- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Akkor lehet megveszem ha valós, ezzel még nem buknék sokat, ha mégse jönne be az elképzelés (és mégis teljes értékű, nem demó, trial, vagy egyéb csökkentett verzió), bár akkor is furcsa Lifetime licence $31-ért, mikor a hivatalos oldalon $249.
Ja, az IIS-t észrevettem hogy szívás
(bár a mysql beszerzése problémásabb volt nekem, mint az IIS), aztán rátaláltam és megoldottam az XAMPP-al, az megcsinált mindent és működik. De holnap a munkahelyi gépen lehet ránézek a Local-ra is majd.
Gutenbergről amit láttam, ott kétszer annyi 1 csillagos értékelés volt, mint a többi négynél összesen. A többit nem ismerem, és bár ahogy olvasom, a Divinél is vannak hibák, a videón látott, elemek egyszerű méretezése és pozicionálása nekem így kezdőként tetszik. És ahogy nézem, ha az alap dolgokon kívül mást is szeretne valaki, akkor máris minden elég szépen fizetős minden, tehát előbb-utóbb belefutnék a vásárlásba.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest