Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Gyakorlatilag semmi nincs azon az oldalon, amire azt mondanám, hogy jól néz ki. Most nyilván kizárólag a kinézetről beszélünk, a tartalom az más tészta.
Nem jó a fotó a háttérben. Lehetne ott egy jó fotó is, de ez nem az. Akkor már inkább ne legyen.
Ráadásul a szöveg mögött nincs eléggé kihalványítva, ezért nehezíti az olvashatóságot.A fejléckép jó is lehetne, de dolgozni kéne rajta, hogy ne ilyen lepukkant hatást keltsen.
Nem jók a betűtípusok, a betűméretek, a lista formázások, a behúzások mértéke. Nem jók a színek, bénák a kis ikonok. Totál elavult hatást kelt az egész.
... most kattintottam a galériára. Az meg egy zsákutca, felhasználói szempontból pedig drámai... ehhez keress egy wp-s gallery plugint. én a nextgen galleryt használom, elégedett vagyok vele.A Drupal-Wordpress migráció megoldott?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... most kattintottam a galériára. Az meg egy zsákutca, felhasználói szempontból pedig drámai... ehhez keress egy wp-s gallery plugint. én a