Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
Inspect elmenettel megtaláltam, és css kódban javítottam, hát nem a kedvencem eddig ez a wordpress
annyi féle képen meg van csavarva. Lehet hogy aki építette az oldalt, nem volt profi, és azért, de hogy ennyit kelljen kínlódni hogy egy fontot kijavítsak, vagy hogy ne legyen kisbetűvel minden. -
trialboj
őstag
Köszi, meg is lett. Még egy fontos kérdésem lenne, valami be van állítva valahol, ezért a menüben minden kisbetűvel van, hiába írom naggyal a szerkesztőbe. Ezt hol tudnám kiiktatni?
kép a problémáról [link]
A fontot cserélgettem, de annak ellenére is így marad. -
trialboj
őstag
Sziasztok, nagy a baj
grafikus vagyok, de nem webdesigner, sem programozó, sosem használtam ezt a platformot, és most kellene kicsit mókoljak benne valamit, de a legegyszerűbb dolog sem megy.Ennek az oldalnak a bal oldali menüjét kellene frissítenem, egy új logóval, és kicserélni a dátumot 2020-ra
Ha belépek én ezt látom: [link] Nem akarok megtanulni weboldalt szerkeszteni, csak ezt a két dolgot cserélném ki, tud valaki segíteni?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hardcore café
- További aktív témák...
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
annyi féle képen meg van csavarva. Lehet hogy aki építette az oldalt, nem volt profi, és azért, de hogy ennyit kelljen kínlódni hogy egy fontot kijavítsak, vagy hogy ne legyen kisbetűvel minden.