- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Tudtok esetleg wordpress-re olyan galéria plugint, ami megszólalásig ilyen, vagy pont ez?
http://robbie-lawrence.com/project/commissioned/
Fontos lenne a letisztultság és ez a darabszámot jelző kurzor is.
Próbáltam a forrásokban megtalálni mi lehet a neve, de nem sikerült sajnos.
köszi! -
brickm
őstag
Sziasztok!
WOrdpress site.om kb 2 hete elkezdte azt produkálni, hogy a media felületen feltöltött képek előnézeti képe helyett egy szürke négyzet található.
A képet posztba tudom illeszteni, és akkor nincs már vele gond, illetve hivatkozhatok is rá, szépen megjelenik, viszont mivel ez egy fotós oldal, elég sok kép van rajta, jó lenne a media felületne is látni őket. Illetve használnok olyan plugint ami szintén nem tud így előnézetet megjeleníteni.
Semmi új dolog/frissítés nem volt ebben az időszakban, ez csak úgy lett. Azóta sikerült már úgy feltöltenem képet, hogy lett előnlzeti képe, de az a jellemzőbb, hogy nincs.
Másik böngészőt próbáltam, képet újra feltölteni próbáltam.... pluginokat kapcsolgattam ki, de semmi. meg hát eddig működött.
Rákerestem neten, a wp staff írt pár tippet ezügyben, de sem nálam, sem a többi fórumtársnál nem hozott eredményt, legalábbis a visszajelzések alapján.
Valakinek ötlet/tapasztalat?
Kép -
brickm
őstag
Sziasztok!
Hazsnálja valaki a Password Protected nevű addont?
Egy jelenleg is nyitott issue-val kapcsolatban lenne kérdésem(csak nem akarom a domainemet is kitenni hozzá)Nálam sajnos nem történik meg az átirányítás a hosszú linkkel, sem természetes PC-ről, sem hide-me web proxyról. Valakinek esetleg működő ötlete rá?
A FAQ és a telepítési útmutató sajna nem segített ebben.
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Tudom nem ide való, de nem ért valaki craft cms-hez?
egy-két alap kérdésem lenne. -
brickm
őstag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem WP témával kapcsolatban.
Kiszemeltem a simple business nevű témát, de nem tudom biztosan ez a legmegfelelőbb-e a célra, illetve lehet ti helyből tudtok alkalmasabbat.A cél az lenne, hogy egy cég portfoliot jelenítsünk meg, illetve ~5db temrékről tudjunk leírást és képeket közölni.A lényeg, hogy telefonon, tableten, illetve számítgépeken is hazsnálható szép oldal legyen.
Az ötleteket előre is köszönöm!
-
brickm
őstag
Köszönöm! Ez lesz a gond minden bizonnyal. Amit elcseszerintettem az lesz, hogy én ubuntu:nogroup meg ubuntu:ubuntu ownershipet csináltam. A neten kutakodva láttam ezt a www--data -t, de csak úgy voltam vele biztos ő ilyen felhasználói fiókot hozott létre....
Ez az ISPconfig nagyon tetszik, fel is pattintom. Már tele van a bré a puttyval kicsit -
brickm
őstag
válasz
Agostino #5168 üzenetére
Nem. Sehogysem. Közben sikerült átírnom a portot 22-re így sftp-n beengedett, viszont mappa írási jogosultság hibákat hozott... adtam neki jogot, nevemre vettem a szerver felhasználóval stb. továbbmegy kövi lépésen elhasal...és így tovább...idegesítő.
Pedig régebben használtam gond nélkül(és ezzel van lementve a site-om)
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Wodpress motort telepítettem ubuntu 18-as virtuálgépes szerverre.
A problémám ott kezdődik, hogy szeretnék egy létező site-ot bemigrálni az All in one migration pluginnal.
Ezzel is az a gondom, hogy kéri a szerver címét, ftp felhazsnálói nevét és jelszavát. Régen mikor utoljára használtam ilyesmivel nem kellett bajlódni..A problémám nem is az, hogy kéri, hanem hogy semmit nem fogad el.
A root felhazsnálón kívül mindent próbáltam, az aktív felhasználómat, csináltam egy ftp nevű és jelszavú fiókat de egyiket se engedi be. Kikapcsoltam az ufw-t..... semmi.
Ha letöltöm a csomagot és úgy próbálom telepíteni ugyan ez a helyzet.
Gondoltam rá, hogy írásvédettség baja lenne, meg a neten is erre panaszkodnak ilyen hibaüzenettel, de már 755 és 777-el is próbáltam, a config.php-t is létre tudta hozni szóval....
Valakinek valami ötlet?
[link]SZerk.: azt elfelejtettem, hogy sftp-n is próbáltam belépni ezzel a felhasználóval és ugyan úgy :21es porton akar belépni, holott az 22-n egyébként él, mert használni tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest