-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Frissítettem volna a WPForms lite plugint, de nem frissült, az oldal beragadt karbantartás módba. Ezt megoldottam, töröltem a .maintenance fájlt. A pluginok közül eltűnt a WPForms lite, illetve egy hibaüzenet volt, hogy a firssített plugin törölve, nem lehet frissíteni. De nem engedi telepíteni sem, arra meg azt írja a telepítő, hogy létezik a könyvtára. Ez tény, ott van.
Töröljem ftp-n a régit, és telepítsem újra, ez elég, vagy az adatbázisban is rendet kéne csinálni - törölni ennek a pluginnak a bejegyzéseit?
b verzió, hogy kompletten visszaállítom mentésből a tegnap esti állapotot és nem frissítem ezt a plugint.szerk: ha megnézem a korábbi oldalt, ahol az űrlap volt ott ezt írja: A webhely nem támogatja a következő blokkot: Contact Form by WPForms - Drag & Drop Form Builder for WordPress.
Akkor ez kuka úgy látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest