Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Tesztszerveren a T-54-el zsinórban legalább 10x pakolt be úgy az MM hogy szinte egyedül voltam tier 9, rajtam kívül tier 8-as artyk és a többi tier 10. Kicsit paráztam, hogy most mi lesz majd, de fölösleges volt. 10-ből 7 csatát megnyertünk, javarészt nekem köszönhetően úgy érzem. Amikor a meccsek végén kiadja, hogy a mi és az ellenfél csapatából ki mennyit lőtt, mennyi xpt szerzett stb. akkor mindig én voltam legfelül kapott xp mennyiségét tekintve. Talán 1x fordult elő, hogy visszaszorultam a 2. helyre. Ez azért jelent valamit szvsz.
Kipróbáltam a tier 10-es szovjet med tankot is. Nem voltam tőle egyáltalán elájulva. Lassabb mint a T-54, nem is kanyarodik úgy. Keveslem nagyon a motorját. Páncélja sem jobb, az ágyúja is csak papíron jobb. Lehet az én hibámból de többet pattogtam, mint a T-54-el.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diabetes - Cukorbetegség
- Bloodborne (PS4)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Formula-1
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest