- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Petyus87 #22695 üzenetére
Bár nem ismerem a jármű belső felépítését, de feltételezem, hogy az alsó frontlemez mögött lévő erőátviteli rendszer/sebességváltómű tapsol el ilyen esetekben és ezért leszel mozgásképtelen. Gondolom az egyszerűség kedvéért ezt is a motorhiba közé sorolja a játék.
Szerk.: Fel már megelőzött a megoldással.
-
Fel
addikt
válasz
Petyus87 #22695 üzenetére
Úgy, hogy elől van a motorja... Azért áll a tornya olyan csálén, mert mellette, a jobb oldalon a motor van. Ráadásként elől van a hajtás is, ami a wot-ban annyit tesz, hogy ha előlről ellövik a váltót, akkor az ugyanaz, mintha a motort találnák el (mivel a játékban olyan modul, hogy váltó nincs, hanem a motorral van helyettesítve). Német tankokat hajtók tudnának mesélni...
-
szbalogh
addikt
válasz
Petyus87 #22436 üzenetére
Asztali gépen HD2000-en 1024x768-as felbontásban minumumon szépen ment. Ha zoomoltam bokros részre, akkor esett 15-20 fps-re.
Laptopon Intel X3100 vezérlővel 0.75%-os textúracsomaggal, WoT Tweaker kezelés után 5-20 fps-el lehet játszani. Ezzel húztam ki a BatChat-et és a T57-et a nyáron -
-
sequator
senior tag
válasz
Petyus87 #22403 üzenetére
" Nem a kitüntetésekre gondolok, hanem arra a számra ami a pálya betöltésénél egyes játékosok neve előtt szerepel."
Ha jól sejtem a platoon/szakasz számára gondolsz. Az csak azt jelenti, hogy az azonos számmal jelölt játékosok egy szakaszban játszanak együtt. Minimum kettő, legfeljebb 3 játékos alkothat egy szakaszt.
Szerk: nem tudom most milyen géped van, de az intel HD4000 IGP nem igazán játékra tervezett chip.
sautia
-
Drenadar
veterán
válasz
Petyus87 #22411 üzenetére
Vannak a játékhoz tömörített textúrák, amivel állítólag jobban megy gyengébb gépen... Beállításoknál a látótáv mindenképpen maximumon legyen, az árnyék kikapcsolva nekem gyenge gépen ez nagyon sok fpst jelentett...
Igen a garázshely limitált, add el az első szintű tankokat és ne kezdj bele túl sok ágba...
Jah és írtam a játékban...
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Petyus87 #22403 üzenetére
Először is itt egy oldal ahol megnézheted azokat a "számokat". Itt pedig egy másik oldal, ahol a saját statisztikádat követheted figyelemmel, eléggé részletesen. Ezen kívül ajánlom figyelmedbe ezt a három magyar nyelvű oldalt, mert sok hasznos információval szolgálhatnak. egy kettő három
Ja és itt van három youtube videós csatornája, mert az ő videóik is hasznosak lehetnek.karvaly ph3lan cleverland
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fogyjunk le!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Once Human
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest