- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elindult a One UI 8 frissítés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
Timyyy #14288 üzenetére
Lássuk be azért, hogy ha pl megnézed a wow-ot ott is vannak idióták, de nem annyi mint itt. vagy mondjuk nézzük meg a a battlefield heroest, az is ingyenes és rengeteg láma van. Mivel semmi veszteni való nincs (csak az idő), így az ilyen gémek tonnaszámra gyűjtik a selejtet. Míg a fizetős játékokban, mint pl SWTOR vagy WOW, vagy akár elég ha nem havidíjas, csak meg kell venni (pl BF3, GW, stb) sokkal kevesebben vannak.
Amúgy a játékaim nagy részét (pár olyantól eltekintve, ami egyszerűen kellett) akciósan vettem steamen, vagy originen vagy GOG-on vagy a zavvi-tól. Nekem megér 2-3-5 dolcsit, hogy eredetiben legyen meg valami.(#14289) virkir Levezetem röviden: Te fizetnél olyan játékért havidíjat, amiben egyértelmű hogy teljesen tehetségtelen vagy? 1-2 hónapig igen, aztán rájönnél, hogy máshova is tudod költeni a pénzt, ahol sikerélményed is van. Ha meg mégsem hagyod abba, akkor meg hajt az, hogy "fizetek érte nem akarok béna maradni".
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HP EliteDesk 705 G4 MT / RYZEN 3 - 5 / USB-C / NVME SSD / normál vga nem SFF méret
- Macbook Pro M2 Max 32GB ram 1TB
- Apple Iphone 16 Pro Max 256 GB
- ÚJ DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest