- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
válasz
Flayer #52523 üzenetére
Ha megnézed a wows wikit, ott 2020-as, tehát elég friss javaslatok vannak vele kapcsolatban. Elég korrekt tippeket adnak.
4580693 : most már bevallhatod, hogy a wg beépített embere vagy és reklámozod a German konténereket
Vagy IP-cím alapján beazonosítottak hogy Német tech. rajongó vagy
sh4d0w : ránézek KisFehérEgérre is, kíváncsi vagyok -
Chabe89
addikt
válasz
Flayer #11183 üzenetére
A Myokot.
Viccet félretéve, Main Armaments Modification 1, Aiming System Modification 1, Steering Gears vagy Propulsion Modification (attól függ melyiket kapod vele többször) utolsónak pedig Propulsion Modification 2 szerintem. Japók amúgy is jól fordulnak azért nem használok Steering Gears 2-őt. -
-
capulet75
addikt
Mondjuk inkább hogy összejött minden. Annyira nem voltak bénák, hisz szétlőtték a csapatomat mint a huzat. Inkább csak nagyon elbízták magukat, és a CV-ket akarta mind, mint könnyű prédát. Meg a New York kivételével kisebb nagyobb mértékben sérültek is voltak, az Isizuchi pl kb 60%-on, a két Königsberg kb 80-on. Mondjuk rajtuk az sem segített volna ha fullon vannak. Bár a Kongom sem volt túl fitt, olyan 50% körül kezdtem bele a 7 hajóba. A két CV-m meg szépen semlegesítette az enemy CV-ket. De akkor is nagy parádé volt.
-
-
KisApám
addikt
Agyatlan játékosok? BŐVEN!
Legutóbb St. Louis-zal voltam, nagyobb hajók ellen, kisebb lőtávval.
Bal oldalon az ellenféltől megjelent EGY battleship és EGY destroyer, mi voltunk ott NÉGYEN, én + 2 battleship + 1 destroyer.
Mondom OK, van támogatás bőven, bementem az ellen lőtávjába, elkezdem lőni, kigyújtom, miegyéb.
Erre látom, hogy valamiért csak én lövöm és csak engem lő.
Szétnézek, és mi a helyzet???
Egyedül hagytak... Ott van 2 ellenséges hajó, vagyunk rájuk 4-en, bőven kilőhetőek lett volna 1-2 perc alatt, a bal oldal tisztázva, oldalba-hátba kapható az ellen... de NEM, a többiek elmenekültek... idióták... ki is kaptunk...Vagy még ahogy ITT írtam.
AFK?
Átlagban kb. minden 3. csatában találkozom velük. -
-
Tuco Ramirez
őstag
Ilyen szituban érdemes szerintem megpróbálni rögtön az elején rámenni az amcsi hordozóra. Kockázatos, de ha sikerül kiütni tiéd a pálya a csata hátralévő részére.
#3468 smisa: Szerintem érdemes. Legalább a torpedók legyenek rajta használhatók, ha már a tüzérsége ennyire gyenge. Amúgy nem igazán látom a buff hatását rajta...
-
Chris0321
veterán
Előbb utóbb be fognak valamit vezetni, a külföldi fórumon a noobméter wows változatát is hiányolták. Azt tudom, hogy meg lehet nézni a saját statom, a wows.hu-ról feltettem egy statisztika böngésző bővítményt is mellé csak nem tudom mi számít ebben a játékban átlagosnak, milyen szintet kellene elérnem, hogy ne csak golyófogónak legyek jó a csatákban.
-
Chris0321
veterán
Én a crosshair #1-et használom, egy sebzés számlálót ami mint a wotban a látható sebzést számolja és ad egy órát a csatában, OTM-et ami kiírja a hajók hp-ját állandóan, egy kamera modot amivel kicsit kijjebb lehet zoomolni mint eredetileg, köd eltávolítót, és a Clear Vision-t ami elvileg javítja a kikötőben lévő képet. Vannak még különböző zászlók, a kapitánynak is adhatsz más képet. Innen lehet letölteni, nem tudom nem akad-e a friss verzióval mert ez 28.-ai.
Én kikapcsoltam a torrentet a kliensben és elég gyorsan jön le a frissítés. -
Tuco Ramirez
őstag
A négygépes japán vadász rajjal sem lennél kisegítve. A hatgépes amerikai vadászraj simán lenyomja a japánt 1v1-ben. Max. felderíteni jók, esetleg magányos TB/DB rajokat zaklatni. Több TB raj egyidejű támadása ugyanazon hajó ellen nagyon pusztító tud lenni. Ha különböző irányból, nagyjából egyidejűleg indítod (akár automata célzással is) a torpedókat, gyakorlatilag lehetetlen kikerülni mindet, pláne egy lassú csatahajóval.
-
Én is így voltam. aztán próbáltam egyet, és a tier 5-ösből kihagytam a vadász squadot, és K/D azzal a hajóval az egekben, és a csatenyerési % is emelkedik.
(#2825) Sebestyen01 De direkt a mappákra kérdezvén érdeklődnék, hogy milyen progit használsz? Biztosan egy pakkaban van-e az összes egy mappában lévő WOWS-os dolgod?
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem azt mondom, hogy szarok, csak kevésbé f*ssák majd a torpedókat. De ezt te is láthatod.
Torpedó tűzgyorsaság (/perc)
Tier
US / JP
T2
2,7-2,6 / 2,7-2,5
T3
1,9-1,9 / 1,5-1,4
T4
1,5-0,9 / 1,4-1,3
T5
0,9 / 1,3
T6
0,7-0,6 / 0,8-0,8
T7
0,6-0,7 / 0,8-0,7
T8
0,5-0,6 / 0,7-0,7
T9
0,6-0,6 / 0,6-0,5
T10
0,4 / 0,4Ehhez vedd hozzá, hogy a japán rombolókon kb csak a torpedók használhatóak, az ágyúk még arra se jók, hogy egy másik rombolót kicsinálj vele.
(#1664) h1mpi: Fogalmazzunk úgy, hogy míg a Minekaze esetében inkább választotta az ember a gyorsabb, de kisebb hatótávú torpedókat, a Mutsukinál rá vagy szorulva a 10km-es hatótávra. Meg persze, hogy bitang jól tudj torpedóval célozni, ami rohadtul nem könnyű. Simán téveszthetsz célt azért, mert kilövés után valamelyik csapattársad megbasztatja a hajót, ami miatt az irányt vált, de ugyanezzel bele is lehet kergetni a hajót a halálba, ilyet is csináltunk már. Ezek a hajók akkor lesznek igazán nagy cumik, ha végre beállítják a lőszer-rendszert és horror áron lesznek a halacskák...
-
sith7
félisten
... nem szabad !
kérdezzzzzéééé vaze
viccet félretéve , természetesen lehet velük ágyúzni is, de akire én torpedót lövök, arra nem szívesen ágyúzok, mert ha egy kis esze van, akkor a lövés pillanatában irányt vált, és akkor a torpedók már nem oda mennek, ahova eredetileg tervezve voltak
-
bullseye
addikt
-
sith7
félisten
A Kawachi után ami jön a nevét nem tudom most fejből az is csalódás nekem!Így egyenlőre hanyagolom az ágat!
Azt kell túlélni, aztán ami jön utána a Kongo, az már jó, a tier 6 - os Fuso pedig még jobb ... állítólag
Én még csak a Kongo - nál vagyok, de az már fényévekkel jobb, mint az elődje
szerk.:
Gondolom prém nélkül itt is necces lesz a felsőbb osztályok a WG ismerve!?
hm ... tier 9 -es csatahajó, hajótest upgrade 5 millió, tier 10 -es csatahajó 20 millió ... van még kérdés ?
-
capulet75
addikt
-
Atlantis
veterán
Csapnivaló, még most hagyd abba az egészet!
Viccet félretéve: ha jól látom, második vagy a csapatodban, tehát megtetted, amit lehetett. Sok tekintetben olyan, mint a WoT, annak minden előnyével és hátrányával együtt. Az igazi agyhalottak még csak mostanában kezdik a játékot, szóval javulás ezen téren nem várható, sőt...bár itt legalább nincs gold ammo (még), célzásban sem segít semmi, nagyon camp-elni sem lehet/érdemes, pályák sem túl változatosak, szóval talán előbb elmegy a kedvük majd tőle.
-
Diarmand
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest