- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
fsb1000 #1497 üzenetére
figyelj, 2 nap játék után nem várom, hogy minden körben ász legyek, de nem tudom, miért nem lehet megoldani, hogy legyen mondjuk egy 2-5-ös "ág", meg egy 5-10-es. vagy ha mondjuk 4-es szinten vagyok, akkor 2-6-osokkal tegyen össze. szóval fel is, le is 2-2 szint eltérés legyen a max. nekem nem veszi el a kedvem a játéktól az, hogy majdnem minden csatában a háznyi tankvadászok elől bújkálok és ülök a seggemen, de nem túl izgalmas, hogy már az elején, ahogy ránézek a csapatokra, látom, hogy ha megmoccannok, vagy szembe jön velem BÁRKI akkor majdnem tuti, hogy végem.
na mindegy, hát ez van.
nekem ez az egész műfaj annyira új, hogy tényleg csak azokat merem hülyézni, akik szándékosan elrontják a játékomat. mint az előbb valaki, akinek az volt a szórakozása, hogy mindenhova követett és folyton nekem jött, akadályozott. de az ilyeneket is csak magamban.
Aktív témák
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Egérpad topik
- eBay
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest