Hirdetés

Aktív témák

• Tenken

őstag

válasz DEV_NULL #16667 üzenetére

Elején engem is idegesített 38NA, de a végére mikor már nagyon kinéztem a pzIV-et hirtelen olyan nyerő sorozatom lett, hogy el se akartam hinni. Mondjuk az is hozzá tartozik, hogy elkezdtem azt csinálni vele amit kb lehetett az adott meccseken, de akkor is az utolsó nekifutásnál javítottam több mint 10%-ot wr-en mire meglett a következő tank. Szóval én azt tanácsolom, hogy próbálj meg életben maradni, spotolni. Magasabb tankot még sebezni sem fogsz tudni. Ez van, ezzel nem tudsz mit csinálni. Utánna pzIV kárpótolt eddig, de ennek vége. Ha eddig nem csináltad meg akkor, most úgy néz ki, hogy kapsz egy közepesen szar pz3/4-et ótvarabb kiadásba, utánna meg 3001P-t.. Nem is tudom. Nagyon meg kell érje az a porsche tigris.
    Ha most kezded a játékot (amúgy én is) inkább azt javaslom, hogy a szovjet heavy ágon indulj el. Az sokkal barátságosabb.
    Meg amúgy, igaz hogy a reich über volt a II vh alatt, de itt WG-nél van az a fixa ideájuk, hogy a szövetségeseknél olyan tankokat raknak be ellenük amik évtizedekkel a háború után voltak. Nem csoda, hogy az összes TierX-es német szög egyenes mindenhol, a többieknél meg látszik, hogy volt idejük kiokosítani rendesen. De ez lesz a koncepció a repülőknél is.

Aktív témák