- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fotók, videók mobillal
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domike84
csendes tag
Sziasztok,
Kezdő Wp-s vagyok és egy kicsit elakadtam. Tanácsotokra lenne szükségem.
Csinálok egy blogot ami szépen alakul tartalom szempontjából illetve látogatók is vannak. Ami kérdés:
1. Statisztikában megjelennek olyan oldalak látogatottként mint: [No page title found] /wp-comments-post.php vagy [No page title found]/xmlrpc.php ezeket le kellene tiltanom vagy ez normális?
2. Hogyan lehet megoldani hogy az archív cikkeknél ne csak az látszódjon hogy egy hónapon belül mennyi cikk volt hanem mondjuk a címek is így nem kellene mind a 20 cikket végig görgetni?
3. Próbáltam megcsinálni hogy ne a teljes cikk legyen látható hanem csak egy összegzés de valamiért nem történik semmi. Mit csinálok rosszul?
4. Wp touch-ot felraktam hogy mobil barát legyen az oldal de a legutóbbi 2 frissítés után a webmestertools olyan hibát jelez hogy a cím/mobile nem található és ez a hiba
A Googlebot nem tudta feltérképezni ezt az URL-t, mert az URL egy nem létező oldalra mutat. A 404-es állapotkódok általánosságban véve nem ártanak webhelye teljesítésének a keresések során, ám Ön felhasználhatja őket a felhasználói élmény javítására. További információMűködik az oldal mobilon is így nem tudom mi történt.
Ha valaki tudna pár tanácsot adni szívesen tanulnék
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest