Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
DEV_NULL #16667 üzenetére
Elején engem is idegesített 38NA, de a végére mikor már nagyon kinéztem a pzIV-et hirtelen olyan nyerő sorozatom lett, hogy el se akartam hinni. Mondjuk az is hozzá tartozik, hogy elkezdtem azt csinálni vele amit kb lehetett az adott meccseken, de akkor is az utolsó nekifutásnál javítottam több mint 10%-ot wr-en mire meglett a következő tank. Szóval én azt tanácsolom, hogy próbálj meg életben maradni, spotolni. Magasabb tankot még sebezni sem fogsz tudni. Ez van, ezzel nem tudsz mit csinálni. Utánna pzIV kárpótolt eddig, de ennek vége. Ha eddig nem csináltad meg akkor, most úgy néz ki, hogy kapsz egy közepesen szar pz3/4-et ótvarabb kiadásba, utánna meg 3001P-t.. Nem is tudom. Nagyon meg kell érje az a porsche tigris.
Ha most kezded a játékot (amúgy én is) inkább azt javaslom, hogy a szovjet heavy ágon indulj el. Az sokkal barátságosabb.
Meg amúgy, igaz hogy a reich über volt a II vh alatt, de itt WG-nél van az a fixa ideájuk, hogy a szövetségeseknél olyan tankokat raknak be ellenük amik évtizedekkel a háború után voltak. Nem csoda, hogy az összes TierX-es német szög egyenes mindenhol, a többieknél meg látszik, hogy volt idejük kiokosítani rendesen. De ez lesz a koncepció a repülőknél is.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diabetes - Cukorbetegség
- Bloodborne (PS4)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Formula-1
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest