- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennyi bzmeg! Köszi! Tevagyakirály!
Damba voltam nem láttam meg. De mint korábban írtam nem vagyok nagy office mágus és még ha tudom is egy opció nevét (általában még azt sem) még akkor sem találom meg mindig.
Mégegyszer köszi!Akkor még azt mond meg mielőtt megtalálom magamtól hogy kiszedni hogy lehet oldaltörést? mert valahol meg van de nem kéne lennie.
-
Hogyan lehet word 07-be oldaltörést vagy mit?
Konkrétan most egy egybefüggő szöveg az egész. Vannak fejezetcímek és azt szeretném hogy azok új oldalon a lap tetején legyenek.
Most nincs a fejezet utolsó mondata és a következő fejezet címe között még egy enter sem. -
Következőt vettem észre. Az másik probléma hogy aki írta a szöveget sok entert használt.
Azt hogy a párbeszédeknél új sorba kezd az oké. De hogy a többi szöveg miért nem folyamatos azt nem értem. Szóval egy olyan kéne amivel kitörlöm a sok entert egyszerre.Itt egy kép hogy miről is van szó. A két kijelölt részen nem értem mi értelme az enternek mivel se előtte se utána nincs párbeszéd..
-
Üdv.
Kéne egy kis segítség. Van egy adott szövegem amibe kéne egy kis módosítás. A probléma az volt először hogy túl nagy szóközök voltak a szavak között. Aztán persze rájöttem hogy az nem szóköz ugyanis van ahol nagyobb a távolság két szó között van ahol pedig kisebb, viszont megnéztem, csak egyszer van leütve a szóköz mindenhol. Szóval valamiért széthúzza a sorokat és emiatt látszik nagyobbnak a szóköz, szerintem.
Szóval az opció, a menü kéne ahol ezt egyszerre ki tudom iktatni hogy az egész szövegben normális szótávolságok legyenek.Itt egy kép amin kékkel kijelöltem egy ilyen durva szótávolságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest