Hirdetés
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Ma délután volt egy kis időm amit a kevésbé fontos weboldalunk betöltési sebességének kísérletezésével töltöttem.
Töröltem minden eddig erre a célra felrakott bővítményt (W3TC, Autopimize, Scripts To Footer, stb) majd a WP Sweep-el "kitakarítottam" az oldalt.Több cache kipróbálását követően jutottam el a ingyenes WP Fastest Cache-ig amit a neten talált infók segítségével állítottam be (megjegyzés: nagyon egyszerű és problémamentes a beállítása). Érdemes megnézni A WPFC bővítmény oldalát is. mert itt összehasonlítják más toppon lévő cache bővítmények beállítási/tudási lehetőségeivel.
A weboldalunk betöltési sebessége, a WP Fastest Cache-vel, desktopnál ugyanannyi lett mint a W3TC-vel (100/90) míg a mobil 3 értékkel jobb lett (100/75) mint a W3TC-nél volt.
Ez utóbbi miatt (mert G-nek is és nekünk is egyre fontosabb a mobil !) úgy döntöttem, hogy egy darabig ezt a cachet fogom használni, sőt elgondolkoztam a prémium verzió megvételén is, bár az árát nem tudom ...A fentiek miatt ajánlom mindenki figyelmébe a WP Fastest Cache-t .., egy próbát megér
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Béta iOS-t használók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest