Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domike84
csendes tag
Sziasztok,
Kezdő Wp-s vagyok és egy kicsit elakadtam. Tanácsotokra lenne szükségem.
Csinálok egy blogot ami szépen alakul tartalom szempontjából illetve látogatók is vannak. Ami kérdés:
1. Statisztikában megjelennek olyan oldalak látogatottként mint: [No page title found] /wp-comments-post.php vagy [No page title found]/xmlrpc.php ezeket le kellene tiltanom vagy ez normális?
2. Hogyan lehet megoldani hogy az archív cikkeknél ne csak az látszódjon hogy egy hónapon belül mennyi cikk volt hanem mondjuk a címek is így nem kellene mind a 20 cikket végig görgetni?
3. Próbáltam megcsinálni hogy ne a teljes cikk legyen látható hanem csak egy összegzés de valamiért nem történik semmi. Mit csinálok rosszul?
4. Wp touch-ot felraktam hogy mobil barát legyen az oldal de a legutóbbi 2 frissítés után a webmestertools olyan hibát jelez hogy a cím/mobile nem található és ez a hiba
A Googlebot nem tudta feltérképezni ezt az URL-t, mert az URL egy nem létező oldalra mutat. A 404-es állapotkódok általánosságban véve nem ártanak webhelye teljesítésének a keresések során, ám Ön felhasználhatja őket a felhasználói élmény javítására. További információMűködik az oldal mobilon is így nem tudom mi történt.
Ha valaki tudna pár tanácsot adni szívesen tanulnék
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest