- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPoe
tag
Kedves Fórumozók!
Az imént futottam abba a problémába, hogy szerkesztenem kéne egy WordPress honlapon az oldalak head szekcióit, de sehol nem találtam erre megoldást. A header.php fájl szerkesztése nem megoldás, mivel minden oldalnál más lenne ez a bizonyos kód a head részben és nem egy általános érvényű valamiről van szó. Van valami tippetek a megoldásra?
Előre is köszi a válaszokat.
-
TomPoe
tag
-
TomPoe
tag
Sziasztok!
Próbálok egy WordPress oldalt létrehozni, de nekem ez az egész WordPress és CMS téma teljesen új. Régebben raktam össze statikus html oldalakat, telepítettem phpBB fórumokat, nagyjából ennyi közöm van a témához.
A lényeg: sikerült képgalériát összehoznom a NextGEN Gallery segítségével, ami megfelelő is lenne számomra, csak a probléma az, hogy nem sima képgalériát szeretnék, hanem html tartalmakat szeretnék behívni. Tehát így működne a dolog: adott egy oldal, amit a felső menüből meg lehet nyitni. Ezen belül találhatóak kis bélyegképek, amikre ha rákattint az ember, akkor fancybox-al vagy bármilyen hozzá hasonlóval megnyit egy html tartalmat (de akár mondhattam volna flasht is). Vagyis az lenne a legjobb, ha én magamtól, Photoshopban összerakom a kis felbontású bélyegképeket, amiket galéria-szerűen, automatikusan megcsinál egy ilyen NextGEN-szerű plugin, csak minden egyes képhez adhatok egy linket egy html-hez, amit ugyanúgy nyit meg, mint egy sima jpg képet. Létezik ilyesmi megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged