-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Tudom-tudom, szerény a dmg... de volt már 200 közelében is ezzel a kenuval.
Amúgy ezen a mapon a legtöbb csapat annyira fszfejű.. most is, az ÖSSZES oda spawnolt hajó (rajtam kívül) elment a C körüli nagy sziget mögé, megkerülni ugye, mert egyből bemenni C-re mostanában rombolónak is derogál, A-nál szokás szerint megdöglöttek, CB-t már az elején vitte az ellen, ha én nem indulok B-re pár cruiserrel, bukjuk.
Szóval megelégszem én ennyi sebzéssel is, ha ez győzelmet eredményez -
-
ddt500hu
veterán
Amikor elkezdtem WOT-ni akkor már valahol 0.9-nél járt a verzió, gyakorlatilag "kész" volt. Mindig hallgattam a "nagy öregeket" akik nem tudom én 0,4-től játszottak a játékkal és osztották az észt.
Most meg én élem ezt át.
Mondhatni üres a játék. A harcrendszer él, térképek vannak de a csak 4 nemzet van 10 ággal. És hát abból kettő azért nem az igazi.
Én Bismarckot, Hood-ot, Vanguard-ot, Richeliu-t, Roma-t akarok. Ahogy szerintem mindenki.
Engem annyira nem zavarnak a koncepció hajók ha volt valóságalapjuk, tehát legalább megtervezték őket rendesen. N3, Lion, Alsace, Montana, H osztály jöhet nyugodtan. Ezek közül volt olyan amit el is kezdtek építeni. -
-
Még egy olyan hülye hajó, mint az Izumo.
Jól néz ki mondjuk ez is, az is, csak játszani vele lehet furcsa.
Remélem úgy csinálják meg, hogy egy vadászszakaszt fel tudjon küldeni, ha már olyan sok repülőt hord a seggében.
Más kérdés, hogy a teljes ágakkal kéne haladni, nem a prémeket erőltetni, de oké, csak történjen valami. -
Szerintem ez is az "egy modul sértése többszörösen nem annyi, mint több modul sértése egyszeresen" sérüléselv miatt lehet... Nekem volt, hogy egy fuso-t 47k-ról lehúztam 0-ra 7 torpedóval, viszont egy kongót 51k-ról nem sikerült 8 torpedóval, úgy, hogy még 6k-ja maradt. Mindezt azért, mert az első esetben a hajó második fele egyenletesen kapta a találatot, míg a második esetben szinte egy pontra csapódott az összes...
Virtuálisan nem is volt anyag ott, ahova ez a DD kapta a 3.tól
(#6148) Chabe89 + ha marad a ranked rendszer, és lehet őket használni akkor meg vannak az ingyen belépők.
-
-
-
Mister_X
nagyúr
Sokra megyek vele, ha egyetlen g*ci torpedó miatt léket kaptam, nem működnek a kormánylapátok, a destroyer kósza lucky shotja meg lánga borítja a tatot
Nem baj, elvertem 3 millió kreditet modulokra és már csak egy szint kell, hogy a kapitányom messzebbről lássa a torpedókat. Az AA harckészültséget is lecseréltem szonárra.
Idővel majd csak adni fogja, XP-ben már mindig a top3-ban vagyok. És külön tetszik, hogy modok nélkül.
-
Na ez az, ami rotfl. Amúgy rendszeresen oszt ki detonationt a játék, hogy adhassa érte a zászlókat.
Az már más kérdés, hogy a büdös életbe nem történne meg a valóságban az egyhites robbantás, még csatahajóról cirkálóra lőve sem, nemhogy csatahajóról csatahajóra. Torpedótól még csak-csak, de néha olyanokat is bead, amik a
kategóriát erősítik, semmi mást.
Ilyenkor van az, hogy anyádaltefnégy.
Múltkor innen szakaszoztam valakivel, fullhp NC-vel megyek, szinte totál az orrom mutatom az ellennek, dirr detonation.Chabe89: miiicsoda? Remélem, csak mókázol, így a küldetések fele menne a tűzre.
Nem is értem ezt az anime izét, Európa ennyire anime-mániás lett? De akkor már választhattak volna valami sötétebb képi világú darabot, hogy ne érezzük magunkat így:
-
-
-
-
Chabe89
addikt
Ezt már el is felejtettem.
World of Warships Yamato Space Battleship & Galaxy Star Cruiser Gameplay!
-
Nem szeretem a Hatsut. Már a Mutsu sem volt az igazi, de ez még bénább.
Ellenben a T4 orosz DD-t az szerelem, pusztít.
Lassan jobban kedvelem, mint a japcsikat, sokkal intenzívebb, manőverezősebb, ágyúzós játékmenetet kíván, és tetszik.
A torpokat csak néha használom, de akkor beszalad egy fél tucat minimum...
Japán ágyúk kb arra jók, hogy felspotoljanak.. -
-
-
-
-
-
-
-
Egyszerűen nem értem meg, paszki. Semmi gond, ha van ellenem T9-es... de ha több is van... miért nem lehet normálisan elosztani? Komolyan, ha erre valaki tud logikus magyarázatot, akkor ne féljen megosztani, mert nagyon érik a shift-del ennek a paytowin randomszámgenerátornak...
-
Atlantis
veterán
Ha arra célzol, hogy AP-t használjak másik cirkáló ellen, ezzel nem mondasz újat. Viszont ezt ugyanúgy az ellenfél is megteheti, szóval sokkal nem vagyok előbbre, mindkettőnek könnyű citadellát lőni még egy T4-es hajóval is, arról nem is beszélve, hogy a távoli pontosságon se sokat segít.
Egyébként úgy vettem észre japán cirkálóknál jobb HE-t használni. Lehet, hogy csak placebo, de ott AP-t már nem szívesen töltök.
-
Nem erre gondolok (nem a 100%-os hűségre nyilván), hanem arra, hogy szűnjön meg ez a random dönti el, hogy egyazon szituban mit sebez.. meg hogy épp eltalálom-e az ellenfelet, még akkor is, ha vizuálisan áthaladnak a lövedékeim a testén, de nem ad be sebzést..
Én tényleg örülök, hogy van ez a game, mert szeretem a hajókat, de annyival, annyival jobban meg lehetne csinálni.. -
Diarmand
senior tag
Szíjjelütlek szint: küld ki a repülőket és osszad az enemit, a vadászokkal támadd a csatahajókat a bombázókkal fedezd a rombolóid, a rakettásokkal (torpedós) pedig szedd le a vadászait. Jah és némelyik csapattag kém, őket üssed a rakettásokkal néha.
Bokorugró szint: kezdéskor csak a vadászokat a magasba és kísérd a többi repülőt ha van, ha nincs, akkor repkedj a térfeleteken. Ha ellenséges hajót látsz, küld rájuk a rakettás fijúkat hagy érezze az áldást a bombázók mehetnek a gyorsabb cirkálókra is.
Kiszopom a szemed szint: kezdéskor a vadászok a magasba, azokkal spotolni menni, kerülni az ellenséges tüzet. Mehetnek a rakettások is, de nagyon kerülni az ellenséges vadászokat, akár saját vadászfedezetet nyújtani nekik. A csatahajókat kettő rakettás osztaggal ütni két oldalról ha lehet, azt nem kerülik ki és huss, fél hp oda. Olyan hajót támadni, amelyiken gyengébb a légvédelem, ha van ilyen (kis szinten Myogi). Vadászokkal leszedni az ellenséges torpedósokat.
No ki a kiráály szint: az előző plusz annyi, hogy mivel is mész? Több vadász kevesebb torpedós vagy fordítva? Ha több vadász, akkor sokat spotolni ha nem láttok mindenkit, elsődleges célpontok a torpedósok és vadászfedezetet nyújtani a bajban lévő cirkálók és csatahajók számára! Figyelni a rombolók helyzetét, hogy ha netán valamelyik át akarna slisszanni a vonalaitokon, akkor úgy helyezkedni, hogy minél később derítsen fel, segítséget kérni ha szarban vagy. Ha több rakettás, akkor össze kell(ene) dolgozni más hordozókkal, hogy minél több torpedós támadja a csatahajókat, a vadászokat ne nagyon áldozd be, mert asszem ugyanabból az anyagból pótolnak minden elvesztett repülőt és a torpisok könnyen hullanak. Figyelj a saját védelmedre is! Fontos, hogy a repülők, (főleg a vadászok) merre kószálnak, mert ha mesze vagy a bajtól, hiába van rátok szükség, későn értek oda.
Szvsz a nőknek kedvezne a hordozós játék, mert sokfelé kell egyszerre figyelni
Itt a lehetőség, ha az asszony nem szerette a wotot, le kell ülteni az anyahajók elé
Apropó, pár napja volt egy meccsem, ahol én a Kongóval és két hordozóval maradtam két hordozó és egy romboló ellen. Kértem vadászfedezetet, jött is két osztag, de a többi repülő se volt messze. Jöttek a torpedóbombázók, hogy majd kilőnek, de megszólaltak az AA ágyúk és a fedezet sem hiába volt ott. Megtámadott a romboló is, bevitt a füstbe, kerülgettem a torpedókat, amennyire tőlem tellett, közben felbukkant az egyik hordozó is és kezdhettem ráfordulni és lőni, mindezt torpedók, bombázók, füst és lőpor közepette, na ennek volt hangulata
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest