Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Taci

addikt

válasz adatfalo #9179 üzenetére

Szia!

Köszönöm a választ!

ha csak annyit szeretnél, hogy dinamikusan megjelenjenek a legújabb cikkek amiket a WP-ben létrehozol
    RSS feedből tölti fel a szkript (cron jobbal) az adatbázist, a fotók linkjei, a cikk linkje, illetve egy rövid szöveg kerül bele. Ezekből generálok jelenleg tartalmat, FB-szerűen görgetős oldalt létrehozva: [link] . Ez volt az eredeti tervem, de most már változtatnék rajta. (Sokkal) több tartalmat szeretnék a kezdőlapra kitenni, ehhez néztem a korábban linkelt sablont is: [link]. A HTML-es "építkezéssel" már egészen megbarátkoztam, viszont oda nincsenek számomra tetszetős sablonok, csak WP alá találtam olyat, ami tetszene. Ezért szeretnék utánajárni, ez megoldható-e.

Tehát kb. így nézne ki:
    Oldal betöltésekor lekérdezés az adatbázisból, mondjuk az első 30 cikk adatai (nem tudom, mennyi és milyen felosztásban férne majd el jól, SEO-szeretően stb.). Ennek a 30 cikknek az adatait (fotók, szövegek) szeretném átadni egy másik szkriptnek, ami feltölti az oldalt, majd megjeleníti. Aztán aloldalnál megint. És így tovább.

Ez lenne a cél.
    Köszönöm, ha tudtok tanácsot adni. (Azt is elfogadom, ha azt mondjátok, ez nem erre való.)

Új hozzászólás Aktív témák