon a hegy alatt amikor szemben van 1 IS-8 meg 1 E-75. Megnéztem az egyik E-75-öt amikor vége lett a körnek nem sebzett 1k-t pedig a 128-as volt rajta. A jóembernek meg van 22k köre.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest