- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Motyi
senior tag
válasz
Dobi 562 #11837 üzenetére
Szeretnék tőled pár tanácsot kérni, mert a replayek alapján amiket láttam tőled elég jól tolod.
(persze sztem itt a fórumon kb. mindenki jobb player lehet mint én, 3 hete tolom, van 1,3k csatám, 48% win és 1100 eff ratingem...
)
1. Ha olyan a map, hogy város és terep vegyesen van akkor gondolom a város a nyerő nekem.
2. Inkább érdemes "TD" üzemmódban tolnom ezzel (elbújok pár piff puff majd arrébb megyek, vagy inkább a dolgok sűrüjében kellene ténykednem?Tudom ezek sokszor helyzetfüggő dolgok, és több száz csata alatt tapasztalom ki a tank tulajdonságait, de valamilyen alap irányelv jól jönne.Néztem sok "oktató" videót youtub-n, de azokban khm.. olyan helyzetek vannak, hogy megy a faszikám és kb. elérepdesnek az ellenfelek arra várva, hogy megölje őket és minden a legjobban alakul végig (pont betalál, pont lepattan róla minden..).
30 meccset toltam le idáig, és 2! alkalommal éltem túl E75-el (100 hp alatt).Valahogy minden csatában amibe idáig berakott az MM E75-el az első 2 top tank között voltam és mint szarra a legyek úgy jöttek rám az ellenséges tankok.Még a 2-3 tierrel kissebbek is mintha vérszemet kaptak vola: "úúú ott jön egy noob, adjunk neki.."
(#11841) ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ : Prémium accom van, és időm is volt most rengeteg, mert asszony elutazott a rokonaihoz külföldre én meg beteg voltam.
Aktív témák
- Óra topik
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest