-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
A legjobb a CV, 3-4 DD, 2 SUB combó... De igaza van a rókának, olyan sok sötét hülyét beengedtek a játékba, hogy simán utoléred Magad
Franciáknál van most szupercirkáló ág, a messzi földön híres holland cirkálók légicsapást mérnek (a T10 itt egy Scharnhorst), német BC ág elég játszható, most van úton a brit, olasz DD-k és hát a T11. Egyre több a CV és egyre szarabb a játék
-
-
-
-
-
- = Zk = -
félisten
igen, Stalingrad, PTS... 70K alap XP és vagy 35k freeXP
qrva egy világ jön, valljuk be...
a WG azthiszi, majd mindenki költekezni fog ilyen olyan freeXP hajókra... ami igaz iiiis... csak majd jönnek a 100-500 csatások és hopp, máris T10 ben találkozunk velük...
qrva világ jön.... -
Chris0321
veterán
Igen, én tudom de sajna a kommentelő ezzel nem volt tisztában.
sh4d0w: Igen, én is úgy tudom. Csak azért raktam be a képeket mert volt már szó róla a csoportban és akkor még nem volt róla kép. Van egy 3 másodperces videó is, de nem sokat lehet rajta látni mert rövid és nem is végig a hajót mutatja.
-
Usul
tag
Köszi!
akkor még igazán sok kell...
A mostani nyeremény hajót (Narai?) meddig lehet megszerezni? az hol látom? vagy a hírekben kell visszakeresni?Sokkal több akció/scenarió fut mint a tankosban egyszerre és nem látom még át teljesen.
A hajóépítőnél ha megvan a III hajó ha elérek oda mit kapok helyette aranyat vagy kerditet?Most látom, hogy két külön felhasználóként léptem be...
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Üdv
U.+1 A nagy távolságú célzást soha nem fogom megtanulni...
-
ddt500hu
veterán
Úgy gondoltam, hogy veszek 50-et és +50 a bónusz.
Persze nem veszek ennyit. Lehet semennyit sem.
Vicces ezt így kimondani de eljött a pillanat amikor már semmi sem kell a játékból.
Nem azért mert nem akarok játszani hanem mert meg van minden.
Az FDR, meg a gold rank 1 volt az utolsó amire igazán vágytam. -
LK
addikt
A ház reset csatlakozója, vagy a reset gomb..... Senki sem tippelt erre. Visszamentem a szervízbe, hogy végezzék el a munkájukat a kifizetett pénzért. Megtették. Nem táp, nem alaplap, nem VGA. Nem kötöm be a resetet, szoftveresen kapcsolom ki, vagy power gombbal. Most minden működik. Senki nem gondolt erre,én sem.
-
-
-
-
Trucker39
tag
Nos, ilyen hajó a Napoli.
#52394: Én is nézegetem őket.
A T4 nem igazán érdekelt, a T6...hát, szerintem nem jó hordozó.
Mivel fizetés nélküli tokenekből nem tudom kiváltani a T8-t, így a a T6-l mentem már annyi csatát, amiből - megjelenése után - egyből kiválthatom XP-ből a T8 hordozót.Tapasztalatok:
- minden raj lassú, ami nagy hátrány, mert a csaták 70-80%-ban magasabb tierben voltam és nagy térképeken. Nincs rajta indítás gyorsító.
- a lassúsága párosul nagyon kevés HP értékekkel. Ez a kettő így egyben, jelentősen lecsökkenti a használhatóságát.
- a torpedói átlagosak, csak végtelenül hosszú élesítési idővel. Csatahajó is könnyedén szembefordul vele.
- a skip bomberek... vegyesek a tapasztalataim. Valami gond van vele. Van Immelman a kikötőmben, így elég tapasztaltnak érzem magam a használatukban, de ennél valahogy máshogy működik a dolog. Nagyon kevés találatom van velük idáig
- a hordozó meg papír. Mondanám, szó szerint. Bárki bárhonnan leveszi a HP felét egy sorozattal.
Összességében, kifejezetten ellenszenvesnek találtam ezt a hordozót és a használatát is. Összevetettem a többi T6 hordozóimmal elért statjaimmal. Ezzel van a leggyengébb sebzés átlagom mind közül.A fejleszthetős T8-ról nincs még tapasztalatom. Nem is nagyon találkozni vele csatákban sem még.
A fizetős T8, amivel rengetegszer lehet összefutni. Ott meg várható volt, hogy csontig benyalnak maguknak a WG-nél ezzel a hordozóval. Nem fogom megvenni, mert évek óta nem fizetek már ennek a cégnek. Így ez kimarad.Kicsit más dolog: RP pontokból mindenféle, jó paraméterekkel rendelkező hajótípust ki lehet váltani. Kivéve hordozót. Mi van, ha én meg épp azt szeretnék?
Az acélos CV nem érdekel, meg acélom sincs rá, meg nem is sokat látok csatában. Viszont egy jó RP-s hordozót megnéznék magamnak.
Nem tartom magam kiemelkedően jó CV játékosnak, de rossznak sem. Bizonyára egy jól sikerült RP CV is jól muzsikálna a kezeim között.
-
-
-
-
Kolbi_30
őstag
T10 ha max mélységre ereszkedik akkor a bombák nem sebzik. A többi nem tud elég mélyre ereszkedni. Ha mákos vagy 2 bomba elég akkor közvetlen mellette vagy rajta robban. De csökken a sebzes a távolsággal.
A torpedok viccesek, közelre nem jó, mert nem tud rafordulni a célra. Valamint szemből is csak fele harmada talál. A Ping meg leszedheto mint a flooding vagy tűz vagy akármi. CV bombákkal kb 10 méterig sebzi őket, valamint agyuzni is lehet őket kb addig.( Kevés hp van rajtuk.) Amúgy víz alatt csak sebezni lehet velük, se cappelni se blokkolni nem tud spotolni is csak bizonyos szintig. Remélem a sok camper ezek által a szarok álltal végre mozogni fog. -
RedAngel79
kezdő
igen. Több mint 3 évig csinálta, senki se mozdította füle botját. De amint nem lépett ő is a többiek után, egyből előásták. Szép kis banda. Szó se róla, ő is irdatlan ostoba volt. De a többi meg egy gerinctelen képmutató.
Egyéb híreink: a wowst hivatalos streamjén ezentúl csak akkor lehet chatelni, ha legalább egy hete vagy követő
-
-
-
RedAngel79
kezdő
1) igen, azóta ős is.
2) forrás? Elvileg nem hozhatják nyilvánosságra, ugyhogy érdekel honnan van az infó. Én direkt rákérdeztem nála, és még ő maga nem készült el a Missouri bevétel analízissel, mert kell neki mostani patch-ből csata végi összegzés. Én is beszálltam neki segíteni ebben. Emiatt kicsit bizonytalan vagyok, hogy tényleg ez volt-e a vita. De azt tudom, hogy a többi CC is melléállt a vita végére
3) eléggé benne vagyok az ilyesmiben,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG! Dell Alienware OLED
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest