Hirdetés
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
LógaGéza
üzenetére
Mentsd le a gépedre a functions.php-t a szülő sablonból, töröld belőle amit szeretnél, majd töltsd fel a módosított verziót a child theme mappájába, így az lesz érvényben, ilyenkor az eredeti nem is kerül beolvasásra.
(#3619) sz.j: Nem, amíg van fenn aktív vírusirtó és ésszel böngészik az ember addig nincs különösebb probléma. Akinél nem AVG van ott nincs is ilyen védelem és ők is megvannak valahogy
Én világ életemben Avastot használtam (egyszer prémium, egyszer ingyenes), de csak az alap védelmet (web+levelezés+helyi védelem+viselkedés védelem) telepítettem mindig, a sok géplassító sallangot sosem, mégse volt vírusom az utóbbi 10 évben.(#3621) spiritex: Bajnak nem baj, maximum akkor lehet gond, ha a megrendelő szeretné látni a domaint a saját Google Search Console fiókjában és szeretné ő kapni az esetleges értesítéseket. Ilyenkor nála kell hozzáadni és neked csak hozzáférési engedélyt kell biztosítani az ő fiókján keresztül. Így ő marad a tulajdonos, de te is hozzáférsz és tudod kezelni a saját fiókodon keresztül.
(#3623) terra052: Már pedig ha a plugint törölted, amiben létrehoztad magát a popupot, akkor más nem lehet, mint gyorsítótár probléma. És szinte biztos, hogy a szerveren. Ha csak az Autoptimize cache plugin van és semmi egyéb, akkor próbáld azt is inaktiválni egy teszt erejéig. Ha a kikapcsolása után nem ugrik fel a popup, akkor ő a ludas, ha utána is, akkor máshol van a gond. Lehet egyébként szerver szintű gyorsítótár is, bár ez ritkább és ott is van X időnként frissítés/ürítés. Ha nagyon nem megy, akkor dobj át egy linket és ránézünk, hátha kiderül belőle valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- DUNE médialejátszók topicja
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Peugeot, Citroën topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Wii
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Gamer PC RTX4080 Ryzen X3D 64GB DDR5 RAM etc...
- Lézervágás és gravírozás (rétegelt lemez és kraftkarton)
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én világ életemben Avastot használtam (egyszer prémium, egyszer ingyenes), de csak az alap védelmet (web+levelezés+helyi védelem+viselkedés védelem) telepítettem mindig, a sok géplassító sallangot sosem, mégse volt vírusom az utóbbi 10 évben.