Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doomgiver
aktív tag
Sziasztok!
Square sablonnal építek egy webshopot. Weboldal gyorsulást szeretnék elérni de a google pagespeed folyamatosan baszogat egy olyan kép miatt amit már nem tudok összébb tömöríteni, továbbá a következőre ír hibát:
A szerver válaszidejének csökkentése (1,3 sec). Elolvastam az angol leírást de nem sok mindent értek belőle hogy hogyan is lehet ezt lentebb faragni hogy elfogadja.
Továbbá elvileg a keep alive funkció is be van lőve az oldalon de a Gmetrix ráugrik hogy gubanc van vele. A szerver oldalon elvileg minden rendben van.
W3TC vel próbálkoztam a tegnapi nap folyamán. Google page speed nagyon is szerette a dolgokat ugyanis 80/100 at kaptam pc re de viszont az oldal betöltésekor a slider képeket egy pár másodpercre egymás alá rakja, továbbá a woocommerce (nem 3.0) áruházamat átb*zerálja. A katalógus képeket teljesen felnagyítja átrendezi a termék adatlapot stb. Pár órányi google zás után úgy döntöttem hogy inkább letörlöm.
Esetleg valaki tud ezekben a dolgokban valami okosságot mondani vagy segíteni benne?
Ezekben a weboldal gyorsítási dolgokkal sajnos nem igazán vagyok tisztában.
Segítő válaszotokat előre is köszönöm!
Kellemes ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest