- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows CE fórum
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- A Motorola is Air mobillal készül
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeniX-
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #7760 üzenetére
Amint írtam neked, be kell kapcsolni a logolást a fenti kódsorral. (ill, átírni 0-sra az if kondíciót, hogy az else ágba menjen bele a kód)
Kérdés Wp-Barnához (ha olvasod)
Manuálisan upgradeltem a wp-met (lassú a tárhely, többször kilépett, s nem akartam vacakolni a php.ini átírkálásával/nem néztem meg, hogy megtehetem-e)
a wp-admin/wp-includes mappákat töröltem, és felmásoltam az új fájlokat, valamint a gyökérmappa-beli fáljokat is felülírtam az újakkal.
Kiírja, hogy 5.9 telepítve, hurrá.
Viszont a beállítások/webhely egészség menüben még mindig ott van, hogy frissítés (5.9) elérhető.Mit tudok ezzel csinálni?
-
FeniX-
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #7758 üzenetére
De a súlyos hiba mögött mi volt a valódi hiba? (mit írt a debog.log -ba?)
abból egyből kiderülne, hogy mire panaszkodik. -
FeniX-
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #7756 üzenetére
Szia, én így szoktam a wp-config-ban. Talán így a legkényelmesebb.
if ( 1 )
{
define( 'WP_DEBUG', false );
}
else
{
define( 'WP_DEBUG', true );
define( 'WP_DEBUG_LOG', true );
define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', false );
}
Ha gond van, átpöccintem az 1-est 0-ra, és megnézem a wp-content/debug.log -ot, oldalújratöltés után.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #7755 üzenetére
Tárgytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 32GB RAM 1000GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest