- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, ez is sajnos elég elterjedt probléma, hogy az ügyfél választ eszközt és túlspecifikált igényeket fogalmaz meg ahelyett, hogy általános célkitűzéseket adna egy fejlesztőnek, aki ez után tudna kínálni A/B vagy Aa/Ab megoldást, és abból lehetne választani olyat amivel lehet költséghatékonyan dolgozni később. Ez a fajta felfogás lassan alakul ki, hogy a tapasztalatot fizetik meg nem pedig a "végterméket" vagy "komponens csomagot". Szerintem a WP rendszermodell erősen épít arra, hogy a hozzáadott értéket főként nem maguk a komponensek, hanem a teljes setup jelenti, annak szakszerű összeillesztése, és minőségi értékei. Ezzel nem szándékoztam lehúzni az egyedi komponens fejlesztést, főleg mert én is ezt vállalom
Visszatérve az előző gondolathoz, nem az a probléma, hogy belenyúlnak e vagy sem, csak a zizi elvárások, hogy milyen szintű tapasztalattal, milyen mélyre, mikor-hol-ki nyúljon bele
.
Csak példa, nem kritika: Ha valaki küzd egy PHP ciklussal, akkor talán még pár hónapra van attól, hogy fenntarthatóan bele szerkesszen egy sablonba vagy pluginbe. Onnantól magának kell karban tartania, így szintén bővebb tapasztalatot igényel, esetleg van járulékos probléma mert olyan megosztott részt módosít amit az oldal 17 helyen használ, de csak 1 helyen jelent pozitív javítást.
-
CharlieDrop
veterán
idéznék:
"Nem azzal van baj, hogy belenyúlsz, sokkal nagyobb baj, mikor gondolkodás nélkül, izomból akarod megoldani."
Ez azt is jelenti, hogy néha bele kell nyúlni.
Mondjuk a hirlevélfeliratkozásnak pont nincs köze a sablonhoz, de értem
(persze volt olyan izomkódoló, aki beletolta a sablonba a hirlevélfeliratkozást, baromira nem örültem neki, hogy miért és persze olyan összefüggések voltak, benne, ami kihatott mindenre is....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő