Hirdetés
- iPhone topik
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Nincs megállás akkuméretben
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Nekem azzal nincs bajom, fordulékony, igaz egy erősebb motor még beleférne. Inkább lenne kisebb a tűzgyorsaság (ami tényleg jó és papíron a DPM is szép a többi T7- medhez képest) , csak lenne nagyobb pen. Nekem az átütés hiánya a legfájóbb, a többivel még ki tudnék békülni.
McRay: én megnéztem, csigaszemmel csak a 120%-os parancsnok lát el 500m-re. A 144-es pen ekkora távolságon nem tudom, mekkora lehet, de ugye AP és az veszít az átütéséből. Orosz viszonylatban tényleg egy gyors és pontos ágyú, ezt elismerem, de a többi T-hez képest drága bele a lövedék és ugye az fogy rendesen ekkora tűzgyorsaságnál.
Aktív témák
- Xbox Series X sok extrával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-520M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest