- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
FoxiestFox #24915 üzenetére
értem. köszi. és ha nem ugyanazzal az emailcímmel regelek(most épp nem férek hozzá az emailcímhez. akkor nem a saját live accomra kapom a prémnapot?
mod: akkor ezek szerint nem tudom aktiválni a prémnapot. pont.
-
joergie
őstag
Sziasztok!
Nem tudok belépni tesztserverre eu accounttal, pedig copy-paste-el szedem már ki a böngészőből az autologin infókat, valami nem stimmel.
Hogy lehet belépni? igazából live serveren szeretném kiváltani a prémnapot, de így nem megy, és hát....a vasárnap meg telik.... -
joergie
őstag
január óta nem léptem be a játékba.
most felmentem, nyomtam 2 csatát, és kiírta, hogy limited offer 19percig él az ajánlat, 3 nap prémiumra kapok 100%discountot, szóval gyakorlatilag ingyen. és most van ingyen 3 nap prémem. Erről tud valaki valamit? -
joergie
őstag
Most láttam,hogy egyes asus monitorokhoz lehet kapni bónusz kódot:.
Igazából..nem kell hozzá megvenni, csak a szériaszám kell -
joergie
őstag
MEgvna a bogue, a nehezebbik utat választottam és...hát nehéz fighter nélkül dmg-et csinálni. De jólkihasználom a hajóink légvédelmét, meredeken megy felelé a winratiom
MEg igyekszem kihasnzálni az irdatlanjó légvédelmét. Tettem rá modult, így akár 6km-re is elér az AA fegyverzet keze. aki megpróbál torpedózni, az komoly veszteségekkel távozik
Meg a cikkben nincs benne, de a dupla bombázó repülőraj előnye, hogy kis késleltetéssel küldöm őket,így ha az első gyújt, elhasználja a javítást, a második raj gyújtására végigég, így gyakorlatilag a legtöbb sebbzést égés során sebzem.Itt is távolról szemétkedek(wotban artyzok), na nem ezért mert ilyen a stílusom(de), hanem mert jobban átlátom a mapot, tanulom a startégiákat csapat szintjéről, hogyan reagáljam le.
-
joergie
őstag
Ki beszélt arról, hogy vedd igénybe többször? a bónuszkód wot-hoz van, de a prémium nap mind3 játékra érvényes. a bónusz kód lehetősége ide még nem került be. azoknak írom, akik nem naprakészek wot témában/fórumban, mint te.
Nyilván feltűnt, ha te már éltél a bónuszkód lehetőségével, akkor nem fog több napot adni, ezek szerint rá lehet jönni, hogy a poszt számodra már nem aktuális, másnak viszont még az lehet. -
joergie
őstag
Van WOT bónuszkód alienware -en, egy prém napot meg kólát ad, gyakorlatilag az értéktelen kólát leszámítva pedig a prémium nap WOWS-ben is működik,le se kell tölteni a WOT-ot, szóval hajrá.
még valami: ne olvassátok el wows.hu-n, hogy kell manuálisan elereszteni a torpedókat carrier-el, mert rájöttök hogy csúnyán OP, torpedóval nekem azóta, hogy begyakoroltam pve csatában, olyan 50%+ a torpedótalálatom pvp-ben (a kezdeti bénázások miatt, amúgy simán lenne 70). Kb kivédhetetlen. Bár még csak langley-m van, el se tudom képzelni menynit fogok sebezni Bogue-val.
-
joergie
őstag
Megtaláltam az legjobb zenét, amit nyomatni lehet rombolóval való játék közben:
-
joergie
őstag
válasz
capulet75 #1545 üzenetére
A játék felépítése valóban a wot-hoz nagyon közeli. Grindelni nem tudsz sehol máshol, kb csak randomban, kivéve egy pár tiert, ahova majd OP vasakat fog vinni mindenki, mert úgy van esély, ott lehet OP vasat grindelni magasabb tierben. De ez csak valószínűsíthető. Tehát ha klánosdiban gondolkodsz, alacsony tierben(<6) mindenképp szívni kell random csatákban. max a szakasz(3 személy együtt megy egy csatába) lehet közel ahhoz, amire vágysz.
-
joergie
őstag
Én most kezdtem el egy hete tolni wows-et újra, utoljára closed alpha hétvégi eventeken próbálkoztam, de annyira elment a kedvem, hogy closed betat annyira kihagytam, hogy még az arkansas sincs meg
Pedig direkt ezért pedáloztam hogy benn legye még alpha-ban. Na mindegy.
Nekem nincs bajom a wyoming-al, néha adja, néha nem. lövök egy tesztet, és már félúton látom hogy jó lesz vagy sem, küldöm utána a többit. De szerintem érdemes nem egyszerre lőni, hanem 4-5mp-enként, hogy ne legyünk teljesen védtelenek 30mp-ig utána. Szerintem.
Kawachinál nagyon kerekedett a szemem amikor láttam hogy 9.8km-re tud csak lőni, de aztán megnéztem milyen a másodlagos fegyverzet, azóta szántszándékkal megyek 1v1 mint a bulldog közelre.Szóval amire ki akartam térni, amiért abbahagytam closed alpha 2. hétvégéjén hogy annyi dologra kellett figyelni, ami kezdőként(lowtierben) felb@szott. Most azért jobb. Szerintem a csatahajóknak a sebesség hiányzik(pár csomó elég lenne), mégpedig nem önmaga miatt, hanem mert tier3-4ben a csapat fele elhullik, mire a battleship egyáltalán lőni tud. És aztán megy a móka körbe körbe a pályán, mert minden battleship a map szélén megy, hogy ne kelljen tornyot forgatni...
Egy pár kérdés. Álló hajó pontosabban lő mintha teljes sebességgel megyek egyenesen előre?
Honnan tudom a hajók páncélzatát, és az ágyúk átütését?
honnan tudom hány km-ig spotol a hajóm? -
joergie
őstag
válasz
Tuco Ramirez #1275 üzenetére
ez már open béta ami most megy? csak ha nincs free cucc akkor nem erőltetem, grind vagy ilyesmi. hétvégén kongoig eljutottam, meg talán tier5 destroyerig is, azok jó vasak voltak.
-
joergie
őstag
Sziasztok. Még játszottam a játékkal 2 alpha hétvégén decemberben és januárban, aztán azóta hanyagoltam a játékot. most van 2 nap banom wot-ban, úgyhogy feltettem
Az lenne a kérdésem, hogy én ezzel vajon tudok e még valahogy iwaki alpha-t szerezni(most nincs a dokkban), vagy már csak arkansas-t, illetve egyéb megszerezhető dolgokat. Illetve mit is kell ezekért csinálnom pontosan? -
joergie
őstag
-
joergie
őstag
Nekem pont az volt a bajom igazából, hogy nem birok ennyi dologra figyelni. Amíg nem kellett a repülőkre is figyelni pont oké volt, így már kicsit sok. Én szeretem terhelni magam, szóval jó lesz ez részemről.
A repülőgéphordozókat próbálgattam, érdekes, gyakorlatilag szatelit nézetből menedzseled a
1) hajó mozgását, hogy jó távolságból kövesd a fő erőiteket, amelyik valszeg legtovább túlél, de azért ne maradj le, hogy a repülőknek ne kelljen túl nagy távokat megtenni, de mégse spottoljanak
2) menedzselni a vadászgépeket, hogy spottoljanak, ill irtsák a többi repülőt a légtérben
3) menedzselni a torpedó hordozó gépeket, hogy jókor jó szögből engedjék el a torpedókat.
+1) ha van esetleg bombázó, akkor azt is.
Engem teljesen lefoglalt. Volt már hogy egyszerre 4db repülőgépegységet+hajót kellett irányítani tier6ban, az már nem olyan unalmas.
Próbálkoztam a többi hajótípussal is, de kb mindent elfelejtettem amit decemberben megtanultam, vasárnapra top3at tudtam stabilan hozni, most meg...szombaton uninstall
Majd ha béta lesz próbálkozok újra, ez most elég volt. -
joergie
őstag
Kliens installálva, 6kor nyit a szerver. Jön más is?
-
joergie
őstag
-
joergie
őstag
Nekem tetszett. Tele van akcióval, az első 3 perc mondjuk tényleg unalmas, de arra van az "auto drive in"
Mondjuk most pont találtam egy olyan tankot woton amitől kb minden második csatában a szívem kiugrik a helyéről, nagyon izgalmas(és hát miért játszunk, ha nem ezért). Na a hajós nem ilyen intenzitású, de folyamatosan lefoglal. nem egy dögunalom minden egyes csata, pedig gyakran elhúzódik negyed órára. Masszív időgyilkos, az biztos
-
joergie
őstag
Van 2 tier5ösöm és 110k zseton
de én destroyer ággal kezdtem, a battleship mindig egy tier-el később lett meg.
X-et azt se tudom mi az. MI AZ?Mostpróbálgattam, de nem ír ki semmit, meg nem látom be van e kapcsolva tőle valami, vagy nincs, de kattogni kattog tőle valami
Ha valami autoaim, akkor használom ezerrel, wot-ban is nagyon rászoktam mostanában -
joergie
őstag
-
joergie
őstag
Na, nekem is tetszik a dolog, olyna a feeling mint mikor először wot elé kerültem
Direkt a nehezebb utat választottam, destroyerrel tolom, magamat szivatomDe a végére mindig suicide rush lesz belőle. Annyi időm mindig van, hogy a torpedókat kiszórom,,, hátha talál egy-kettő
-
joergie
őstag
Én nem tudom most mi van, elvileg nem jött email, be vagyok lépve wargaming accal a wows.eu oldalára, és van letöltőlink a főoldalon
Szóval most leszedem, és meglátjuk mi lesz
Megnéztem bejelentkezés nélkül nincs letöltőlink, szóval lehet be tudok lépni?! Ha nem, lehet igényt tartanék az invite codera
-
joergie
őstag
Ha ez számít, wotnál asszem ugyanígy kezdődött az alpha, béta január 27-től, release április12. HA jól emlékszem. Nem túl jó a memóriám ilyen szempontból.
-
joergie
őstag
Mekkora a letöltő file, és a telepített játék? Mi van az emailben? Csak a letöltő link?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Posta, csomagküldés
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest