Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
jano_77 #12939 üzenetére
"Hit them hard!"
Ha ezt közli a legénység az azt jelenti átütöttük. Nem? Vagy ez azt jelenti, hogy "Basszus, ez lepattant, meg sem karcoltuk." ?
És tök vicces, hogy ezt benyögi, de kereken nullát sebeztünk. Meg egyébként fel is villan az ellenfél HP csíkja... csak éppen nem megy le belőle semmi. Ha lepattan akkor nem felvillan, hanem elsötétül egy fél másodpercre. Meg tudom különböztetni a kettőt.
(#12937) ollie: Eddig olyan 5-6 alkalommal volt lehetőségem a haspáncélját meglőni és minden alkalommal lepattant. Oldalról és hátulról bele tudok nagyokat lőni (gondoltam az enyhe túlzásból egyértelmű lesz, hogy mérgemben ragadtattam el magam), de szemből szinte mindig lepattan.
Az egyik saroknál egy Tier 9-es francia heavy és egy Type 59 volt. Lelőtték a lánctalpam, de ahogy használtam a javító készletet ellőtték a motorom... aztán mire megjavult a másik lánctalpam is ellőtték. A francia tankot 60%-ról sikerült egyedül kiszednem... de a Type-ba belelőttem négyet és mindegyik pattant. Aztán ő nyírt ki engem.
Aktív témák
- SkyShowtime
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest