Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kchryss

veterán

válasz szbalogh #209680 üzenetére

Jobb a 140 mint a t62a.
    A 140-nek nem csak lövés után hanem tank mozgásánál is jobb a lövegkezelése.
    A múltkor kérdezte itt valaki hogy mikor érdemes "Fejlesztett fordulási mechanizmus"-t (IRM) használni. Ha a 140-re stabilizátor helyett IRM-et teszel akkor ugyanolyan lesz a lövegkezelése mint a T62A-nak stabilizátorral, a teste viszont gyorsabban forog: [link]
    A 140-nek az összes 10-es med között a legjobb az ágyú soft statja. Alapból 0,08 tank traverse, 0,08 moving, 0,10 turret traverse értékek. Ez olyan jónak számít hogy szerintem felesleges rá a stabilizátor. T62A-nál ezek az értékek 0,10 - 0,10 - 0,08 ami szintén jónak számít, de egy picit azért rosszabb mint a 140-nél.
    A töltésgyorsító, optika, stabilizátor/IRM kombókkal egyébként nincs olyan felszerelés ami az elsődleges slotban bónuszt adna ezért érdemes elgondolkodni venti használatán ami a szokásos 5% helyett itt többet adna, akár az optika, akár a stabilizátor/IRM helyén jól működhet.

A forgás különbség egyébként akkor lenne mérvadó ha a 140 lassú lenne a t62 pedig gyors ilyen téren, de itt erről szó sincs. A 140 hiába forog picit lassabban így is gyorsnak számít a forgása, simán leköveti a gyorsabb tankokat.
    Ráadásul a végsebesség szerintem fontosabb mint a forgás, ha flanket kell váltani akkor sokkal többet számít az a +5km/h mint az a fél másodperc amivel gyorsabban irányba áll a T62A.

A 2 kupolát eltalálni nem egyszerű, így szerintem nem nagy előny ez a T62 javára.

Viszont ami a lényeg az a lövegsüllyedés. Eddig is 1 fokkal jobb volt ebben a 140, de a mostani patch-ben ezt buffolták így már 2 fokkal jobb. 5 vs 7 fok lövegsüllyedés nagyon nem mindegy.
    A frontját is buffolták most a 140-nek.

Összességében a 140 jobb ágyú karakteriszika, pontosabb, sokkal jobb lövegsüllyedés, nagyobb végsebesség. Erősebb front páncél. T62A minimálisan erősebb torony és picit jobb forgás.

Sík terepen városban, fedezék mögött a T62 jobb, minden más szituban a 140 a jobb. Nem nagy egyébként a különbség, a T62A is jó tank, de ha a kettő közül kell választani akkor nem éri meg a T62A-t választani a 140 helyett.

• nanus

senior tag

A 140 - meg így ,ha ritkán nem full 10-be rak mert ott igazán egy bot vagyok :O

• nanus

senior tag

Én csak egy bot vagyok a két tankot egész más felszereléssel használom a T62A-t pl erre
    [link] ,de sajnos ez ritka hogy lövik amit látnak

Új hozzászólás Aktív témák