-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
A tegnapi idegbeteg Uninstall után visszaraktam a játékot.
Nem játszottam ma túl sok csatát, mert eléggé fáradt vagyok. Kb 15-16 csata lehetett és ~95%-os a win ratio ezen a napon. Ráadásul majdnem az összes csata annyira sima ügy volt, hogy nekem alig jutott frag.
Teljesen megfordult ami tegnap volt. Tegnap az összes csatát (kb 35-40 körül untam meg és nyomtam Uninstallt) hatalmas erőviszony különbséggel veszítettük (átlagosan 15>2 körül állt meg a csata a saját káromra), ma meg pont fordítva. Ma szinte csak ilyen csatáim voltak, de most a másik oldalon voltam (kredit és XP szempontjából az sem jobb, mert megy a frag lopkodás egymás elől és nem lehet 1-2 tanknál többet kilőni).
Mi ez ha nem a legjobb bizonyítéka annak, hogy a játék igenis szándékosan tesz be rossz vagy éppen jó csapatba?
Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Nem lesz Xiaomi 16
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest