Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
homeless09 #25021 üzenetére
Szerintem annyit körülbelül, mint a Churchill. Igazából azt vettem észre a Churchill-en kezdetektől fogva, hogy ez nem hoz különösebben nagyon sokat, annyit, mint egy normál ötös tank. Akkor látszik meg rajta, hogy prémium, amikor komoly köröket mész vele, de akkor sem nagyon. Ezek az ötös prémek inkább fun-ra valóak, akkor tudsz velük jól keresni, ha szeretsz velük játszani, nagyon jól megy velük a játék. Annyival jobbak a normálaknál, hogy kicsivel több HP-juk van, többet kibírnak, ergo többet tudsz velük sebezni.
(#25022) jozefgucci1: Én csak azt sajnálom, hogy kezdetektől fogva imádtam, nagyon jó köröket mentem vele. Valahogy kb a 700-adik körnél kezdett szarul menni. Bár nem bántam meg, hogy megvettem, nagyon sok élvezetes köröm volt vele. Valszeg lemegyek még vele párat, hogy meglegyen az 1000, hátha addig ráérzek megint. Ha nem, akkor elteszem a garázs legmélyére, eladni nem fogom. Ezt hagyom ott:
Aktív témák
- macOS PC-re
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- E-roller topik
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest