- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
JamesHolden #1716 üzenetére
Conditional formatting?
-
.mf
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1713 üzenetére
Köszönöm kitartásod, de még mindig ugyanott, ugyanaz kifog rajta (5.1.1.2.18-19 részt elfogadja, pedig nem kéne; 5.2.1-ben pedig meghagy egy cellát változásként, pedig januári). Most már biztos vagyok benne, hogy ez valami X-aktás Word glitch ebben a doksiban. Másik kettővel is végeztem már a két makróval, ott úgy tűnik rendben voltak a dolgok.
-
.mf
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1709 üzenetére
Köszönöm a fáradozást!
Közben én is elkészültem a manuális verzióval (agyrém, de haladni kell, még van jónéhány doksi, ennél durvábbak is), így volt egy ellenőrzött verzió is, amivel összevethettem. A rossz hír, hogy pont ugyanazokon a helyeken törött bele a bicskája ennek is, mint az előző verziónak is, pl. annál a résznél, amit az emailben is írtam.Egyre inkább úgy érzem, hogy ez valami Word glitch... Még ha csak az új bekezdés előtti régebben változott táblázatsort jelöltem ki és nyomtam az elfogadást neki, már akkor is egyből elfogadta az egész következő bekezdést... Ezeket valamiért egyben akarja kezelni. Csak úgy működött, ha a cellákban egyesével kijelölgettem a szöveget és nyomtam az elfogadást...
Összeszedtem egy másik makrót is, ami csak annyit csinál, hogy egy táblázatba kigyűjti a változtatások dátumát és helyét. Ez legalább még pontos képet ad, itt már nem akarja egynek venni a különböző részeket. Ebből már ki tudom számolni, hogy mennyinek kéne maradnia. Pl. a következő doksi, amin most dolgozok, 261 oldal és 1317 tracked change. Itt úgy tűnik, hogy már nem jött elő az a glitch, mint az előzőben, a delta már van olyan kicsi (kicsivel 1% fölött), hogy a péntek esti határidőre nézve azt mondjam "Close enough", hisz az új részeket még ellenőriznem is kell. Az élet szép
u.i. címet még nem írtál
-
.mf
veterán
Sziasztok!
(Külön Üdv Localhostnak, Veletechen összefutottunk)
Próba cseresznye...
Címszó: Word, track changes, dátum, makró.Olyan gonddal szenvedek Word 2010-ben, hogy van egy rakás nagy dokumentum, bennük több reviziónyi track changes, dokumentumonként több száz, néhol közel ezer. Namármost ezek közül egy adott dátumnál korábbiakat, mivel a dokumentum azon verziója el lett fogadva, nem kéne már tovább mutatni.
Az elmebaj felé tendáló manuális megoldás helyett makrók után kezdtem nézelődni.
A neten egy-két ilyen témájút találtam, azok közül is ez tűnt a leglogikusabbnak:Sub AcceptRevisionsBeforeDate()
Dim oRev As Revision
Dim oKeepDate As Date
Dim strRsp As String
While Not IsDate(strRsp)
strRsp = InputBox("Enter earliest date to keep", _
"Accept Changes Before Date", _
"10 May 2013")
If Len(strRsp) = 0 Then Exit Sub
Wend
oKeepDate = CDate(strRsp)
For Each oRev In ActiveDocument.Revisions
If oRev.Date < oKeepDate Then
oRev.Accept
End If
Next oRev
End SubA gond mindössze annyi, hogy sajnos szelektíven működik. Elég sok olyat is elfogadott, ami a megadottnál később lett szerkesztve; s olyan is volt, amit viszont benne hagyott, pedig korábbi volt...
Valakinek esetleg van tippje, hogy mi a gebasz?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest